Fatih Süleyman Özdemir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 konu çok güzel insanın ufkunu açıyor doğrusu bende elm327 aldım v1.5a modelinden modifiye etmedim henüz bilgisayara bağladım yanında gelen cdden driverları yükledim arabayı bağlıyorum fds ile com3 38400 den bağlandım high speed bus du sanırım o yeşil medium olan kırmızı ekrandan araç bilgilerini oku diyince (read...) araç bilgileri gelmiyor hepsinde no data yazıyor ne yapmam lazım sorun neydedir sizce bu arada easy obdII programı ile ekrandaki yazılar tamamı yeşil oluyor ama onda da özellikleri aktif etme diye menü bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 (düzenlendi) Benim kabloda geldi. Akşam kurcaladım. Bir kaç özellik aktif hale getirdim. Özellikle hareket halinde kapı kilitlenmesini istiyordum oldu İlerleyen günlerde bakalım neler bulacağız. Aracımın konusuna yazdım bir iki uygulamamı. 8 Nisan 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Arkadaşlar şimdi İstanbuldayım normalde Bitlis ilinde çalışıyorum bana yardımcı olabilecek var mı İstanbul da özellikleri aktif etmek için SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Erkam Elma 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Benim kabloda geldi. Akşam kurcaladım. Bir kaç özellik aktif hale getirdim. Özellikle hareket halinde kapı kilitlenmesini istiyordum oldu İlerleyen günlerde bakalım neler bulacağız. Aracımın konusuna yazdım bir iki uygulamamı. Eren kablo aliexpressten mi n11 ve gitti gidiyor da baktım buldum birkaç tane onlar da aynı işi görür herhalde kapı kilitlenmesi ilk sırada Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Eren kablo aliexpressten mi n11 ve gitti gidiyor da baktım buldum birkaç tane onlar da aynı işi görür herhalde kapı kilitlenmesi ilk sırada Modifiyeli ise iş görür abi. Buralara yolun düşerse hallederim ben. http://www.aliexpress.com/item/2015-New-ELM327-USB-Modified-Switch-Forscan-Elmconfig-Ford-Focus-Mondeo-Mazda-free-shipping/32354328581.html Yorum bağlantısı
Erkam Elma 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Modifiyeli ise iş görür abi. Buralara yolun düşerse hallederim ben. http://www.aliexpress.com/item/2015-New-ELM327-USB-Modified-Switch-Forscan-Elmconfig-Ford-Focus-Mondeo-Mazda-free-shipping/32354328581.html Allah söyletti Eren yarın Erdek öğr bankaca kahvaltiya geliyoruz CMT akşam bandırmada kalıcaz ) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Allah söyletti Eren yarın Erdek öğr bankaca kahvaltiya geliyoruz CMT akşam bandırmada kalıcaz )Akşam görüşelim abi. Gündüz müsait olmama ihtimalim yüksek çünkü Yorum bağlantısı
Erkam Elma 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Akşam görüşelim abi. Gündüz müsait olmama ihtimalim yüksek çünkü Tamam kardeşim gündüz bende musait olamam sanırım malum 1 yıl oldu Bandırma ozlemiştir bizi:) Yorum bağlantısı
Teoman Sarac 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Selamlar. Eren yanlis anlamadiysam Bandırma da yasiyorsun. Haftaya Bandırma ya geleceğim. Elm kablom var ama modifiye degil ve beceremem diye düşünüyorum eğer sen yapiyorsan ya da yaptırdığın bir yer varsa bilgi verirmisin? Bazi ozellikleri actim ama bazilarinda ise modifiyeli olmali. Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Selamlar. Eren yanlis anlamadiysam Bandırma da yasiyorsun. Haftaya Bandırma ya geleceğim. Elm kablom var ama modifiye degil ve beceremem diye düşünüyorum eğer sen yapiyorsan ya da yaptırdığın bir yer varsa bilgi verirmisin? Bazi ozellikleri actim ama bazilarinda ise modifiyeli olmali. Tesekkurler.Evet abi bandırmada yaşıyorum. Ama haftaya cumadan itibaren istanbulda olacağım. Burda olsaydım yardımcı olurdum. Gerçi bende daha dün keşfetmeye başladım bu işi. Kablo dün geldi. Eğer burda olduğum bir dönemde bandırmaya gelirseniz yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Dün gece geç saatlere kadar konuyu okudum ve eco modun neden aktif olmadığını öğrendim. Bu konunun 279. Mesajında barış beyin anlatmış olduğu işlemi yaptım ve sonuç sevindirici Rom levelim 243 müş 279. Mesaja göre güncelleme yaptım Sonuç Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Bu islem sadece sizin araclara has bir durummu benim mondide ise yarar mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Teoman Sarac 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Evet abi bandırmada yaşıyorum. Ama haftaya cumadan itibaren istanbulda olacağım. Burda olsaydım yardımcı olurdum. Gerçi bende daha dün keşfetmeye başladım bu işi. Kablo dün geldi. Eğer burda olduğum bir dönemde bandırmaya gelirseniz yardımcı olurum Kablonun modifiyesini sen mi yaptin, hazirmi aldin? SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Bu islem sadece sizin araclara has bir durummu benim mondide ise yarar mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Program açılışında focus/cmax/kuga var kardeşim. Ama deneriz yine de Kablonun modifiyesini sen mi yaptin, hazirmi aldin? SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hazır aldım. Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Program açılışında focus/cmax/kuga var kardeşim. Ama deneriz yine de Hazır aldım. Nerden aldınız acaba focus 2 aracım için yapabilir miyim acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Ebay de epey suredir modifiyeli elm kablosu satiliyor 17-20 pound gibi rakamlara. Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Ebay de epey suredir modifiyeli elm kablosu satiliyor 17-20 pound gibi rakamlara.Hocam link var mı Türkiye den direk nasıl temin edebilir miyiz acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Nerden aldınız acaba focus 2 aracım için yapabilir miyim acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Eski tip göstergede anlık tüketim açıldığını gördüm. hareket halinde kapı kilidi de aynı şekilde. Ben aliexpressden aldım http://www.aliexpress.com/item/2015-New-ELM327-USB-Modified-Switch-Forscan-Elmconfig-Ford-Focus-Mondeo-Mazda-free-shipping/32354328581.html Yorum bağlantısı
Yunus BOYBEY 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Eski tip göstergede anlık tüketim açıldığını gördüm. hareket halinde kapı kilidi de aynı şekilde. Ben aliexpressden aldım http://www.aliexpress.com/item/2015-New-ELM327-USB-Modified-Switch-Forscan-Elmconfig-Ford-Focus-Mondeo-Mazda-free-shipping/32354328581.html Benim 2011 Ford focus 1.6 tdci 90 araçlarımız aynı galiba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Benim 2011 Ford focus 1.6 tdci 90 araçlarımız aynı galiba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Benim aracım 2009 cmax titanium x. Sizin araçta da çalışır bu kablo. Az önce cmax 2 de denedik bağlanamadı mesela. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 Benim aracım 2009 cmax titanium x. Sizin araçta da çalışır bu kablo. Az önce cmax 2 de denedik bağlanamadı mesela.Eren kardeşim dün akşam bayağı uğraştı Allah razı olsun muhtemelen yazılım desteklemedi canı sağolsun kardeşimin.Sarı lambaları cikarttı led oldu her yer gelmişken bunu bari yapalım dedi durdu:) Tekrar tesekkurler Eren Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 Eren kardeşim dün akşam bayağı uğraştı Allah razı olsun muhtemelen yazılım desteklemedi canı sağolsun kardeşimin.Sarı lambaları cikarttı led oldu her yer gelmişken bunu bari yapalım dedi durdu:) Tekrar tesekkurler Eren Ne demek abi zevkti benim için. Dünden beri program bakındım ama bulamadım. Focus3 e yapmışlar cmax 2 için yok malesef. Çıkarsa biz buralardayız nasılsa Yorum bağlantısı
Teoman Sarac 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 (düzenlendi) Evet abi bandırmada yaşıyorum. Ama haftaya cumadan itibaren istanbulda olacağım. Burda olsaydım yardımcı olurdum. Gerçi bende daha dün keşfetmeye başladım bu işi. Kablo dün geldi. Eğer burda olduğum bir dönemde bandırmaya gelirseniz yardımcı olurum Ben elmyi kendin modifiye yaptın diye düşündüm. Elmnin modifiye edilmesinde destek gerek. Teşekkürler 10 Nisan 2016 tarihinde Teoman Sarac tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Kibar 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 scanmaster programı elinde olan var mı acaba ben bulamadım internette demosu var oda işime yaramıyor sizcen ricam upload edebilir misiniz tam sürümünü Yorum bağlantısı
Cemal Dilemek 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 CC için yardımcı olabilecek varmı?modlu elm 327 cihazımda var izmirde oturuyorum. sabri ustaya ve 6. sanayide bi kaç yer gezdim yapmadılarcihazı medium speede alamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts