Mehmet Göktürk 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Normalde mesela araçlarımız 6500 devir çevirebilir sıkıntı yok. Ama sürekli istanbul ankara 6500 devirde git gel yaparsan bişeyler olur. Madencilik de aynı. Sunucu sınıfı donatılması gerekiyor cihazların. Ya da tek çekirdekli düşük hızda çalıştırılacak felan. 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 26 Aralık 2017 Yazar Paylaş 26 Aralık 2017 @Mehmet Göktürk hocam piyasa kart yok bulamıyoruz karaborsa şuan elinde olan da 3k ya yakın istiyor , yurt dışından alacağım büyük ihtimal ve garantisi olmayacak . 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Malum site kart ve hazır kurulu sistem kaynıyor.En sevdiğim ikinciel 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Elimde şu an p106-100 - GTX 1060 karttan 4 tane var. Özel mining için tasarlanmış. Soğutma ekipmanı da ona göre biraz daha büyük ve etkili. Biraz eski model ama güç tüketimi ve performans noktasında dengeli. Kartlara çok yüklenmiyorum. Ortalama 54-56 derece sıcaklıkta gece gündüz çalışıyor. 1200W PSU var. Şu halde xevan algoritması ile XLR kazımı yapıyoruz. Kazım zorluğu arttığı için her geçen gün kazanç düşse de, kazdığımız altcoinin değeri yükseldiği için kazancımız sabit kalıyor, hatta artıyor bir miktar. Bu donanım ile günlük 50 - 55 TL arası getirisi var. Tabi bu ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum. Ek olarak sistemin aylık elektrik gideri 130 TL. Bu sisteme yeni aldığım 2 tane 1070 lik kartı takıp 6 karta tamamlayacağım. Hesaplama araçlarının söylediğine göre yeni kartlarla beraber makinenin gücü 1,7 kat daha artacak. Tahmini gelirimde kaba bir hesapla 95 tl olacak. Sonra yeni bir rig daha toplama niyetindeyim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Bugün bir haber sitesinde Diyarbakır'da kaçak elektirik ile mining yapıldığı haberi vardı. Biraz abartı geldi bana ama bir fabrika kadar elektrik tüketimi yapıldığı yazıyordu. Dağıtım şirketi şüphe üzerine baskın yapmış ve sistemi bulmuşlar. Çok ilginç. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Nasıl bir sistem kurdularsa artık... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Solar panel veya rüzgar desteği alsın bu sistemi yapan. Görünüşe göre tek dert enerji tüketimi. Akıllı sayaç ile uygun saatlerde şebeke diğer saatlerde harici enerji kullanılsın. Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 Solar panel veya rüzgar desteği alsın bu sistemi yapan. Görünüşe göre tek dert enerji tüketimi. Akıllı sayaç ile uygun saatlerde şebeke diğer saatlerde harici enerji kullanılsın. Ruzgar panellerini bilmiyorum. Fakat solar enerji icin sistem + bakim maliyeti anlaminda pekte rantabl degil. Kendini amorti etmesi uzun zaman aliyor. O zaman icinde de elde edilen kazancin ne duzeyde devam edecegi muamma. Hatta edip etmeyecegi. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Aralık 2017 Paylaş 31 Aralık 2017 Paylaşıldı mı bilmiyorum ancak video bazı yararlı bilgiler de içeriyor Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 Bitcoin değil de ben Ethereum almaya karar verdim. Forumda sanal para alış satışı yapılan güvenilir bir site önerecek var mıdır? 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Ocak 2018 Yazar Paylaş 2 Ocak 2018 https://www.vebitcoin.com/ https://www.btcturk.com/ türk siteleri bunlar uzun vade de yabancı borsaları öneririm. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 Bitcoin borsasının sahibi kaçırıldı, fidye olarak tam 1 milyon dolarlık Bitcoin istendi [emoji33] [emoji33] [emoji33] https://www.donanimhaber.com/web-siteleri/haberleri/Bitcoin-borsasinin-sahibi-kacirildi-fidye-olarak-1-milyon-dolarlik-Bitcoin-istendi.htm Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 2 saat önce, Emre Demir yazdı: https://www.vebitcoin.com/ https://www.btcturk.com/ türk siteleri bunlar uzun vade de yabancı borsaları öneririm. iki siteyle ilgili çok sayıda şikayet okudum. Özellikle kaybolan paralar , geç gerçekleşen emirler , sitlerin bakıma alınması v.s. bu işin bir resmi sitesi var mı acaba? Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Ocak 2018 Yazar Paylaş 2 Ocak 2018 @Erhan Doruk Bey dediğim borsalardan alıp yabancı borsaya aktarmanızı tavsiye ederim . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 güvenli site yi tespit için öncelkikle bitkoyn nedir onu bilmeli, bileni göreni yok ki 10 yıldır ilk keşfedeni diye sandığımız adam bile sahte çıktı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 6 saat önce, Erhan Doruk yazdı: iki siteyle ilgili çok sayıda şikayet okudum. Özellikle kaybolan paralar , geç gerçekleşen emirler , sitlerin bakıma alınması v.s. bu işin bir resmi sitesi var mı acaba? Paribu ve koineks kullandım, kullanıyorum Yurtdışıda var ama Türk siteleri olarak bu ikisi güvenilir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 6 saat önce, Erhan Doruk yazdı: bu işin bir resmi sitesi var mı acaba resmi matbuu faaliyet alanı yeri yurdu belli bir oluşum değildir, dolayısı ile sitesi de olmaz. sanal takas zinciridir, arz/talebe göre oluşuyor/oluşturuluyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 resmi matbuu faaliyet alanı yeri yurdu belli bir oluşum değildir, dolayısı ile sitesi de olmaz. sanal takas zinciridir, arz/talebe göre oluşuyor/oluşturuluyorServeri yansa bitin ne olur? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 tek bir yerde değil mesele orda zaten. her yerde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 41 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: resmi matbuu faaliyet alanı yeri yurdu belli bir oluşum değildir, dolayısı ile sitesi de olmaz. sanal takas zinciridir, arz/talebe göre oluşuyor/oluşturuluyor Serveri yansa bitin ne olur? gerek yok zaten aralık ayında 4700 ü yine çalındı bir barındırıcıdan Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Ocak 2018 Yazar Paylaş 2 Ocak 2018 42 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: resmi matbuu faaliyet alanı yeri yurdu belli bir oluşum değildir, dolayısı ile sitesi de olmaz. sanal takas zinciridir, arz/talebe göre oluşuyor/oluşturuluyor Serveri yansa bitin ne olur? Bizim server bile yanmıyor yansa yedeği vardır heralde abi yoksa da emmiye sorsunlar 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Mining / madencilik yapıyor denilen kişiler aynı zamanda bu bilgileri de tutuyor. En son dosya boyutu 150gb dolaylarındaydı. Yavaş yavaş büyüyor... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 12 saat önce, Mehmet Pınar yazdı: Paribu ve koineks kullandım, kullanıyorum Yurtdışıda var ama Türk siteleri olarak bu ikisi güvenilir.. Anlık olarak Paribu; BTC 57298 TL Komisyon %0,7 ( alıcı+satıcı) Koineks BTC 57555 TL Komisyon %0,5 (alıcı+satıcı ) BTC turk BTC57298 TL Komisyon %0,55 Ulusal Piyasa BTC 57807 TL Koineks daha mantıklı gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Emre Demir 3 Ocak 2018 Yazar Paylaş 3 Ocak 2018 Her borsa kendi içinde fiyat değeri belirler . Tercih sizin Erhan bey. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts