Ali Gök 24 Şubat 2019 Paylaş 24 Şubat 2019 yıkatınca çirkin durmuş. çamurlu çok yakışıklı 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Şubat 2019 Yazar Paylaş 24 Şubat 2019 Tertemiz olduk. [emoji41] 34 dakika önce, Ali Gök yazdı: yıkatınca çirkin durmuş. çamurlu çok yakışıklı Temizlik iyidir, 1 saatte donmuş. Çıkarana kadar 1 saat uğraştım. Yarına kalsa herhalde 3 saat uğraştırırdı. 😂 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Şubat 2019 Yazar Paylaş 24 Şubat 2019 https://www.facebook.com/ahmetkiris/videos/10219273024003307/ Yağışsız dağlara, çamurlu yollara gelmişiz. 😄 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Hey maşallah be, nerede debelendin böyle. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 2 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Hey maşallah be, nerede debelendin böyle. Kızıldağ yaylası, benim mekan😃 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 Gündüz gözü bakınca, akşamın karanlığında iyi temizlemişim. [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Gündüz gözü bakınca, akşamın karanlığında iyi temizlemişim. [emoji23][emoji23][emoji23]Cilasız bırakma abi temizlerken acayip kolaylık oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 On 25.02.2019 at 21:47, Köksal Yılmaz yazdı: On 25.02.2019 at 21:16, Ahmet Kiriş yazdı: Gündüz gözü bakınca, akşamın karanlığında iyi temizlemişim. Cilasız bırakma abi temizlerken acayip kolaylık oluyor Boya koruma var zaten, 3 hafta önce uygulandı, iyi kaydırıyor. İyi bir seramikçi bulursam bir dalacağız. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Geçen gün aracı iyi yıkayamamışız, jantlarda çamur kalmış, dün yolda giderken 60-70 km hız aralığında titreme yapıyordu. Sami sağolsun uyardı. Yoksa şimdiye kadar şaft istavroz bırakmamış sökmüştük[emoji23]Yarın detaylı yıkayıp test edeyim, olmazsa istavroz a dalarız. [emoji2957]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Mart 2019 Yazar Paylaş 1 Mart 2019 Evet aracı yıkadım ama titreme geçmedi, haftabaşında istavroza dalacağım. 😂😂😂 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 21 saat önce, Ahmet Kiriş yazdı: Evet aracı yıkadım ama titreme geçmedi, haftabaşında istavroza dalacağım. 😂😂😂 Bende yıkamıştım, tazzikli suyu jantın içine tutuyordum kahverengi akıyordu ama titreme geçmedi. Jantlar sökükken spatula ile 2 şer avuç çamur kazıdım şuan düzeldi. Sene bi söküp içine bakıver önce Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 2 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Bende yıkamıştım, tazzikli suyu jantın içine tutuyordum kahverengi akıyordu ama titreme geçmedi. Jantlar sökükken spatula ile 2 şer avuç çamur kazıdım şuan düzeldi. Sene bi söküp içine bakıver önce 2 tonluk arabanin kulagi duymaz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 6 dakika önce, Ali Gök yazdı: 2 tonluk arabanin kulagi duymaz Ali'cim 2 tonluk arabanın jantına 20 gram kurşun takıyorlar balansı tutsun diye. 2 avuç çamuru kazıdğımı sen gördün. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 41 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Ali'cim 2 tonluk arabanın jantına 20 gram kurşun takıyorlar balansı tutsun diye. 2 avuç çamuru kazıdğımı sen gördün. Benmki de camur bagli jant etkisi yoh Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 13 dakika önce, Ali Gök yazdı: Benmki de camur bagli jant etkisi yoh Tamam Ali, yıkamayacağım, direk istavroz değişeyim😂 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Tamam Ali, yıkamayacağım, direk istavroz değişeyim[emoji23]Alt yikama yaptir alt. Ben bi altina baktim az once saftin etrafinda bi camur var oyle boyle degilSaft kafasinin etrafinda flan coksa oda yapar titremeYikattim diyinca jantlarinin ayna gibi oldugunu tahmin ettim yoksa yikamacanin eli kirilir[emoji23]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Mart 2019 Yazar Paylaş 6 Mart 2019 Haftasonu dağ dere tepe derken aracın altını iyice temizledik. Pazartesi günü de baktım arka sol lastiğin balans kurşunu kırılmış. Gidip komple balans yaptırınca titreme vs kalmadı, @Ali Göksenin yüzünden istavroza dalacaktım 😂😂 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 27 dakika önce, Ahmet Kiriş yazdı: Haftasonu dağ dere tepe derken aracın altını iyice temizledik. Pazartesi günü de baktım arka sol lastiğin balans kurşunu kırılmış. Gidip komple balans yaptırınca titreme vs kalmadı, @Ali Göksenin yüzünden istavroza dalacaktım 😂😂 Sen yinede sök sağlam olur Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Mart 2019 Yazar Paylaş 14 Mart 2019 Bugün eşşeğimizi güzel bir yıkadık. Karnı acıkmış depoları doldurduk. Kış lastiğini artık çıkaracağımız için alternatif lastik bakmaya başladık. Piyasa el yakıyor. Haftaya muayenesi var, şimdiden bir bakalım son güne sürpriz çıkarmasınlar, yarın mevzuatın son halini araştıralım. Bakalım neler olacak haftaya 😃 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Mart 2019 Yazar Paylaş 20 Mart 2019 Bugün eşşeğimizi güzel bir yıkadık. Karnı acıkmış depoları doldurduk. Kış lastiğini artık çıkaracağımız için alternatif lastik bakmaya başladık. Piyasa el yakıyor. Haftaya muayenesi var, şimdiden bir bakalım son güne sürpriz çıkarmasınlar, yarın mevzuatın son halini araştıralım. Bakalım neler olacak haftaya [emoji2] Egzoz muayenesinden sorunsuz geçtik.Yarın muayeneye gireceğiz. 279,80 tl’cik para vereceğiz. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Bugün eşşeğimizi güzel bir yıkadık. Karnı acıkmış depoları doldurduk. Kış lastiğini artık çıkaracağımız için alternatif lastik bakmaya başladık. Piyasa el yakıyor. Haftaya muayenesi var, şimdiden bir bakalım son güne sürpriz çıkarmasınlar, yarın mevzuatın son halini araştıralım. Bakalım neler olacak haftaya [emoji2] Ölçüler ne bilmiyorum ama hancook ventus prime araştırın derim.Arkadaş göndermiş Nokian line da 250 lira Hepsiburada da. 205/55R16 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Abi işin zor ya..pabuçlar fena pahalı. 4 ay önce mondiye aldım 4 adet 1100 tl Oda küçük ölçü olduğu halde. Heleki senin pabuçların ölçüsü (tanesi)yarım altın 😏 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Mart 2019 Yazar Paylaş 24 Mart 2019 Muayeneden tek seferde geçemedik. Arka Disk balata siparişi verdik. Sapması yüksekmiş. Pazartesi parçalar gelir değişiriz. Havalarını alıp biraz kullanırız şehir içinde. Sonra teste. Ertesi güne de muayene randevusu alıp bu işi bitiririz hayırlısıyla. Lastik belli Goodyear veya petlas all terrrain. BF Goodrich 1100 tl tanesi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts