Sadık Taşyürek 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 Emre, Bursaya gideriken yolunun üstü Mersine uğramadan geçme. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 Elazig a gelirken Mersin e uğra, gelirken bana da bişeler getiriver 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 18 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Kabloyu karşıma alır artık ona ne ısmarlarsam ona razı olsun 3 saat önce, Sadık Taşyürek yazdı: Emre, Bursaya gideriken yolunun üstü Mersine uğramadan geçme. Şu iki mesaj beni alt üst etti. İkisi de bana neler kaçırdığımı çok güzel ifade etmiş (Resimleri alıntı yapmadım ki daha çok görmeyeyim) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 21 saat önce, Fırat Önal yazdı: Fatih hocam ben Afyon dinardayım. Emrenin kablo bende. Bi ara istanbula gidecek kablo. Yakınız yolunuz düşerse beklerim. Boş vakit bulup yoğunlaşamadım. burada bir arkadaş sürüş modlarından bahsetmişti. En çok o ilgimi çekti. 2 dakika önce, Fatih Ozen yazdı: Fırat abi derken? Tanıştırayım. Fırat abim Soy adlarımız farklı, yani öz olduğunu düşünmedin değil mi Fatih abi? Ama öz abim gibi severim kendisini, senden çok olmasın 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 Eyvallh emrecım senden kaçmıyor valla Acaba fırat hcm yardımcı olur mu ki 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 3 saat önce, Fatih Ozen yazdı: Eyvallh emrecım senden kaçmıyor valla Acaba fırat hcm yardımcı olur mu ki E seni davet etmiş bile 2 Yorum bağlantısı
Ali Can AKER 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 On 02.06.2017 at 22:09, Emre Şimşek yazdı: Valla benim kablo yaklaşık 1 ay önce seyahate çıktı(arkadaşlarda), 1-2 ay daha gelmez. Gelse ayarlardık bayrama falan bir şeyler Valla nasıl güzel olur Emre Hocam sizden haber beklerim 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 Eyvallh emrecım senden kaçmıyor valla Acaba fırat hcm yardımcı olur mu kiFatih hocam şuanda ne nasıl yapılır bilmiyorum. Herkesin yaptığı özellikler çok da işlevsel değil benim için. Benim araçta esp vardı ama menüde gözükmüyordu. Bunu da emre başka kablo ile yaptı saolsun. Ben elim boşaldımı yabancı siteleri güzelce tercüme edip işe yarar şeyler bulmayı planlıyorum. Mevcut yapılan özellikleri biraz kurcalasak biraz telefonla yardım alsak yaparız. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 Aracımı yeni aldım. Konuyu takipteyim. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 On 17.09.2016 at 08:06, Kenan Koç yazdı: Kırıkkale'ye yolunuz düşerse beni bulun bütün açılabilecek özelliklerinizi aktif edeyim facebooktan ekleye bilirsiniz Kenan bey merhabalar. Aracımı alalı 4 gün oldu. 2006 focus trend. Gizli özelliği var mıdır bilmiyorum. Kırıkkale'liyim. o tarafa yolum düştüğünde sizinle görüşmek isterim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Bir saat önce, Ersev Kaya yazdı: Kenan bey merhabalar. Aracımı alalı 4 gün oldu. 2006 focus trend. Gizli özelliği var mıdır bilmiyorum. Kırıkkale'liyim. o tarafa yolum düştüğünde sizinle görüşmek isterim. gizli saklı değil, yeni parça takıp aktifleştriyorsunuz mesela elektrikli ısıtıcı gibi. ekran değişip tüketim bilgisine ulaşıyorsnuz gibi Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 17 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: gizli saklı değil, yeni parça takıp aktifleştriyorsunuz mesela elektrikli ısıtıcı gibi. ekran değişip tüketim bilgisine ulaşıyorsnuz gibi Çağlar bey, bu yeni parça dediğiniz nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 Ptc heater takarsanız mönüden açıyorsunuz mesela. Farklı gösterge takınca da.. Yani elm ile bağlan bir kutucuk işaretle ve olmayan bir gündüz farı aktifleşsin olayı yok Yorum bağlantısı
Kutay Altunordu 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Hortlatalım şu konuyu 2010 focus trend x için istanbulda açabilecegımız özellik ve bir kuruluş varmıdır ? Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 On 02.06.2017 at 18:33, Ali Can AKER yazdı: Herkese iyi forumlar, Modifiyeli ELM 327 kablo ile focus 2 araçlarda aktif edilebilecek gizli özellikler konusunda okumadığım konu ve forum kalmadı. Fakat ELM Kablo sipariş edip kendi başıma modifiye edip aracımda açılabilecek özellikleri yapabileceğimi pek zannetmiyorum. Bu sebeple, Ankara'da bulunan ve bu işler konusunda yardımcı olabilecek birileri var ise desteklerini bekliyorum. Ben çin den getirttim modifiyeli olan cihazdan 55 lira idi. N11 de 100 liraya satılıyor aynı cihaz. İçinden gerekli programlar çıkıyor . Bazen anlamsız hatalar veriyor değişik programlar denemek lazım. Burdur da bi arkadaşın trend Focus a hız sabitleyici taktik bu cihaz ile yazılım kısmını hallettik. Benim aracım 2006 model ghia onlarda anlık tüketim yoktu onu açtık otomatik kapı kilitleme ve 120 km hız uyarısını aktif ettik. Bu civarda olanlara yardımcı olabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 On 03.06.2017 at 11:32, Emre Şimşek yazdı: Sayayım abi, dediğin gibi fazla yok: +117km/s ikazı +Eco Mode +Radyo bilgilerinin gösterge ekranına gelmesi +Kapıların otomatik kilitlenmesi ve kaç km hızda kilitlenebileceğinin ayarlanabilmesi. +Sonradan eklenen donanımların aktif edilmesi(ör: ptc heater, orijinal ayna altı karşılama ışığı) +Işıkların vs yanma süreleri +Emniyet kemeri ikazının sonsuza dek kapatılabilmesi, hatta göstergeden bile gözükmesinin engellenmesi +Aktif olmayanlar için vites değiştirme ikazı(her modelde olmaz) +Arabanın yakışıklı olm.. pardon zaten yakışıklı Bir de mesela Isparta'da @Fırat Önal abimin arabasında ESP var ama menüde ESP kutucuğu yoktu onu ekledik. Aklıma gelenler bunlar. Yok mu ADANA da bizlere de yardımcı olacak bir arkadaş??? Yardımlarınızı bekliyoruz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 10 saat önce, Özkan Yenigün yazdı: Yok mu ADANA da bizlere de yardımcı olacak bir arkadaş??? Yardımlarınızı bekliyoruz Valla bize çok uzak ama umarım vardır oralarda becerikli bir zat. Benim kabloyu satın aldığım mağazadan 3 tane link atıyorum aşağıya. Siz satıcıysa sorarak aracınıza uygun OBD cihazını alın, biz uzaktan yardımcı oluruz tabi. Modifiyeli ELM 327 (benim cihaz buna benziyor) Ford ELM 327 Ford ELM 327 Bluetooth (kablosuz versiyonu) 1 Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 On 14.07.2017 at 20:38, Emre Şimşek yazdı: Valla bize çok uzak ama umarım vardır oralarda becerikli bir zat. Benim kabloyu satın aldığım mağazadan 3 tane link atıyorum aşağıya. Siz satıcıysa sorarak aracınıza uygun OBD cihazını alın, biz uzaktan yardımcı oluruz tabi. Modifiyeli ELM 327 (benim cihaz buna benziyor) Ford ELM 327 Ford ELM 327 Bluetooth (kablosuz versiyonu) Formun bi bölümünde acaba Kablo ile bağlanmanın anlatımı veya video çekimi var mı ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Sizin yapacağınız şeyleri göstermiyor ama ELMconfig programının menülerini gezmiş birisi arabaya bağlanıp. Bizim değiştirdiklerimiz GEM ve HEC yazan yerlerdeki ayarlardı. Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Ben de isterim 2007 focus trend 1.6 tdci otomatik benim araç. şanzıman ustasından çıksın baktıracağım. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 https://www.youtube.com/watch?v=c-CSC-u6Sbs Şu videoda dpf jenerasyonu yaptırıyor sanırım. İşe yarar gibi gözüküyor. Bazen bu jenerasyonu kaçırabiliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Ata 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 Arkadaslar foruma yeni uye oldum. Oncelikle herkese merhabalar. 2009 focus titanyum otomatik aracim var. Tesadufen bu araclarda bazi modlarin oldugunu ogrendim. Ilgilendigim mod eko modu. Ufak birkac ayarla bu mod aktif ediliyormus. Bilgisi olan var mi? Internette baktim kablo araciligi ile bilgisayardan yapiliyormus ama buna gerek kalmadan arac uzerinde birkac islemle aktif ediliyormus. Bilgisi olan var mi? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 Hoşgeldiniz. Forumda bununla ilgili bir kaç konu mevcut olacaktı bulursam başlıklarınızı birleştireyim. OBD cihazı olmadan yapanı hiç duymadım. Eco mode zaten sadece görsel bir şey, araca az yaktırma gibi bir meziyeti yok. 8 saat önce, Ferhat Ata yazdı: Birleştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Ata 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 Tesekkur ederim Emre bey. Konuyu takip edecegim. Dediginiz cihaz ile yapmak riskli gibi gorunuyor. Serviste falan baktirmak gerek. Bir de yazilim guncellemesi yapiliyormus belki bu esnada mumkun olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts