Murat Kavuk 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Şu anda getirtemezsiniz, çünkü Avrupada satışı yok. Otosan sadece Avrupa stoklarında olan yedek parçaları getiriyor. Makyajlı focus 3 çıkınca mümkün olacak ama.. Yorum bağlantısı
halil erkengel 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 yaz aylarında radyo ekranımda aşağıdaki gibi lekeler oluştu. servise götürdüm ama lekeyi çıkartamadılar. kullanıcı hatası diyerek ekranı da değiştirmediler. böyle bir durum başına gelen veya çaresini bilen biri varmı? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Oto yıkama ürünleri yapar bu lekeyi. Yıkama esnasında korumalısınız. Çünkü vinil temizleyiciler cam ve parlak Plastik yüzeylerde leke yapabilir. Limonla ya da sirke ile silmeyi deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 yaz aylarında radyo ekranımda aşağıdaki gibi lekeler oluştu. servise götürdüm ama lekeyi çıkartamadılar. kullanıcı hatası diyerek ekranı da değiştirmediler. böyle bir durum başına gelen veya çaresini bilen biri varmı? Ya yıkamacını değiştireceksin Halil, ya da yıkamacına göstereceksin bu lekeleri "dosdoğru temizle" diyeceksin. Ha kendin yapıyorsan temizliği orayı tekrar aynı ürünle silme. Aslında nemli bez yeterlidir bu tür plastik/mika/bakalit parçalar için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 meguiars plastix. far camı temizeyci ile ilk günki gibi çok yaptım 1 Yorum bağlantısı
halil erkengel 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 cevaplarınız için teşekkürler, anladığım kadarıyla çözülmeyecek bir problem var. peki bunun için sadece ekranı değiştirebilirmiyiz. yoksa komple radyoyu mu değiştirmek lazım. bana kaça patlar bu durum, çok gözüme batıyor çünkü... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 cevaplarınız için teşekkürler, anladığım kadarıyla çözülmeyecek bir problem var. peki bunun için sadece ekranı değiştirebilirmiyiz. yoksa komple radyoyu mu değiştirmek lazım. bana kaça patlar bu durum, çok gözüme batıyor çünkü... Bozuk çıkma bulursan ekranını alabilirsin. Aksi taktirde servisten başka çözüm görünmüyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 cevaplarınız için teşekkürler, anladığım kadarıyla çözülmeyecek bir problem var. peki bunun için sadece ekranı değiştirebilirmiyiz. yoksa komple radyoyu mu değiştirmek lazım. bana kaça patlar bu durum, çok gözüme batıyor çünkü... Bunun için radyo değişmez. Çağlar abinin dediği gibi Plastix ile temizleyin sonuç alacağınıza inanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Benim Sedici de, detay temizlik sonrası oluştu. Ozon temizliğinde aracın içerisine verilen buhar, gösterge ve teyp gibi ekranların arkasına girerek, kuruyunca leke olmasına sebep oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Dün bende yıkattım aracımı,sadece kaputu görmem beni çıldırttı..Gecenin bir vakti cila attım araca Bir daha asla yıkamacıya yıkatmam.. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Dün bende yıkattım aracımı,sadece kaputu görmem beni çıldırttı..Gecenin bir vakti cila attım araca Bir daha asla yıkamacıya yıkatmam..Hayirdir abi ne yapmis araca Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Hayirdir abi ne yapmis araca Şerefsiz adam,nasıl bir bez ile sildiyse mahvetmişti..Kocaman daireleri görünce çılgına döndüm,allahtan yanımda çbs vardı hemen yok ettim. Hala'da var,haftasonu iyice elden geçireceğim. Yorum bağlantısı
orçun bayer 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 öncelikle slm arkadaşlar söz edilen teyp biz aldık ve taktık ve çalışıyor hemde türkçe olarak Yorum bağlantısı
orçun bayer 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 (düzenlendi) buda benim teyp 8 orjinal sync 10 Aralık 2014 tarihinde orçun bayer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 öncelikle slm arkadaşlar söz edilen teyp biz aldık ve taktık ve çalışıyor hemde türkçe olarak Çok güzel olmuş,güzel günlerde kullanın... Yalnız sizde ki sony biraz farklı geldi bana.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Çok güzel olmuş,güzel günlerde kullanın... Yalnız sizde ki sony biraz farklı geldi bana.. Dokunmatik Yorum bağlantısı
orçun bayer 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Çok güzel olmuş,güzel günlerde kullanın... Yalnız sizde ki sony biraz farklı geldi bana.. amerikada satılan st modelindeki teyp bu orjinal anfisi ayrıdır ama Yorum bağlantısı
Mustafa ÇETİNKAYA 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Arkadaşlar ups yi coğaltmak mümkünmü ? herhangi bir ups çoğaltıcı işimi görürmü ben birtane denedim flash disk i görmedi napılabilir Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 herhangi bir usb çoğaltıcı işinizi görebilir, lakin biraz daha kalitelisini alıp sıkıntısız kullanmak iyidir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 UPS güç kaynağı değil miydi? Mustafa bey USB yazmak istemiş ama yanlışlıkla ups yazmış sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 kalitelisini almanız gerek.sıradan olanlar iş görmüyor,güç yetmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts