İçeriğe Yönlendir

Mondeo 4 - Bi-Xenon Sağ ve Sol Far Aydınlatma Çizgileri Ayarı

Emre Şahin4

Recommended Posts

Emre Şahin4

Merhaba farlarim bixenon; sol farin cizgisi sag fara yakin duruyor. Farin arkasindaki yukseklik ayarindan ayarlamaya calistigimda isik sanki sag farin uzerinde hareket ediyor gibi. Perde ayariyla alakali saniyorum Ankara da bu ayari yapabilecek bildiginiz bir yer varmidir? Far ayari yapan 2 yere gittim sadece yuksekligini ayarladilar.

10 mt mesafeden duvara yansiyan fotoğrafı cektim yorumlarınızı bekliyorum942f8f6d1866cc01cfe3588d4b517db6.jpg46b2299d7027d582db240b2fb8fc796e.jpg

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

1 metreden çekerseniz daha net anlaşılır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Aydınlatma mesafesinde problem yok ama çizgileri net olarak görebilmek için yakın mesafeden foto atmanız gerek. Mercek yapısı gereği çizgi zigzag gider.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şahin4
(düzenlendi)
2 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:
1 metreden çekerseniz daha net anlaşılır.

Bir saat önce, Metin Akbal yazdı:
Aydınlatma mesafesinde problem yok ama çizgileri net olarak görebilmek için yakın mesafeden foto atmanız gerek. Mercek yapısı gereği çizgi zigzag gider.

Tamamdir. yakin mesafeden foto atarim

57 dakika önce, Servet Aydın yazdı:
Yükseklik yerine açı ayarı ile oynuyorsunuz

Muhtemelen dediginiz gibi ama farin arkasinda tek bir yer var ayar yapılabilecek  gorebildigim kadariyla

11 dakika önce, Selçuk Keleş yazdı:
Bu linkten ayarlayabilirsiniz. Sağ sol ayarı yapan vidaları bulmanız yeterli.

http://www.geceucusu.com/topic/2417-far-seviyesi-nasıl-ayarlanır/

Tesekkur ederim. ama burdakileri yapabilecegimi zannetmiyorum Ankara da yapalicek bir yer varmidir bildiginiz ?

tarihinde Emre Şahin4 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

1 Metreden birşey anlaşılmaz. Tamamen düz ve en az 15 metre olan yer bulunacak, ( AVM otoparkları biçilmiş kaftandır ) elektrik bandı hazır edilecek ve yukarıda linkteki far ayarı yönergesi izlenecek

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şahin4
1 Metreden birşey anlaşılmaz. Tamamen düz ve en az 15 metre olan yer bulunacak, ( AVM otoparkları biçilmiş kaftandır ) elektrik bandı hazır edilecek ve yukarıda linkteki far ayarı yönergesi izlenecek

Tamam tesekkur ederim
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
8 saat önce, Emre Şahin4 yazdı:

Muhtemelen dediginiz gibi ama farin arkasinda tek bir yer var ayar yapılabilecek  gorebildigim kadariyla

Dikkatlice bak, iki tane ayar yeri var. Sağ-sol ayarı farın dışında olur. Yükseklik ayarı daha ortalarda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şahin4
Dikkatlice bak, iki tane ayar yeri var. Sağ-sol ayarı farın dışında olur. Yükseklik ayarı daha ortalarda

Evet bir dış kısımda birde ic kisimda ayar yeri var ben dış kısımda olani uzun far ayar yeri sandim cok tesekkur ederim [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sağ ampul hatalı gibi. Yine de biraz daha uzak mesafeden bakmak lazım çizgiye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

superb'nin farından daha güzel aydınlatıyor bembeyaz maşallah bizim far hafif sarımtırak yanıyor ve tek çizgi audı - merso - bmw gibi olmuyor. Ne de olsa vag'ın en altında konumlandırdığı marka daha kaliteli bir xenon beklerdim superb'den.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şahin4
superb'nin farından daha güzel aydınlatıyor bembeyaz maşallah bizim far hafif sarımtırak yanıyor ve tek çizgi audı - merso - bmw gibi olmuyor. Ne de olsa vag'ın en altında konumlandırdığı marka daha kaliteli bir xenon beklerdim superb'den.

Bi onceki aracim c 180 di o daha genis daha beyazdi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ayarı bozuktur.
Xenonsa kalitelidir.
Beyaz değilse daha iyi. Orjinal xenon rengidir. :)
Zamanla beyazlar.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...