Çözüm Emre Şimşek 10 Mayıs 2018 Yazar Çözüm Paylaş 10 Mayıs 2018 Buugünn niihaaayett boyayı attık. Ustaya yardım ettim yine, çok güzel duygular içerisindeyim. Neredeyse 1 yıllık bir emeğin meyvesini almak üzereyim. Boya işi bitmek üzereyken geçtim bir kenara oturdum. Ustayı izlerken ne kadar mutlu olduğumu fark ettim.. Yarın (yani bugün) beyaz kısımları da boyanacak. İş çıkışı gidip teslim alacağım. Ondan sonrası parçaladığım şeyi birleştirme işi.. 11 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2018 Paylaş 10 Mayıs 2018 Süper, hele toplama işi bitipte kullanmaya başladığında alacağın zevki görünce yüz ifaden nasıl olacak görmek lazım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2018 3 saat önce, Serkan Karadağ yazdı: Hani mavi beyaz olacaktı. Metalik olmayacağı için girmedim abi ama inan ikinci alternatif Mavi idi.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Mayıs 2018 Paylaş 11 Mayıs 2018 40 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Metalik olmayacağı için girmedim abi ama inan ikinci alternatif Mavi idi.. Neden metalik seçmediniz ? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Mayıs 2018 Paylaş 11 Mayıs 2018 (düzenlendi) Mavi-Beyaz olsaydı çıkartma yollardım en çift başlı kartalından hemide; ) 11 Mayıs 2018 tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2018 On 11.05.2018 at 16:41, Serkan Karadağ yazdı: Neden metalik seçmediniz ? Abi çok istedim ama boyacı zor olur dedi. Düşük bütçeli olduğu için vazgeçtik biraz da. Boyacıma 30 lira verdim malzemeler hariç. On 11.05.2018 at 22:06, Gökhan Albayrak yazdı: Mavi-Beyaz olsaydı çıkartma yollardım en çift başlı kartalından hemide; ) Senden gelsin yeter ki dostum yapıştırırdım Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Mayıs 2018 Paylaş 12 Mayıs 2018 Renk tutmuyor, Erzurumlular bana cağ kebabı bırak ısmarlamayı daha da satmazlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2018 Hımmm o zevkten mahrum kalmak istemezdim doğrusu.. Bizimki bayrak rengi olacak inşallah, kırmızı beyaz... 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 Beyaz kısımların fotolarını bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2018 Tatlı bir yorgunluk var üstümde...Boya tamamlandıktan sonraki gün evin balkonunda biraz tırmaladım kendi kendime.. Sonra baktım böyle olmayacak, aldım parçaları gittim ustaya. Usta da eskiden bakarmış aslında bu motorlara. Artık bırakmış, uğraşmak istemiyor, bisikletlere bakıyor.. İlk başta arabadan ön maşayı ve kadroyu çıkarttım. Dedim şunu bir tak çok zorlanıyorum.. Onu taktı sonra jantlar, sonra çanurluklar derken akşama doğru bitirdik çok şükür. Tabi bana biraz elektrik işi bıraktı sağolsun [emoji23]Eve gelir gelmez de stickerları yapıştırıp fotoğrafladım. Lambalar ve düdük hariç sanırım her şey tamam oldu çok şükür..1 senedir takip eden herkese çok teşekkür ederim [emoji5] 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 Süper olmuş bu. [emoji7] Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 (düzenlendi) çalıştı mı, yoksa sadece görsel mi video isterim bir sesini duyalım hatta sen üstünde giderken çekilecek video istiyorum bayrak çubuğunu biraz daha uzatman gerekli çok aşağıda. yol da giderken rüzgardan püskülleri teker akortlarına takılabilir. hem tehlikeli, tehlike yapmasa bile çabuk kirlenir. 15 Mayıs 2018 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Maaşallah eline sağlık geçmiş olsun. Düdük mü uyazmış o yukarda Emre mobylette bu, motobecane nedir? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2018 Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: çalıştı mı, yoksa sadece görsel mi video isterim bir sesini duyalım hatta sen üstünde giderken çekilecek video istiyorum bayrak çubuğunu biraz daha uzatman gerekli çok aşağıda. yol da giderken rüzgardan püskülleri teker akortlarına takılabilir. hem tehlikeli, tehlike yapmasa bile çabuk kirlenir. Sanayiden sürerek getirdim abi sorun yok şükür. Ama benzinin yağını fazla koymuşuz biraz isteksiz makina. Dün komşum sürerken çekmiştim bunu.. Bayrak konusunda bir şey diyemiyorum şimdilik böyle kalacak gibi abi. Olmadı sadece özel zamanlarda takarım bayrağı.. 13 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Maaşallah eline sağlık geçmiş olsun. Düdük mü uyazmış o yukarda Emre mobylette bu, motobecane nedir? Sağol Önder abi düdük dediğim dit dit korna yani Bunun Orijinali Motobecane. Hatta bazı parçalarında da Motobecane yazıyor. Mobylette Türkiye’deki adı diyebiliriz.. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts