Emre Şahin 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Aracımın egzos muayenesinin 3 günü daha var. Bugün tüvtürk'e genel muayeneye götüreceğim. Bu haliyle muayeneden geçer mi? Egzos muayenesini sonra yaptıracağım, sıra beklemek istemiyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Geçer sıkıntı olmaz. Muayne kaçta, giderken herhangi bir sanayide herhangi bir servise -özel veya yetkili- 5 dakikada yaptırabilirsiniz de. Ya da dönerken. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Geçer sıkıntı olmaz ben 1 gün kala geçtim. Yorum bağlantısı
Emre Şahin 26 Eylül 2017 Yazar Paylaş 26 Eylül 2017 Teşekkürler. Evin orda bir yer var akşam filan yaptırmayı düşünüyorum muayeneden sonra. O yüzden sorayım dedim Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Egzoz muayenesi yapılmadan tüvturk dan geçilebiliniyor mu?yani muayeneden geçtin sonra yaptırabilir musun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 6 dakika önce, Fevzi Göktaş yazdı: Egzoz muayenesi yapılmadan tüvturk dan geçilebiliniyor mu?yani muayeneden geçtin sonra yaptırabilir musun Eğer egzoz muaynesinin günü varsa günü bitmeden önce tüvtürkten geçersiniz. Günü bittiyse geçemez. Burdaki arkadaşımızın 3 günü kalmış, tüvtürkten geçebilir. Günü bitseydi geçemezdi. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Netice de günü bitmemiş. Hiç bir sıkıntı olmaz.. Ancak şu var ki bu tuvturk falan uğraşacaksanız vaktiniz varken uğrayıp onu da aradan çıkartmanız iyi olur. Ben son dönemlerde şunu gözlemliyorum ; eskiden çok fazla egzos pulu veren yer vardı çevrem de şimdi neredeyse hiç yok. Birçoğu sanayi ortamında.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Şimdilerde hepsi sisteme bağlı, ölçmeden etmeden sallama iş yapamıyorlar, sanırım karıda düştü, o yüzden her önüne gelen kullanmıyor artık, ben servise uğrayıp yaptırıyorum, araç muayenesi ile arasında 1 ay süre farkı var, gayet rahat oluyor... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Eylül 2017 Paylaş 26 Eylül 2017 Benim muayene ve egzos aynı gün bitiyormuş, ücreti alan görevli doğrudan egzos parasını da aldı, yan tarafa geçip muayeneyi yaptır gel dedi.. Dışarı ile hiç uğraşmadan hem genel muayene hem egzos hallolur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 Şöyle bir sorum olacak. 10.08.2020’de muayene doluyor. Egzoz ile muayene 2018’de aynı gün yapılmıştı. şimdi ben muayenede egzoz’la uğraşmamak için dışarıda ölçüm yaptırsam. Bunu da muayeneden önce yaptırsam, 2 sene sonra egzoz muayenesi normal muayeneden önce biteceği için sorun oluyor mu? Yani önce egzoz, birkaç gün sonra da normal muayene yaptırsam, aralarındaki gün farkında ne çıkar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şöyle bir sorum olacak. 10.08.2020’de muayene doluyor. Egzoz ile muayene 2018’de aynı gün yapılmıştı. şimdi ben muayenede egzoz’la uğraşmamak için dışarıda ölçüm yaptırsam. Bunu da muayeneden önce yaptırsam, 2 sene sonra egzoz muayenesi normal muayeneden önce biteceği için sorun oluyor mu? Yani önce egzoz, birkaç gün sonra da normal muayene yaptırsam, aralarındaki gün farkında ne çıkar? Egzoz muayenesi bitecek ve araç muayene için bekleyeceksiniz.. Bu sürede muayenesiz dolaşacaksınız.. Yakalanıp ceza yiyebilmek dışında bir şey olmaz.. Ha bu güne kadar yakalanan kimseyi de görmedim duymadım. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts