Mehmet Ozyurek 12 Eylül 2017 Paylaş 12 Eylül 2017 Haftanın anlan ve önemine binaen şaftı sizlere tanıtmak istiyorum.. Önden motorlu ve arkadan itişli araçlarda veya önden motorlu olmasına rağmen 4x4 olan araçlarda şanzıman çıkış milinden aldığı hareketi diferansiyele ileten parçadır. Genellikle hafif olması için içi boş olarak üretilmiş bir borudan çatallardan ve mafsallardan ibarettir. Diferansiyel dingilde bulunur ve dingil esnemelerde hareketlidir.Bu sebeple uzayıp kısalabilen bir yapısı vardır. Tek parça veya çok parça olmak üzere çeşitleri vardır. Kamyonlar gibi ağır iş makinelerinde genellikle tek parça olanlar kullanılır. Otomobillerdekiler ise genellikle çok parçalıdır. Çok parçalı olması, açılı takılabilmesine, az yer kaplamasına olanak tanır. Çok parçalı akslar askı bilyaları ile ek yerlerinden sabitlenir. Aşağıdaki resim Çok Parçalı şafta bir örnek.. Askı bilyaları da net olarak görülmekte 12 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 12 Eylül 2017 Paylaş 12 Eylül 2017 Servet abinin şaftı sana kitap yazdıracak.. Bende bir şiir yazayım bari [emoji41] 2 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 Canlı örnekler için teşekkürler. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 Çok parçalı şafta örnek verirken seçtiğimiz resmi iyi düşündük mü Özyürek? Şaftın sahibi forumun yarısının yattığı yeri biliyor da 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 Az önce aldığım istihbarata göre de Servet o şaftı alıp, kangoo ile bazı adresleri ziyaret edecekmiş. Şaftı ne maksatla yanında götüreceğini ben bilmem. İlgililer önlemini alsın. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 Olm varya, ben olmasam tekniği kimse bilmeyecek, araçların sınırını filan da, böyle boy boy şaft fotoları olmuyo ama. Hem turbo sistemi içinda kırık gövde fotoları filan beklemeyin vermem 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Olm varya, ben olmasam tekniği kimse bilmeyecek, araçların sınırını filan da, böyle boy boy şaft fotoları olmuyo ama. Hem turbo sistemi içinda kırık gövde fotoları filan beklemeyin vermem T harfini takibe alayım ben (Turbo) Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 23 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Olm varya, ben olmasam tekniği kimse bilmeyecek, araçların sınırını filan da, böyle boy boy şaft fotoları olmuyo ama. Hem turbo sistemi içinda kırık gövde fotoları filan beklemeyin vermem Onu da mı başardın? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 22 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Olm varya, ben olmasam tekniği kimse bilmeyecek, araçların sınırını filan da, böyle boy boy şaft fotoları olmuyo ama. Hem turbo sistemi içinda kırık gövde fotoları filan beklemeyin vermem Arazi dendimi yerinde duramaz Arkadaşlarını hiç kıramaz Tampon, jant, şaft hiç aramaz Sürer dağlara jibi Servet abi... Dağlardan sonra soluğu sanayide alır Arabanın arızasını arar bulur Eninde sonunda cillop gibi olur İşinin ehli Servet abi.... 10 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 T harfini takibe alayım ben (Turbo) [emoji3]Alfabede T harfi yok artık Onu da mı başardın?Tabi canım. Okumadın mı konuyu Arazi dendimi yerinde duramaz Arkadaşlarını hiç kıramaz Tampon, jant, şaft hiç aramaz Sürer dağlara jibi Servet abi... Dağlardan sonra soluğu sanayide alır Arabanın arızasını arar bulur Eninde sonunda cillop gibi olur İşinin ehli Servet abi....Harcanıyosun efendi [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2017 Yazar Paylaş 13 Eylül 2017 Turko konusu masum masum bekliyor... Örnek resime ihtiyacımız var.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Turko konusu masum masum bekliyor... Örnek resime ihtiyacımız var.. Görsel desteklerinden ötürü plaket hazırlatmamız lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2017 Yazar Paylaş 13 Eylül 2017 10 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Görsel desteklerinden ötürü plaket hazırlatmamız lazım En beğenilen üye seçtik... kolay değil bu işler.. Gerekirse turboyu yeniden kırar resim çeker.. 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: En beğenilen üye seçtik... kolay değil bu işler.. Gerekirse turboyu yeniden kırar resim çeker.. Yapar kefilim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2017 Paylaş 14 Eylül 2017 "çok parçalı" ile "parçalanmış" aynı şey mi oluyor şimdi? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül 2017 Paylaş 14 Eylül 2017 Koca profesör'ü de kendinize benzettiniz he 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Eylül 2017 Paylaş 15 Eylül 2017 Konum at gelelim reis, video kaydı da yaparız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2017 Paylaş 15 Eylül 2017 Bostancı sanayide kahvaltı yaparken gönderirim konumu Yorum bağlantısı
Recommended Posts