Nuri GÖKKAYA 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 tavan cıtası banada lazım ama ben mugladayım nasıl tedarik edebilirim bu konuyla ilgili ardımcı olursanız sevinirim irtibat no 0530312 9968nuri gökkaya Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Nisan 2019 Yazar Paylaş 21 Nisan 2019 On 26.09.2017 at 00:28, İnan Çınar yazdı: Ben aksesuarcıda yaptırdım. Metre işi rulo halinde satılıyor. Markasına bakmadım ama kapı çıtası olarak geçiyor sanırım. 130 cm + 130 cm gidiyor. Metresi 15 tl. Sizin çitalarin ikisi de mi kırık? Bu arada şimdi netten araştırdım. Bu olması lazım. https://www.demirciogluoto.com/cita-sal-140-a---35mmx50m-siyah-kenari-krom-kt Kesin bilgi için tekrar gider bakarım. Bahsettiğim gibi,çıkma yada sıfır olarak orijinal çıtaları bulmak zor. Benim aldığım yerde metre işi universal kapı çıtalari vardı. Boş kalmasından iyidir diyerek tavan oluğu boyutlarında 130 +130 cm kestirip silikon ile yapıştırdık. Siz bu çıtayı aksesuarcilardan yada internetten bulabilirsiniz. Verdiğim linkte örnek mevcut. Oradan yada başka bir yerden sipariş edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 Turhallı karınca Restorasyon işleri modayken sizden bir fiesta daha görsek ne güzel olur. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Nisan 2019 Yazar Paylaş 22 Nisan 2019 Sadece atom değil, ben de Turhal'lıyım.😀 Yeni bir fiesta projesi her zaman aklımda,çok istiyorum ama 2. araçtan önce ev değişikliği projesi var. Aslında sarı sitede takip ettiğim bir turbolu xr2 vardı ama satılmış 🙁 Başka da yok maalesef. Şu da hoş duruyor aslında. Tokat'taymis. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2001-ford-fiesta-1.25-ghia-188.000km-de-lpg-li-hatasiz-650177158/detay Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 22 Nisan 2019 Paylaş 22 Nisan 2019 Ev daha önemli tabi, hayırlısı olsun Fiat servis yerine açılan galeride duruyor uzaktan fena değil ama yakından bakmadım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Nisan 2019 Yazar Paylaş 22 Nisan 2019 Bir saat önce, Murat Atagenç yazdı: Ev daha önemli tabi, hayırlısı olsun Fiat servis yerine açılan galeride duruyor uzaktan fena değil ama yakından bakmadım. Tohatlı verdin virüsü... Karpuz kabuğunu soktun aklıma 😀 Gelip geçerken göreceğin yerde sanırım. Vaktin olursa bi incele kardeşim ya. Ghia diyor. 4 airbag abs elektrikli ayna olmalı. Müşteri olsana ne diyorlar? 1 Yorum bağlantısı
Ali Anar 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 merhaba . iç kapı fitil çıtasını bulamıyorum. siz ne kullandınız fotoda olan hangi araca ait. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2020 Ali Anar yazdı: merhaba . iç kapı fitil çıtasını bulamıyorum. siz ne kullandınız fotoda olan hangi araca ait. Tofaş grubu iç Cam sıyırıcı olarak geçiyor. O şekilde arayabilirsiniz. Bir arkadaşa lazımdı onun icin tekrar sordum ama aldığım yerde kalmamış. Yorum bağlantısı
Mehmet İnci 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 İnan Çınar yazdı: Ben aksesuarcıda yaptırdım. Metre işi rulo halinde satılıyor. Markasına bakmadım ama kapı çıtası olarak geçiyor sanırım. 130 cm + 130 cm gidiyor. Metresi 15 tl. Sizin çitalarin ikisi de mi kırık? Bu arada şimdi netten araştırdım. Bu olması lazım. https://www.demirciogluoto.com/cita-sal-140-a---35mmx50m-siyah-kenari-krom-kt Kesin bilgi için tekrar gider bakarım. ürün stokta yok ve bu ölçülerde bulamadim. Rica etsem abi bana uygun çıta bakabilir misin link verebilir misin ? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2020 Mehmet İnci yazdı: ürün stokta yok ve bu ölçülerde bulamadim. Rica etsem abi bana uygun çıta bakabilir misin link verebilir misin ? Bakıp atarım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2020 Aynı ürünün farklı en ve boyda seçenekleri var intenette. Bakıp hesaplayıp öyle bilgi vereyim. Dar gelmesin sonra. Yorum bağlantısı
