Aydın Sert 27 Haziran 2018 Paylaş 27 Haziran 2018 Bir de eskiden 80 km kala yakıt ışığı yanıyordu, şimdi 130 km kala yanmaya başladı. Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 On 27.06.2018 at 09:58, Aydın Sert yazdı: Dün aracımın gizli özelliklerini açtırdım. + Hareket ettikten sonra kapıların otomatik kilitlenmesi + Radyo bilgilerinin yol bilgisayarı ekranına gelmesi + FORD ECO mode (Yonca Yaprakları) + 120 km/h sesli uyarı + Bir de aracı Sport Mode aldık. Özellikle 1,2 ve 3. viteslerde araçta canlılık oldu. Gaz pedalının tepkisi arttı. + ROM güncelleme Emniyet kemeri uyarısını kapattırmadım. Kumandadan tek tuşla cam kilitlemeyi de açamadık Zaten ikinciye uzun bastığımda kapanıyor normalde, ben tek tuş ile istemiştim ama olmadı. Hocam hayırlı olsun Benim merak Ettiğim Eco Mode gerçekten işe yarıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Özkan Şen 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Eko mod yakıt için yapılmış bir özellik değildir sadece sizin sürüş performansınızı yonca şeklinde gösterir ne kadar stabil kullanırsanız yoncalar artar Hocam hayırlı olsun Benim merak Ettiğim Eco Mode gerçekten işe yarıyor mu ? Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 4 dakika önce, Özkan Şen yazdı: Eko mod yakıt için yapılmış bir özellik değildir sadece sizin sürüş performansınızı yonca şeklinde gösterir ne kadar stabil kullanırsanız yoncalar artar Hımm yani olay bizde bitiyor yine Teşekkürler. Aslında bu gizli özelikleri açan bir arkadaş Nasıl Yapıldığını Video çekip yüklese çok sevaba girer Yorum bağlantısı
Özkan Şen 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Hımm yani olay bizde bitiyor yine Teşekkürler. Aslında bu gizli özelikleri açan bir arkadaş Nasıl Yapıldığını Video çekip yüklese çok sevaba girer [emoji4] İnternette bununla ilgili videolar var ford elm 327 özellik açma diye aratın bir sürü video çıkacaktır Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Ayna altı karşılama aktif etme hangi bölümde ben bulamadım Merhaba Bu programı nereden indiriliyor veya nereden temin ediliyor acaba Yorum bağlantısı
Serkan Özer 2 Temmuz 2018 Paylaş 2 Temmuz 2018 3. Sayfada link verdim hocam ordan indirebilirsiniz Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 (düzenlendi) Bu fotoda kasaya göre açılabilecek özellik listesi yapmışlar. Sizce ne kadar doğru bu foto 5 Temmuz 2018 tarihinde Yılmaz Gökçe tarafından düzenlendi yanlıs yazdım Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 4 saat önce, Yılmaz Gökçe yazdı: Bu fotoda kasaya göre açılabilecek özellik listesi yapmışlar. Sizce ne kadar doğru bu foto Tamamen doğru benim gösterge paneli 3. sıra ve hepsi açıldı. Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 3 saat önce, Aydın Sert yazdı: Tamamen doğru benim gösterge paneli 3. sıra ve hepsi açıldı. Demekkı benım 2006 focus da eco mode olayı yokmus Yorum bağlantısı
Muhammed Emin 2 Ağustos 2018 Paylaş 2 Ağustos 2018 Mrb. Modifiyeli elm 327 kablosu ile elmconfig programını çalıştırdım. Radyo bilgileri ekrana geldi fakat eco mod tiki aktif etmeme rağmen eco mod çalışmadı. nasıl çalıştırabilirim. 2009 focus titanium otomatik. Yorum bağlantısı
Alican Başer 4 Ağustos 2018 Paylaş 4 Ağustos 2018 Degerli dostlar emniyet kemeri uyari calismiyor.hangi kisimdan aktif edebilirim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ağustos 2018 Paylaş 4 Ağustos 2018 kapatılamadığı için bu bir arızadır aç kapa diye bir menüsü yoktur Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 On 27.06.2018 at 10:18, Özkan Şen yazdı: Ayna altı karşılama aktif etme hangi bölümde ben bulamadım Bu ekranda göremedim uygulamayı bir karıştırmak lazım. Yorum bağlantısı
Özkan Şen 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 Bu ekranda göremedim uygulamayı bir karıştırmak lazım.Çok karıştırdım ama çıkmadı siz açabildinizmi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 Ben bunları keşfetmeden önce kablo geçirtmiştim ayak aydınlatmalarına paralel.. Daha önce hiç denemedim ama bir ara gözüme ilişmişti.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 2 saat önce, Özkan Şen yazdı: 2 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Bu ekranda göremedim uygulamayı bir karıştırmak lazım. Çok karıştırdım ama çıkmadı siz açabildinizmi Gem modülü page 3 sağ tarafta üçüncü sırada “approach lights in outside mirrors” videoda 1:45’ten itibaren görünüyor https://youtu.be/Pd5h6Nvfz74 Yorum bağlantısı
Özkan Şen 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 Gem modülü page 3 sağ tarafta üçüncü sırada “approach lights in outside mirrors” videoda 1:45’ten itibaren görünüyor Deneyeyim olursa bilgilendiririm 1 Yorum bağlantısı
Özkan Şen 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 Deneyeyim olursa bilgilendiririm Denedim o tik açıkmış bende elektrik gelmedi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ağustos 2018 Paylaş 5 Ağustos 2018 Bir saat önce, Özkan Şen yazdı: 2 saat önce, Özkan Şen yazdı: Deneyeyim olursa bilgilendiririm Denedim o tik açıkmış bende elektrik gelmedi Araç donanımı nedir? Daha önce yapan var mı acaba.. Yorum bağlantısı
Muhammed Emin 28 Ağustos 2018 Paylaş 28 Ağustos 2018 On 05.08.2018 at 17:05, Emre Şimşek yazdı: Araç donanımı nedir? Daha önce yapan var mı acaba.. Bende O özelliği açmak istiyorum. şurada bir arkadaş elektriği nerden aldığını göstermiş. birde sport mode nerden açılıyor bilginiz var mı? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos 2018 Paylaş 28 Ağustos 2018 Acaba aynı pinler diğer donanımlarda boş mu dolu mudur... Kullandığı aparat çok hoş, kabloları çok güzel birleştirdi. Sport mode dedikleri pek gerçekçi bir şey olmasa gerek. Eğer olsaydı şimdiye kesin listede en üstlerdeydi... Yorum bağlantısı
Serkan Özer 31 Ağustos 2018 Paylaş 31 Ağustos 2018 (düzenlendi) Abi yanlış hatırlamıyor ayna altı led i sölemiştin sen bana externel olanı demiştin 2. Sayfada resimli olarak paylaşmıştın abi 3 aracınkini açtım ben çalışmıştı biri trend biri titanium bide cmax açtım ayak aydınlatmasını açamamıştım hattı kontrol ettim sigorta kutusuna gitmiyor hat bir yerde burakmışlar ama bulamadım belkide farklı yerden açılıyordur denememi isteyen varsa deneyebilirim 31 Ağustos 2018 tarihinde Serkan Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Özer 31 Ağustos 2018 Paylaş 31 Ağustos 2018 Sport mod derken ben baktığımda şanzımanın modunu mu aldınız sport a o seçenek ardı sadece onu adaptifte bırakmıştım oynamamıştım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Eylül 2018 Paylaş 1 Eylül 2018 9 saat önce, Serkan Özer yazdı: Abi yanlış hatırlamıyor ayna altı led i sölemiştin sen bana externel olanı demiştin 2. Sayfada resimli olarak paylaşmıştın abi 3 aracınkini açtım ben çalışmıştı biri trend biri titanium bide cmax açtım ayak aydınlatmasını açamamıştım hattı kontrol ettim sigorta kutusuna gitmiyor hat bir yerde burakmışlar ama bulamadım belkide farklı yerden açılıyordur denememi isteyen varsa deneyebilirim Bak bu bilgiler iyi oldu şimdi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts