İçeriğe Yönlendir

Focus II - Gizli Özellik Açma

Ali Eren

Recommended Posts

• 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Arif Aydın

Merhaba bende de Cmax 1 var. Bende bu yazılım işlerine meraklıyım. Eski VW passatıma baya bi uğraşmıştım. Bu ELM i modifiye yapma zor gibi durmuyor tek sıkıntı swich nasıl olacak link falan var mı? yada hangileri kapalı hangileri açık bilmek gerek ona göre alınıp yapılabilir. Yada sahip olan varsa paslaşmak sureti ile iş görülebilir. bence 26 dolar çok para.

Yorum bağlantısı
Erhan Demir

bende bluetooth olan elm var çalışmazmı acaba aynı switchleme işlemi yapılsa bile? illaki usb olacaksa ft232rl chipli olanları çıkmış bunu almak daha mantıklı olurmu?

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir
Opel araçlarda kullanılan op-com Cihazıyla aynı gibi duruyor. Modifiye dediginiz şey bu cihazın içine müdaheleden mi ibaret yoksa yazılım ile mi ilgili?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Ooooo. Çok kolay değilmiş. Dili de gevurca olunca satınalmak daha mantıklı :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Erhan Demir

6usd lik cihazi 26usd ye almak pek mantikli degilki el isciligi yapmayi bilmeyen bile bir elektrik isiyle ugrasana semasini verse 10tl ye hallettirir. Ben TR'de yasasam hepinize yapar maliyetine gonderirdim. Anladigim kadariyla bluetooth veya wifi olmasi farketmiyor sadece can bus olayina mudahale ediyor bu degisiklik TR ye donunce bir deneyecegim, haberini paylasirim

Sent from my SM-A500F using Tapatalk

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kamil Çiçek

elm 327 wifi ile modifiye gerektirmeyen özellikler ekleneblirmi.

yada bilgisayarda hangi program ile wifi li elm bağlanabiliyor.

Yorum bağlantısı
Ferhat Taşdol

Elinde ödünç verebilicek veya bana satabilicek elm 327 modifiyeli varsa ankara ıcı dısı farketmez alabilirim yardımcı olabilicek varmı?

Yorum bağlantısı
Teoman Sarac

Modlu denilen şey sadece resimdeki şemadan mı ibaret?

9e75de4d73d078b110794901100460a0.jpg

Modifiye için bu şema fakat elm lerin çipide önemli hepsi modifiye edilemiyor.
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

+ olarak benim araçta esp mevcut. Bu hill holder denilen şey aktif edilebilir mi ki?

Yorum bağlantısı

+ olarak benim araçta esp mevcut. Bu hill holder denilen şey aktif edilebilir mi ki?

Hayır :) test ettim olmadı. Focus 3 de aktif ettim ama.
Yorum bağlantısı
Teoman Sarac

Bende ki bu

745aef3467b88958c2d9688635660e79.jpgb3ff1f9086abcd9d87c371f7e7c9db3c.jpg

Bu olur diye biliyorum. Ayrıca denemedim ama esp varsa hill holder açılıyor diye biliyorum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Lehim aletim görev yerinde Batman'da. Dönünce şemaya göre deneyeceğim artık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Taşdol

ben elm327 usb kablomu aldım butun programları ındırdım solendıgı sekılde elm 327 nınde cd sını yukledım wındows 7 32 bit ama hıcbır program aracımdakı verılerı okumuyor hata verıyor com 5 yada com 6 olarak goruyor ama gırıste hepsı hata verıyor bışeyler eksık ama nedır bılgısı olan yardımcı olabılecek olan varmı ?

Yorum bağlantısı

ben elm327 usb kablomu aldım butun programları ındırdım solendıgı sekılde elm 327 nınde cd sını yukledım wındows 7 32 bit ama hıcbır program aracımdakı verılerı okumuyor hata verıyor com 5 yada com 6 olarak goruyor ama gırıste hepsı hata verıyor bışeyler eksık ama nedır bılgısı olan yardımcı olabılecek olan varmı ?

1.si kablonuz bilgisayara doğru tanıtıldı mı?

2.si elm config programı ile bağlanmayı denediniz mi.?

Ayrıca o kablo ile gelen cd yi ben pc ye takmadım bile. Direk çöpe attım. Hiç bir işe yaramıyor.

Yorum bağlantısı
Ferhat Taşdol

1.si kablonuz bilgisayara doğru tanıtıldı mı?

2.si elm config programı ile bağlanmayı denediniz mi.?

Ayrıca o kablo ile gelen cd yi ben pc ye takmadım bile. Direk çöpe attım. Hiç bir işe yaramıyor.

evet kabloyu tanıttım hatta com 6 diye tanıyo kabloyu pc...butun programlar ile denedim ama bugun aksam yıne ugrasıcam.aksam hata yazısını sızınle paylasıyım.9 930 gbı tekrar yazıyım burdan

Yorum bağlantısı

evet kabloyu tanıttım hatta com 6 diye tanıyo kabloyu pc...butun programlar ile denedim ama bugun aksam yıne ugrasıcam.aksam hata yazısını sızınle paylasıyım.9 930 gbı tekrar yazıyım burdan

Kullandığınız programlar nedir?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...