Cihangir Yazıcı 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Cihangir hocam benim üstte linkini attığım ürün modifiyesiz mi?Yani işimize yaramayacakmı? Hangi işlemleri yapabilir hangilerini yapamayız? maalesef modifiyesiz maalesef modifiyesiz http://tr.aliexpress.com/item/ELM327-USB-FTDI-Modified-Switch-Forscan-Elmconfig-Ford-Mazda-Lincoln-Mercury-CAN-with-38400-115000-500000/32338667474.html ben bunu sipariş edeceğim sanırım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 bu cihazlardan almak istiyorum,çok pahalı olmayanından.buradakilerden hangisini tavsiye edersiniz acaba.ya da aralarında fark yok mu (bluetooth lu olacak) http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=elm+327+obd2+ariza+tespit+cihazi şu nasıl mesela? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-on-off-arac-ariza-tespit-cihazi-obd2-200167790 Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 bu cihazlardan almak istiyorum,çok pahalı olmayanından.buradakilerden hangisini tavsiye edersiniz acaba.ya da aralarında fark yok mu (bluetooth lu olacak) http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=elm+327+obd2+ariza+tespit+cihazi şu nasıl mesela? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-on-off-arac-ariza-tespit-cihazi-obd2-200167790 Ben şu mavi olanını aldım aliexpress ten, 5 dolar civarı. Buna göre bu listedekiler çok pahalı. Seçtiğiniz linkteki alet güzel gözüküyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Ben şu mavi olanını aldım aliexpress ten, 5 dolar civarı. Buna göre bu listedekiler çok pahalı. Seçtiğiniz linkteki alet güzel gözüküyor.Verdigim linktekini aldim,denedim olmadi,bugun geri yolladim.bunun versiyonu v2.1 idi,bu sabah aliexpressten 6.40 usd a v1.5 siparisi verdim.ayni mavi urunun v1.5 olani.bakalim insallah o olur. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-obd-ii-usb-arac-ariza-tespit-cihazi-195546277 Bunlardan alıp bir elektronikçiye modifiye ettiriyorsunuz çalışıyor. Biz yaptık oldu. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-obd-ii-usb-arac-ariza-tespit-cihazi-195546277 Bunlardan alıp bir elektronikçiye modifiye ettiriyorsunuz çalışıyor. Biz yaptık oldu. Modiifiye ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Modiifiye ? Abi forumda bir kaç konuda geçiyor, şeması falan var. Gözümün önünde Dere hocam yaptı da öyle anladım ben de ne olduğunu. Kablonun modifiyesi işte Yorum bağlantısı
Cihangir Yazıcı 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 karışık işler bende 2 adet var biri mavi bulutut ama ecu bağlanıyor ama okumuyor hata veriyor turgue ile çalışıyor özellik ekleyemedim win id okumuyor. sonra birde kablolu alıyım dedim 2.1 versiyon onun yeni model kart sistemi var kesip ekliyecek kablo yok içinde direk üclara lehimli çıktı. sıkıldım bıraktım... aslında elinde olan bir arkadaş 1 günlüğüne kiralasın en iyisi deyilmi al al çöp işe yaramıyor sonuçta 1 kere kullanacağız... saygılarımla Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 karışık işler bende 2 adet var biri mavi bulutut ama ecu bağlanıyor ama okumuyor hata veriyor turgue ile çalışıyor özellik ekleyemedim win id okumuyor. sonra birde kablolu alıyım dedim 2.1 versiyon onun yeni model kart sistemi var kesip ekliyecek kablo yok içinde direk üclara lehimli çıktı. sıkıldım bıraktım... aslında elinde olan bir arkadaş 1 günlüğüne kiralasın en iyisi deyilmi al al çöp işe yaramıyor sonuçta 1 kere kullanacağız... saygılarımla kabloluyu denemediniz mi,laptopa bağlayın onu.içinden zaten cd çıkmış olması lazım.laptopa yükleyin,usb den bağlayın? Yorum bağlantısı
Cihangir Yazıcı 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 biliyorum ben bilgisayar uzmanıyım 3 lettop denedim xp win 7 win 10 ama bağlantı kuruyor ecu okuyamıyor .. neler dememedimki karar verdim olay aparattan kaynaklanıyor obd den malesef 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 biliyorum ben bilgisayar uzmanıyım 3 lettop denedim xp win 7 win 10 ama bağlantı kuruyor ecu okuyamıyor .. neler dememedimki karar verdim olay aparattan kaynaklanıyor obd den malesef profilinde istanbulda yaşadığınız görülüyor.bir buluşmaya katılırsanız başka bir arkadaşın aracında aparatı,başka aparatı da sizin araçta deneme şansınız olur.böylece teşhisi tam olarak koyarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Abi forumda bir kaç konuda geçiyor, şeması falan var. Gözümün önünde Dere hocam yaptı da öyle anladım ben de ne olduğunu. Kablonun modifiyesi işte Bende artık yazın izne memleketim muğlaya geldiğimde yardım eden olursa açarız özellikleri Emre hocam var Murat Dere abim, Serdar abim bizim takım güçlü maşallah Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Yalınız bende aparat yok haberin ola, Isparta'da asıl sahibinde o aparat şimdi öncelikle kabloyu ayarlamaya bak Ömer hocam Gerisi Murat Dere için kolay, bizim için izlemesi daha kolay Bende artık yazın izne memleketim muğlaya geldiğimde yardım eden olursa açarız özellikleri Emre hocam var Murat Dere abim, Serdar abim bizim takım güçlü maşallah 2 Yorum bağlantısı
Cihangir Yazıcı 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 formdan bir arkadaştan modifiye edilmiş elm cihazı aldım yarın bakacam artık 3. cihaz olacak yakında dükkan acam elm satacam 1 mavi bulutut modili 1 elm modifiyesiz 1 modifiyeli elm oldu maliyeti 120 tl bazen düşünüyorum birinemi yaptırsaydım diye. ama yok ben yapmam lazım ... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 formdan bir arkadaştan modifiye edilmiş elm cihazı aldım yarın bakacam artık 3. cihaz olacak yakında dükkan acam elm satacam 1 mavi bulutut modili 1 elm modifiyesiz 1 modifiyeli elm oldu maliyeti 120 tl bazen düşünüyorum birinemi yaptırsaydım diye. ama yok ben yapmam lazım ... modifiyeden kasıt nedir. Yorum bağlantısı
Cihangir Yazıcı 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 modifiye kastım Fordlarda bazı özelliikleri erişmek için elm 327 cihazının bağlantı kabloları değiştiriliyor 3.11 yerine 6.14 gibi bir şey yapılıyor anahtar takılıyor cihaza baglandınmı anahtarla veri yolu değiştirim müdahale ediyorsun araca 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Modiifiye ? modifiyeden kasıt nedir. Önder abi ilk sorduğunuzda dalga geçiyorsunuz sandım. Kusura bakmayın. Şema ELM327'ye ait. Cihazın içini açıp şu 4 kabloyu ekliyorlar pinlere: Aslında detaylı anlatım bu başlığın ilk mesajında mevcuttu ama şu an baktım göremedim, sanırım modem ayarlarımdan... 1 Yorum bağlantısı
Kenan Koç 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Aktifleştirdiğim özellikler- Eco Mode- 120 km üzeri hız uyarısı- Sürüş anında otomatik kilitlenen kapılar.- Otomatik ısınan cam- Transmisyon seçenekleri ( Ekonomi-Adaptif-Spor)- Radyo/CD bilgi ekranı (pek de gerekli değilmiş) aracım 2011 ford focus comford.ankara'da bu özellikleri aktif edebilecek bir yer varmı yada yapa bilecek arkadaşlar var ise bana mesajla cep numarsını bıraksın ücret karşılığı yaptıracağım.özellikle transmisyon seçeneği.şimdiden teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Bu transmisyon seçenekleri ben baktığımda yoktu sanki... Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 Aktifleştirdiğim özellikler - Eco Mode - 120 km üzeri hız uyarısı - Sürüş anında otomatik kilitlenen kapılar. - Otomatik ısınan cam - Transmisyon seçenekleri ( Ekonomi-Adaptif-Spor) - Radyo/CD bilgi ekranı (pek de gerekli değilmiş) Açılabilecek bütün özellikler bunlar dimi? Bundan fazlasını farklısını açabilen var mı? Birde bunlardan hiçbirini açamıyormuyuz şu eski küçük elm ler ile? O kablosuz torque ile çalışan elm cihazı ne işimize yarar,hangi işlemlerde kullanabiliriz? Yorum bağlantısı
Atilla Atun 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Volkan kardeşim sağolsun Hillholder aktif Kapı oto kilitleme aktif. Başka bir şeye gerek yok. Araç 2013 style tdci. 1 Yorum bağlantısı
Kenan Koç 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Hillholder damı aktif edile biliyor.Bir yaşıma daha girdim.Aktif edilebilecek tüm özellikleri yazabilirseniz seviniriz en azından olmayacak işler için uğraşmamış oluruz Yorum bağlantısı
Atilla Atun 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Hillholder damı aktif edile biliyor.Bir yaşıma daha girdim.Aktif edilebilecek tüm özellikleri yazabilirseniz seviniriz en azından olmayacak işler için uğraşmamış oluruzKenan bey rampada durdum frenden ayağımı çektiğim an dan itibaren 4 saniye aktif sonra debre dışı kalıyor.Çok hoş özellikle bayan sürücüler için on numara beş yıldız. Lastik basınç kontrolde aktif ediliyor ama biz 2 özellikle yetinmeye karar verdik. Başka da gerek yok fazla kurcalamaya. Hız limitine gelince benim navigasyon otomatik ikaz veriyor. Saygılar[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Biz kabloyu modifiye edemedik(sanırım) bu haliyle bile 117 km/h hızda sesli ikaz eco mode ve radyo bilgilerinin ekrana gelmesi aktifleştirilebiliyor. Otomatik cam ısıtma zaten aktif. Belli bir derecenin altında kendisi otomatik cam ısıtmayı açıyor. Otomatik kapı kilitleme elm cihazında modifiye istiyor... 1 Yorum bağlantısı
Kenan Koç 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2-/271959014957?hash=item3f52053e2d:g:KKAAAOSw3ydV0HxI işte bu direkt olanmış ma getirtecek arkadaş lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts