Mehmet Pınar 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 (düzenlendi) Koineks in günlük işlem hacmi çok düşük. Bazen çok saçma makas aralığı oluyor. Ama bazende diğerlerine göre yüksek fiyat veriyor. Ben bu ikisini arbitraj için kullanıyorum. Hangisinde yüksekse satarım, diğerinden düşük alırım. Benim Paribu da geçen ay işlem hacmim 2 milyonun üzerinde idi. Daha öncede buna yakın olduğu için maker/taker oranlarım 0.0015/0.0025 İşlem hacminiz yükseldikçe destek bölümüne mesaj atın, oranları düşürsünler. Başka borsaya geçmeyi koz gösterebilirsiniz. 3 Ocak 2018 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 1 saat önce, Mehmet Pınar yazdı: Koineks in günlük işlem hacmi çok düşük. Bazen çok saçma makas aralığı oluyor. Ama bazende diğerlerine göre yüksek fiyat veriyor. Ben bu ikisini arbitraj için kullanıyorum. Hangisinde yüksekse satarım, diğerinden düşük alırım. Benim Paribu da geçen ay işlem hacmim 2 milyonun üzerinde idi. Daha öncede buna yakın olduğu için maker/taker oranlarım 0.0015/0.0025 İşlem hacminiz yükseldikçe destek bölümüne mesaj atın, oranları düşürsünler. Başka borsaya geçmeyi koz gösterebilirsiniz. Peki alım satımda bir aksaklık yaşadınız mı? Hem fiyatta hem emir gerçekleşme hem de para çekme aşamalarında Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 7 dakika önce, Erhan Doruk yazdı: Peki alım satımda bir aksaklık yaşadınız mı? Hem fiyatta hem emir gerçekleşme hem de para çekme aşamalarında Para çekmede hiç sıkıntı yaşamadım. Genelde gönderme ve çekme işlemleri 20dk sürüyor. Alım satım olayı borsanın yapısıyla alakalı. Yoğun dönemlerde sıkıntı olabiliyor. Manipülasyon çok fazla haliyle. Mesela ani artış dönemi diyelim.Fiyat o an 60000 gösteriyor olsun.Siz 60000 e alım emri girerseniz muhtemelen alım gerçekleşmez. Çünkü ani yükselişi öngörenler, nasılsa yükselecek, ilk sıraya geçeyim diye genelde alım emirlerini 60300, 60500, 61000 gibi girerler. Maksat alım listesinde ilk sıraya çıkıp satış emirlerindeki sıradaki ilk fiyattan almaya çalışmalarıdır. Ani düşüşlerde de bu böyle. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 3 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı: Para çekmede hiç sıkıntı yaşamadım. Genelde gönderme ve çekme işlemleri 20dk sürüyor. Alım satım olayı borsanın yapısıyla alakalı. Yoğun dönemlerde sıkıntı olabiliyor. Manipülasyon çok fazla haliyle. Mesela ani artış dönemi diyelim.Fiyat o an 60000 gösteriyor olsun.Siz 60000 e alım emri girerseniz muhtemelen alım gerçekleşmez. Çünkü ani yükselişi öngörenler, nasılsa yükselecek, ilk sıraya geçeyim diye genelde alım emirlerini 60300, 60500, 61000 gibi girerler. Maksat alım listesinde ilk sıraya çıkıp satış emirlerindeki sıradaki ilk fiyattan almaya çalışmalarıdır. Ani düşüşlerde de bu böyle. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Aslında benimki uzun vadeli bir yatırım olacak, işlemleri daha çok borsa da yapıyorum. LTE ve ETH alayım kenarda dursun dedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Paribu sadece btc işlemlerine açık. Koinekste birkaç altcoin var. Trade yapmayacaksanız Paribudan alın bekleyin btc. Altcoin için ise koineks Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Arkadaşım paribu'dan 750TL'ye 2 saat evvel aldı, şimdi 752TL'si var Saat 1TL kazandı, çay parası çıktı Maaşı almadım daha, alayım, ben de bi bakınayım şu paribu'ya. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Bir saat önce, Sani Gerşon yazdı: Arkadaşım paribu'dan 750TL'ye 2 saat evvel aldı, şimdi 752TL'si var Saat 1TL kazandı, çay parası çıktı Maaşı almadım daha, alayım, ben de bi bakınayım şu paribu'ya. Btc ve eth aldım ufak miktarlar. Güzel kazandırıyorlar Btc bugün iyi arttı ve artmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 11 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Btc ve eth aldım ufak miktarlar. Güzel kazandırıyorlar Btc bugün iyi arttı ve artmaya devam ediyor. Ayıp değilse sormak, ne kadar btc aldın? Nereden işlem yapıyorsun? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Bir saat önce, Sani Gerşon yazdı: Ayıp değilse sormak, ne kadar btc aldın? Nereden işlem yapıyorsun? 1000 tl lik btc 1000 tl lik eth aldım ; al satlarla 3 günde komisyonları düşersek 200 tl kazandırdım. Btc türk adresinden işlem yapıyorum. Ama epey belge istiyorlar. Artık hesap onaylanmada da işlem yapılabiliyor diye duydum ama detayını bilmiyorum Şansın varsa alsatlarla günde 50 tl rahat kazanılır. Ama vakit ayırmak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar uzun süre bekleyecekseniz Türk borsalarından alın btc yi al sat yapmadan bekleyin. Uzun süredir bu piyasanın içindeyim ve ciddi araştırmalar yapıyorum. Btc den çok güzel paralar kazandım. Artık sadece ettiğim kar ile alt coin al sat yapıyorum. Yurtdışı borsaları daha mantıklı. Türk borsaları çok manipüle ediliyor ve çok panik satışı oluyor. Dikkatli olun. 15 gündür alt coinlerden 3 bin dolarımı 4 bine çıkardım. İlk 50 deki alt coinleri takip edin. Bir günde parayı ikiye katlama imkanınız olabilir. Mesela 2-3 gündür ripple ve Tron %200 e yakın kazandırdı. Ben anlamam sadece alıp uzun süre bekleyeyim derseniz, ki günün büyük kısmını internette geçirmiyorsanız en mantıklısı bu; alın btc yi veya ripple ı bekleyin. Bu yazı burda kalsın yine. Yaza doğru konuşalım. Ben bu konuya ilk yazdığımda btc 21 bin tl idi. Ripple çok mantıklı Şu an 2.60 barajında eğer orayı aşağı yönlü kırarsa 2.10$ alım seviyesi olur. Ancak burdan yükselişe geçerse ay sonu 4$ olabilir 5 Ocak 2018 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 3 gün önce 0,4 dolardan aldığım ARN şu an 8 doları geçmiş durumda. Altcoinler alev alıyor resmen. Tron da aynı şekilde potansiyel var. Güzel projeleri olan coinler bunlar. Ripple düzeltmesini yaptı gibi. BTC çok yükselmez ise ay sonu veya şubat ortaları 6 dolar seviyesi bekleniyor. Elimde BTC hariç tuttuğum altcoinler şunlar; PAC PACcoin (ben bunları yazarken %417 verdi) DGB Digibyte (%17 verdi) FUN Funfair ARN Aeron (%377 verdi) TRX Tron XLR Solaris (Madenciliği yapıyorum. Diğer coinleri bunu satarak alıyorum. 15 günde 7 dolardan 52 dolara geldi) XRP Ripple SNT Status QLC Qlink ETN Electroneum (%42 verdi) DOGE Dogecoin (%28 verdi) Ayrıca almak isteyip de henüz alamadığım Burst ve BatCoin var. Şu sepet bana 2 günde 220 doları 960 dolar yaptı.Ama doğru yerde girip çıkmak önemli. Ben uzun vadeciyim derseniz o en güzeli. 100tl atın kenarda dursun. 6 ay önce 110 tane Ripple almıştım 0,29 dolardan şimdi nerelere geldi. Altın kural: Canınızı yakmayacak meblağlarla girmek lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 9 saat önce, Emrah Altun yazdı: İşlemleri hangi siteden yapıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 11 saat önce, Emrah Altun yazdı: Altın kural: Canınızı yakmayacak meblağlarla girmek lazım. Kurs açsana Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 Vay arkadaş konu ne aldı yürüdü yahu? Uğraşacak vaktim yok, olsa ben de firerim bu işlere ama foruma bile giremiyorum son zamanlarda... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 minergate.com dan yükle hocam başla. benim 20 dolarım oldu iki ayda sende iyi makine de vardır grafik kartlı felan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 Ben binance üzerinden yapıyorum. Dün 2.35 den aldığım ripple bugün 2.85 900$ yakın getirdi. Verge ve dent almıştım ufak. Onlarda 90$ getirdi. Tek iota zarara uğrattı. O da 50$ kadar. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: minergate.com dan yükle hocam başla. benim 20 dolarım oldu iki ayda sende iyi makine de vardır grafik kartlı felan Maalesef hocam.Eskidi makinelerim Hem notebook hem de okuldaki makinem eski. Ama deneyeyim bakayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: minergate.com dan yükle hocam başla. benim 20 dolarım oldu iki ayda sende iyi makine de vardır grafik kartlı felan Hocam anlatıır mısın biraz minergate'i? Yükledim, bi şeyler mine ediyor ama? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 bytecoin ya da monero (xmr) mine edin. ordan cüzdana ordan herhangi bir exchange de çevirebiirsiniz. bitcoin gold oldukça yavaş gidiyor grafik kartı yok ise. ama bytecoin ve xmr normal çalışıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 7 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Şöyle bi durumdayım ama? düğüne kadar 1000 koynin olur senin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 günde kaç dolar kazanacağın minergate.com da hesap kısmı var. 20 BCN olunca hesabına geçiyor. Bende şu anda 3200 BCN var. kaç çekirdek var sende ya? birden çok makinede çalıştırabilirsin. ayrı ayrı yükle. aynı hesaba topluyor. AAAAA bugün 20 dolarım 52 dolar olmuş ?? bi eski laptop i5 bi de eski cep telefonu çalışıyor bende. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 (düzenlendi) Sizleri mining yaparken hatta coinlere yatırım yaparken görmek güzel ? Balonumuza hoşgeldiniz ? 6 Ocak 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 (düzenlendi) 7 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: günde kaç dolar kazanacağın minergate.com da hesap kısmı var. 20 BCN olunca hesabına geçiyor. Bende şu anda 3200 BCN var. kaç çekirdek var sende ya? birden çok makinede çalıştırabilirsin. ayrı ayrı yükle. aynı hesaba topluyor. AAAAA bugün 20 dolarım 52 dolar olmuş ?? bi eski laptop i5 bi de eski cep telefonu çalışıyor bende. Evde i7, şirkette i3 makine var. Totalde 12 çekirdekteyim (8+4) Ne kadar sürede 3200 oldunuz hocam? Şöyle bi kod vermiş, paylaş keyiflen demiş ama 6 Ocak 2018 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 iki aya yaklaşıyor ama bazen açık bazen kapalı meraktan yani. düzgün bir çalışma değil. 404 olan ne? Yorum bağlantısı
Recommended Posts