İçeriğe Yönlendir

Connect - Teyp Değişikliği

EMRE AVCI

Recommended Posts

Benim teyp

Yapmak istediğim

Öncelikle selamin aleykum arkadaşlar.

Ben resimlerdende gördüğünüz gibi orjinal teybimi tekli teybe çevirmek istiyorum direksiyon kumandasi calisirmi birde nasil değiştirebilirim yardimlarinizi bekliyorum ??

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Focus mk1 gibi 1.8 din ise eğer o çerçeveden turkiyede sayılı var. Biri de ben de [emoji3] bulmanız zor. Ben e bay dan almıştım. Direksiyon kumandası için teybin arkasında wr yazan bir 3.5 lik jack olması lazım. Ona da bir ara devre yapılması gerekiyor. 2 3 yıl önce renault forumlarında birisi yapıp satıyordu. Ben oradan almıştım.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Altı boş olanlardan çok nadir var ama teyb çerçevesi çok var.

Orijinal kumanda aktif edilebiliyor ama her teybte olmuyor ve işi bilen usta olması lazım ;) 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
8 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

sebep nedir ses sisteminizmi var

Ya cd okumuyordur(bu modellerde öyle bir sorun var) yada arkadaş sürekli cd yapmaktan sıkılmıştır mp3 çalan veya usb özelliği olan bir teyp istiyordur.

Yorum bağlantısı
16 saat önce, Mustafa ÇİÇEK yazdı:

Focus mk1 gibi 1.8 din ise eğer o çerçeveden turkiyede sayılı var. Biri de ben de emoji3.png bulmanız zor. Ben e bay dan almıştım. Direksiyon kumandası için teybin arkasında wr yazan bir 3.5 lik jack olması lazım. Ona da bir ara devre yapılması gerekiyor. 2 3 yıl önce renault forumlarında birisi yapıp satıyordu. Ben oradan almıştım.

Aracim ford connect 2005 model 

14 saat önce, Uğur Kamil yazdı:

Altı boş olanlardan çok nadir var ama teyb çerçevesi çok var.

Orijinal kumanda aktif edilebiliyor ama her teybte olmuyor ve işi bilen usta olması lazım ;) 

Saolum hocam

2 saat önce, Uğur Kamil yazdı:

Ya cd okumuyordur(bu modellerde öyle bir sorun var) yada arkadaş sürekli cd yapmaktan sıkılmıştır mp3 çalan veya usb özelliği olan bir teyp istiyordur.

Aynen cd okumuyor

Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Bende clio ya focusa ve fiestaya yaptım.Üçünün de çerçevesini buldum.(Türkiye içinde) Üçünede pioneeer teyp taktım.Üçünde de Mustafa Çiçek arkadaşımın dediği gibi teyp arkasında 3,5 mm WR jackı vardı.Direksiyon kumanda aparatlarını da Türkiye içinde buldum.Tüm montajları Pioneer Mehmet yaptı.(Ankara) 

Anlayacağınız araştırma şart üstadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1.8 din çerçeve olarak ararsanız bulabilirsiniz.. Direksiyondan kumanda için bir şey diyemem.. Olmayabilir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...