Mehmet İnci 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 İnan Çınar yazdı: Aynı ürünün farklı en ve boyda seçenekleri var intenette. Bakıp hesaplayıp öyle bilgi vereyim. Dar gelmesin sonra. Çok iyi olur Yorum bağlantısı
Hayri KILIÇ 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz İnan Çınar yazdı: Aynı ürünün farklı en ve boyda seçenekleri var intenette. Bakıp hesaplayıp öyle bilgi vereyim. Dar gelmesin sonra. İnan Bey Kapı hoporler kapağı kac cm kullandınız metalmı sonradan taktıgınzı kapak acaba. Bİrde iç sıyırıcı fitil tofaş grubunda şahin ve slx farklıymış tam olarak siz hangisininkini kullandınız acaba Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Hayri KILIÇ yazdı: İnan Bey Kapı hoporler kapağı kac cm kullandınız metalmı sonradan taktıgınzı kapak acaba. Bİrde iç sıyırıcı fitil tofaş grubunda şahin ve slx farklıymış tam olarak siz hangisininkini kullandınız acaba Hocam çok zaman geçmiş unuttum valla. Kapak 13 " di sanırım. İç sıyırıcı için de kesit olarak resimdeki gibi. Aynısı olmasa bile uyabilecek bir parça mutlaka bulunur. Ben Fiat yedek parçası bir dükkana girdim. Adam baktı bir kaç seçenek çıkardı. Denedim resimdeki orijinalden iyi oldu. Tam hangi araç olduğunu unuttum. Fiat araçlarından biriydi. Vesile ile bu arabamı çok özlüyorum. Anılarım depreşti 🙄 3 Yorum bağlantısı
Hayri KILIÇ 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz İnan Çınar yazdı: Hocam çok zaman geçmiş unuttum valla. Kapak 13 " di sanırım. İç sıyırıcı için de kesit olarak resimdeki gibi. Aynısı olmasa bile uyabilecek bir parça mutlaka bulunur. Ben Fiat yedek parçası bir dükkana girdim. Adam baktı bir kaç seçenek çıkardı. Denedim resimdeki orijinalden iyi oldu. Tam hangi araç olduğunu unuttum. Fiat araçlarından biriydi. Vesile ile bu arabamı çok özlüyorum. Anılarım depreşti 🙄 Eyvallah İnan bey. cok teşekkür ederim. Anılarınızı deştiğim için kusura bakmayın 1 Yorum bağlantısı
Hayri KILIÇ 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz İnan Çınar yazdı: Hocam çok zaman geçmiş unuttum valla. Kapak 13 " di sanırım. İç sıyırıcı için de kesit olarak resimdeki gibi. Aynısı olmasa bile uyabilecek bir parça mutlaka bulunur. Ben Fiat yedek parçası bir dükkana girdim. Adam baktı bir kaç seçenek çıkardı. Denedim resimdeki orijinalden iyi oldu. Tam hangi araç olduğunu unuttum. Fiat araçlarından biriydi. Vesile ile bu arabamı çok özlüyorum. Anılarım depreşti 🙄 İnan bey bu arada dörtlü flaşör düğmesi yok bende kırmızı başlıgı kırılmış ama dügmesinide vide ile tutturmuşlar orda bir sıkıntı var anladıgım kadarı ile. dügmeyi serbest bırakınca şase yapıyor sanki sinyaller calışmıyor. Bu kol komple satılıyormuş galiba cıkma bulabiliceğim bir yer biliyormusunuz acaba. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Hayri KILIÇ yazdı: İnan bey bu arada dörtlü flaşör düğmesi yok bende kırmızı başlıgı kırılmış ama dügmesinide vide ile tutturmuşlar orda bir sıkıntı var anladıgım kadarı ile. dügmeyi serbest bırakınca şase yapıyor sanki sinyaller calışmıyor. Bu kol komple satılıyormuş galiba cıkma bulabiliceğim bir yer biliyormusunuz acaba. Depoya bakmam lazım. Halen bir kaç parça Fiesta malzemesi duruyordu. Haber veririm. Yorum bağlantısı
Hayri KILIÇ 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz İnan Çınar yazdı: Depoya bakmam lazım. Halen bir kaç parça Fiesta malzemesi duruyordu. Haber veririm. Valla cok memnun olurum. aracı yeni aldım eksikleri cok fazla ufaktan tamamlamaya calışıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts