İçeriğe Yönlendir

Bitcoin Hakkında Bildikleriniz

Emre Demir

Recommended Posts

Erhan Doruk

Geçen Cuma evde atıl durumdaki notebook u mining için kullanmaya karar verdim. Programları kurmama rağmen bir türlü çalıştırmamadım. Sonra youtube da araştırma yaparken aşağıdaki video karşıma çıktı. Direk olarak vazgeçtim. :) Yapmışken böyle yapmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir
On 23.12.2017 at 23:44, Emrah Altun yazdı:

BTC fiyatına bağlı olarak dalgalanmakla beraber 12 - 15 arasında. Tabi bu 1 sene sürecek. Çünkü bulut madencilikte kontratlar 1 sene yapılıyor. Biz de gelirimiz sabit olsun diye kendi mining sistemimizi kurmaya çalışıyoruz. Bir yandan bulut diğer yandan kendi sistemimiz şeklinde gideceğiz.

Ekran kartı alım süreciniz şimdiden hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
1 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Ekran kartı niye cortluyor

Valla abi bitcoinde şu ekran kartından mining yapılmasın diye dua eden benim bi heralde. Cortlasın abi ekran kartı kalmadı piyasada oyun oynayacak :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mevcut kartlar işlem hızından yani ısıdan gidiyor olmalı. Modifiye edilmeli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir
12 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Ekran kartı niye cortluyor

Piyasada stok kalmadı paranla bile alamıyorsun , yurt dışından sipariş vermek lazım ,garanti olayına hiç girmiyorum abi.

Bozulma olayına gelince teknik bilgisi fazla olan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ; 24 saat oc yapılmış tam yükte çalışan kartlar soğutulmaz ise kısa sürelerde bozulur.

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Tubitak'a mal satamıyorum bu coinciler sebebiyle, ne var ne yok topladınız piyasadan arkadaş :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir
14 dakika önce, Azad Mirzade yazdı:

Tubitak'a mal satamıyorum bu coinciler sebebiyle, ne var ne yok topladınız piyasadan arkadaş :)

Hocam daha ayrıntılı yazar mısınız,  ithalatçı firma mısınız , getirme durumunuz var mı yurt dışından garantisiz alacağım bu gidişle.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Arkadaşımın kuzeni eve 6 ekran kartlı bir sistem kurmuş. Sistem toplamda 7000 USD yatırmış. Evde 7/24 çalışarak ortalama saatte 1 USD kazandığını iletti. ( elektrik masrafı çıktıktan sonra) Ben önce inanmadım tabi , ekran görüntülerini gönderdi. Bence çok iyi bir yatırım, kaba hesapla 7-8 ayda kendini amorti ederek kar a geçiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Mining konusunu 2 yıldır takipteyim.Bana göre tüm hesaplar sıfır risk,sıfır arızaya göre yapılıyor.O yüzden sonrasında zarar edip bırakanlar oldu.7-8 ay denilen süre genelde ömürlerini doldurmaya yetiyor cihazların (tamamen kendi izlenimlerim,yanılıyor olmayı ümid ederim).Birisinin çok güzel bir lafı vardı bu konuda.''Altına hücum gibi birşey,o zaman da en çok kazanan kazma kürek satanlar olmuştu'' demişti.Alıp arbitraj ve ileriye dönük yatırım şeklinde bence daha karlı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
22 saat önce, Emre Demir yazdı:

Hocam daha ayrıntılı yazar mısınız,  ithalatçı firma mısınız , getirme durumunuz var mı yurt dışından garantisiz alacağım bu gidişle.

yok biz sadece yetkili distilerden alıp satıyoruz.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bugün 2 tane daha ekran kartı aldım. Asus ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256Bit Gaming Ekran Kartı. Alım yaptıktan hemen sonra firma fiyatı 50tl arttırdı. Dediğiniz gibi piyasada ne kart kaldı ne board ne de PSU.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Peki mining e ekran kartı ne kadar dayanabiliyor? Arızalanınca garantiye giriyor mu?

Yorum bağlantısı
Emre Demir
Bir saat önce, Evren Erakçora yazdı:

Tespit edemeyeceği için garantiye girmesi lazım.

3 yıl garantili çoğu ekran kartları kullanıcı hatası derler valla .

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Bu işi yapacaksanız ekstra fanlar kullanın mutlaka.

Oraya geliyordum bende. Kartlar modifiyeli olarak kullanılsa yanmaz. Tam işleyişi bilmediğim için sormuştum niye yandığını

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hız aşırma yaptığım ekran kartını yıllarca kullanmıştım ,( oyun oynarken)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...