Övün Bağcı 23 Ekim 2017 Paylaş 23 Ekim 2017 İyi günler arkadaşlar arabamı gece park ediyorum sabah kalkıp yola çıktığım zaman kasistlerden geçerken gıcırtı sesi geliyor sebebi hakkında bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 23 Ekim 2017 Paylaş 23 Ekim 2017 Neden gicirdamasin ki? 2009 model arac. Parcalari eskiyor. Belki suspansiyonlardan belki de kapi fitillerinden ses geliyor olabilir. Veya baska bir sey de olabilir. Sesin nereden geldigini anlamak lazim oncelikle Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ekim 2017 Paylaş 23 Ekim 2017 z-rot'lara ve viraj demir lastiklerine bakmakta fayda var. 2 Yorum bağlantısı
Övün Bağcı 23 Ekim 2017 Yazar Paylaş 23 Ekim 2017 Araba uzun süre park halinde kaldığı zaman yapıyor kasiste ön tekerler geçerken araba yaylanıyor o sırada hafif bir gıcırtı oluyor ama az bi süre sonra tekrar gectikmi o Kasisten gıcırtı kalmıyor fakat kasis büyükse amortisor sesi geliyor mesela bagaj kapağını açarken oradaki amortisörlerin çıkardığı ses gibi sebebi ne olabilir Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 23 Ekim 2017 Paylaş 23 Ekim 2017 ısınınca toparlıyorsa viraj demir lastikleridir. Z rot da kontrol edilmesi gerekebilir. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Ekim 2017 Paylaş 23 Ekim 2017 normal bir şeydir a3 sonuçta fazlada abartmamak lazım kışın daha ne sesler gelir:) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim 2017 Paylaş 23 Ekim 2017 bu sesler VAG araçlarda kroniktir. Tablaya bağlantı sağlayan lastikler gıcırtı yapar. Değiştirirseniz keser. yağlamayı da denemek mümkün ama yağ lastiği bence bozar. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ekim 2017 Paylaş 24 Ekim 2017 Tabla burçları ötüyor silikon sprey kesiyor sesi kışın kroniktir Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 24 Ekim 2017 Paylaş 24 Ekim 2017 Ben de benim arabada sıkıntı var sanıyordum. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 24 Ekim 2017 Paylaş 24 Ekim 2017 Bendede var o ses kasislerden geçerken gıcırdıyor,salıncaklardan geliyordur diye tahmin ediyordum.Usta tabla burçlarından demişti.Değiştireyimmi dedim,gerek yok çok rahatsız ederse öyle değiştir demişti.Nazar boncuğu olsun oda. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 25 Ekim 2017 Paylaş 25 Ekim 2017 9 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Bşy dğl 11 saat önce, Övün Bağcı yazdı: Tşk Ben bu yazışmalardan bir şey anlamadım.Yaşlanıyoruz artık Televizyonda bir dil konusunda konuşan bir uzman şöyle demişti ve çok gülmüştüm.10 - 15 yıl içinde diller çökecek imojije tek dil olacak demişti.Demekki kelimeler kısaltılarak geçişe hazırlık başlamış ...Bazen gençlerin (15-18 yaş)konuşmalarını dinliyorumda kelime hazneleri ne kadar kıt ve yetersiz, zaten konuşmadaki kelimelerin 4 te biride küfür içerikli, dinleyende olmuyor herkes elindeki cihaza bakıyor bir şekilde... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim 2017 Paylaş 25 Ekim 2017 56 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı: Ben bu yazışmalardan bir şey anlamadım.Yaşlanıyoruz artık Televizyonda bir dil konusunda konuşan bir uzman şöyle demişti ve çok gülmüştüm.10 - 15 yıl içinde diller çökecek imojije tek dil olacak demişti.Demekki kelimeler kısaltılarak geçişe hazırlık başlamış ...Bazen gençlerin (15-18 yaş)konuşmalarını dinliyorumda kelime hazneleri ne kadar kıt ve yetersiz, zaten konuşmadaki kelimelerin 4 te biride küfür içerikli, dinleyende olmuyor herkes elindeki cihaza bakıyor bir şekilde... Ben valla ilgilisine tepki olsun diye yazdım. Yönetici arkadaşların dikkatine 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2017 Paylaş 25 Ekim 2017 14 saat önce, Övün Bağcı yazdı: Tşk 12 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Bşy dğl Övün arkadaşımız yeni üye. Forum kurallarına bakacak ve, bu tarz kısaltmaları uygun görmediğimizi görecektir. Tavır ve tepkiye gerek yok şimdilik 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 25 Ekim 2017 Paylaş 25 Ekim 2017 Eskiden messenger varken arkadaşlar chatleşirken ingilizce kelimeleri hep kısaltırlardı,daha sonra ingilizlerin dillerinin kısaltıldığı hiç hoşlarına gitmediklerini öğrendim.Akabinde ve detayında aeo ne manaya geliyor diye googleda arattığımda olmuştur mesela tşk bunu az çok kestirebiliyorum adam teşekür ediyor.Ben güzel türkçemizi güzel kullanmaktan yanayım.Bu formdada en çok sevdiğim olay imlaya dikkat etmeleri.Yeni üye olduğumda elbette uyarıldım sonrasında dikkat etmeye çalışıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts