Ersin Özkaya 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 O uç noktayi göremedim.dediğin ekran burasi değil mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 (düzenlendi) O uç noktayi göremedim.dediğin ekran burasi değil mi? Senin resimde bende göremedim ama bende ki resimleri atayım, 22 Ocak 2015 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Senin resimde bende göremedim ama bende ki resimleri atayım, Sürüm farki var o zaman.bulamiyorum silmeyi.bide para verdik.biraz daha arastirayim o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Arkadaşlar, Alıntı yaparken lütfen resimleri silin. Aynı resmi bi kaç defa görüyoruz. Clear fault codes diye bir şey çıkmalı. Onu görmüyor musunuz? Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Resimde görüldügü gibi. Maalesef cikmiyor bende silip yeniden yuklesem ama saatin alirken kod felan vermedi.yeniden silip yuklesem parayla aldiracak. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Resimde görüldügü gibi. Maalesef cikmiyor bende silip yeniden yuklesem ama saatin alirken kod felan vermedi.yeniden silip yuklesem parayla aldiracak. Satın aldığın uygulamalar senin gmail hesabında tanımlı, yeniden yükleme ücretli değil. Bir silip yükle istersen ama tam da senin duruma emin olamadım şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Satın aldığın uygulamalar senin gmail hesabında tanımlı, yeniden yükleme ücretli değil. Bir silip yükle istersen ama tam da senin duruma emin olamadım şimdi. Silip yukledim yine ayni.nerde hata yapiliyor aceba? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Silip yukledim yine ayni.nerde hata yapiliyor aceba? Senin telefonda kısayol tuşları varsa o noktaların görevini görüyor olabilir, bazı telefonlarda o şekilde ekstra işlevler var, birde ona bakabilir misin? Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 (düzenlendi) Senin telefonda kısayol tuşları varsa o noktaların görevini görüyor olabilir, bazı telefonlarda o şekilde ekstra işlevler var, birde ona bakabilir misin?[/quote Aynen dediğin gibi kardeşim telefonun kisayol tuşuna koymislar . 22 Ocak 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yasin_On 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 (düzenlendi) orjinal rom ile bilgisayarda aktif etmeme rağmen menüde gözükmedi, sonra rom güncellemesi yaptım, menüde gözüktü ve aktif olarak çalışıyor. Mustafa şanslısın o zaman. 2009 larda aktif çalışmıyor diyorlar. Aliexpressden bende sipariş verdim. Kablo gelince deniyeceğim. 23 Ocak 2015 tarihinde Yasin_On tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 sony teyp testi tum fordlarda sony sıstemlerınde gecerli..1. Araç göstergeleri aktif hale getirip teybi açınız.2. Teyp üzerinde cd çalar tuş grubundan 3 ve 6 numaralı butonlara 3 saniye boyunca basılı tutunuz.3. Araçta standart olarak bulunan 4 adet hoparlör tek tek test edecektir.şu audı bmw lerde bulunan kontak acınca kısa farların yanması ozellıgı de gızlı kalmıs olsaydı da kesfetseydık keske Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Kontak acinca kisa farlarin acilmasi bir modul ile kolayca hallediliyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 (düzenlendi) Bi videoda mk2 nin göstergesindeki yukarı okun 4500-5000 devir civarında yazdığını gördüm ama kendi aracimda deneme şansım olmadı. Aktif olsa da pek kullanışlı değil gibi görünüyor. Yazılımla oynayıp devri atarlayabilsek süper olurdu. 18 Şubat 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Bi videoda mk2 nin göstergesindeki yukarı okun 4500-5000 devir civarında yazdığını gördüm ama kendi aracimda deneme şansım olmadı. Aktif olsa da pek kullanışlı değil gibi görünüyor. Yazılımla oynayıp devri atarlayabilsek süper olurdu. Ben açtırdım ancak sadece ilk kontak açtığımda bütün ışıklarla birlikte yaonıyor sonra sönüyor abi.Kullanım sırasında yanmıyor. Connecte vardı bunda yok 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 cihaz gelmedimi daha Geldi abim cihaz bende, Gem modülüne bağlanıp, otomatik kapı kilitleme özelliğini açamıyoruz. Cihazı bir gözden geçiricem. Olmadı diğer özellikleri bir ara görüşüp açalım Abim.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 tamam abim, haber bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Ben açtırdım ancak sadece ilk kontak açtığımda bütün ışıklarla birlikte yaonıyor sonra sönüyor abi.Kullanım sırasında yanmıyor. Connecte vardı bunda yok Benim 2.5 2011 titanyum focusumda vites değiştirme uyarısı gayet sitabil çalışıyor. Tam olarak kaç bin devirde çalışıyor dikkat etmedim ancak 2500 devir civarında çalışıyor. Benim araçtamı sorun var acaba ? Yorum bağlantısı
Olgaç Öcek 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 (düzenlendi) Selamlar , ELM327 kablo kullanarak , C-max 2011 sonrası aracı için özellikleri açan biri / birilerine ihtiyacım var arkadaşlar. Lütfen ses edebilir mi? Neleri açtığını soracaktım.. Tşk. 23 Şubat 2015 tarihinde Olgaç Öcek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Selamlar , ELM327 kablo kullanarak , C-max 2011 sonrası aracı için özellikleri açan biri / birilerine ihtiyacım var arkadaşlar. Lütfen ses edebilir mi? Neleri açtığını soracaktım.. Tşk. Titanyum ve üstünde tek faydalı değişiklik, otomatik kilitlemeyi aktif etmek. Onun dışında yapılacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Titanyum ve üstünde tek faydalı değişiklik, otomatik kilitlemeyi aktif etmek. Onun dışında yapılacak bir şey yok. Nasıl yani otomatik kilitleme sadece Titanium ve üzerinde mi var, alt modellerde yok mu ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Benim 2.5 2011 titanyum focusumda vites değiştirme uyarısı gayet sitabil çalışıyor. Tam olarak kaç bin devirde çalışıyor dikkat etmedim ancak 2500 devir civarında çalışıyor. Benim araçtamı sorun var acaba ? Bugün denedim, 4500 devire gelince kırmızı ok yanıyor, spor sürüşü destekliyor benim focusum senin ki gibi yaşlı dede sürüşünü değil Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 (düzenlendi) Nasıl yani otomatik kilitleme sadece Titanium ve üzerinde mi var, alt modellerde yok mu ? Onu demek istemedim. Titanyum ve üzeri için yapılacak başka bir şey yok diyorum. Trend için yokuş kalkış ve lastik basıncı var ama bunlar zaten titanyumda standart. 27 Şubat 2015 tarihinde Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Onu demek istemedim. Titanyum ve üzeri için yapılacak başka bir şey yok diyorum. Trend için yokuş kalkış ve lastik basıncı var ama bunlar zaten titanyumda standart.[emoji4] anladim zaten dolu araba diyorsunuz. Collection icin neler var, degecekse benimde kafamda var bu ise girismek. Yorum bağlantısı
bilal şentürk 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 ELM cihazı ve kablo modifikasyonu ile uğraşmak istemeyenler için bostancı sanayide hilmi usta ile irtibata geçebilir. İsteyen olursa numarasını özelden paylaşabilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts