Erkan Tekin 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Merhaba Arkadaşlar.. Bu ara çok konu açıyorum.. konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim.. Arkadaşlar 7 8 ay önce tam hatırlamıyorum ön cam seyir halinde iken taş çarpması sonucu çatlamıştı ve değiştirmiştim.. Bu hafta sonu tatile gideceğim için aklıma geldi bnm ön camda eski HGS bandorlü yok diğer camla birlikte gitti.. Yeni bandrol için ne yapmam gerek bilgisi olan var mı ? Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Benimki pttdendi. pttye gittim eski etiketin hesabı kapatıldı yeni etikete hesap açıldı. Şimdi akıllandım hgsyi çift taraflı bantla cama tutturuyorum. Araba değişince etiket parası falan vermeden sadece plaka değiştiriyorum. 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 eski hgs yi iptal etmediyseniz bakiye yükleyip gişlerden geçerseniz 3 gün içinde hesaptan düşüyorlar. ben bir yıl öyle gezdim. yenisini çıkartmak içinde önce eskisini iptal edeceksiniz.sonra ptt yada bankalardan alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Yeni alacaksanız OGS alın. Yoğun zamanlarda özellikle bayram dönüşlerinde gişelerde kuyruk beklemezsiniz 3 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 İptal ettirmediyseniz yenisini çıkarmayın... Hesabınız da para olduğu süre kaçak geçseniz de otomatik düşüyor,sadece takip edin 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 1 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2017 Fevzi Göktaş yazdı: İptal ettirmediyseniz yenisini çıkarmayın... Hesabınız da para olduğu süre kaçak geçseniz de otomatik düşüyor,sadece takip edin Tufan Caliskan yazdı: Yeni alacaksanız OGS alın. Yoğun zamanlarda özellikle bayram dönüşlerinde gişelerde kuyruk beklemezsiniz Erdoğan Temur yazdı: eski hgs yi iptal etmediyseniz bakiye yükleyip gişlerden geçerseniz 3 gün içinde hesaptan düşüyorlar. ben bir yıl öyle gezdim. yenisini çıkartmak içinde önce eskisini iptal edeceksiniz.sonra ptt yada bankalardan alabilirsiniz. Bende PTT den almıştım.. Cam değiştikten sonra ipttal ettirmedim. biraz önce baktım içinde 27 TL bakiyem varmış.. Ne yapayım çıkartmayım mı yeniden bandrol o zaman Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 OGS candır. Ama tabii ki HGS bakiyenizi yeni hesabınıza aktarın ve var olan hgs'niz ile devam edin dilerseniz. Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Çiğdem hanım ben de sizin gibi yapıyordum fakat hgs etiketinde plaka değişikliği olmuyormuş artık ve yenisini veriyorlar, o da 7,5 +50 TL. Hgs kart alırsanız o zaman plaka değişikliği yapılabiliyormuş o da 20+ 50 TL. İçine illaki 50 TL yüklüyorlar, sinir bozucu bir durum [emoji35] Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 (düzenlendi) Valla bende hgs aldığımda Ankara çubuk PTT şubesinden aldım orası denk gelmişti? (Sanki Karabük'te hgs veren yer yokmuş gibi?) aldığım gişe görevlisi hgs yi cama yapıştırmaya gerek Yok yanında bulundur zaten plakadan alıyor senin kartını okumuyor plakaya göre işlem yapıyor dedi ve bende o gün bugün yapıştırmadım daha dün Gerede - akıncı , akıncı - Gerede gişelerden geçtim hesaptan 5.5 tl kesilmiş 2.75+2.75 yani demem o ki yeni çıkartıpta boşuna para verme 1 Ağustos 2017 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 İki aracımız var biri ticari diğeri otomobil. İkisinin de de HGS var. Tek HGS kullanma imkanım var mıdır? Kullansam ne olur? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Etiketi okumazsa cezalı ödersiniz. Hgs için ben bundan aldım. http://urun.n11.com/cam-yazilari/csi-kompact-hgs-kabi-P68100177?cid=604001&gclid=CjwKCAjw8IXMBRB8EiwAg9fgMCE-kZatKNqQrvKGukzuRWMClbrJVh4t-GXVY2ogW9HHQMbLsqLzLRoCqZ4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sürekli camda gezdirmeme gerek kalmadı. İhtiyaç olduğunda yapıştırıyorum. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 13 saat önce, İsa Acar yazdı: Çiğdem hanım ben de sizin gibi yapıyordum fakat hgs etiketinde plaka değişikliği olmuyormuş artık ve yenisini veriyorlar, o da 7,5 +50 TL. Hgs kart alırsanız o zaman plaka değişikliği yapılabiliyormuş o da 20+ 50 TL. İçine illaki 50 TL yüklüyorlar, sinir bozucu bir durum Ben de nasıl böyle bir tasarrufa izin veriyorlar diye şaşırmıştım zaten. Sürpriz olmadı İsa Bey illa bir yerden tırtıklayacaklar demek ki 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 19 dakika önce, Fevzi Göktaş yazdı: İki aracımız var biri ticari diğeri otomobil. İkisinin de de HGS var. Tek HGS kullanma imkanım var mıdır? Kullansam ne olur? Hayır yoktur. Bir araç sürekli kaçak geçişe tabi tutulur. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 4 saat önce, Ersen Tapan yazdı: Etiketi okumazsa cezalı ödersiniz. Hgs için ben bundan aldım. http://urun.n11.com/cam-yazilari/csi-kompact-hgs-kabi-P68100177?cid=604001&gclid=CjwKCAjw8IXMBRB8EiwAg9fgMCE-kZatKNqQrvKGukzuRWMClbrJVh4t-GXVY2ogW9HHQMbLsqLzLRoCqZ4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sürekli camda gezdirmeme gerek kalmadı. İhtiyaç olduğunda yapıştırıyorum. Etiketi okumazsa plakadan okuyup otomatik olarak hesabınızdan düşüyor. Sadece gişeden geçerken kaçak geçiş diye uyarı çıkıyor ama önemli değil. 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Etiketi söküp attım. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 2 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2017 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Etiketi okumazsa plakadan okuyup otomatik olarak hesabınızdan düşüyor. Sadece gişeden geçerken kaçak geçiş diye uyarı çıkıyor ama önemli değil. 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Etiketi söküp attım. Bugün PTT ye gidip durumu anlattım ve gişedeki bayan sizin de dediğiniz gibi bandrole gerek olmadıgını plakadan işlem yapıldıgını söyledi.. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 (düzenlendi) Ben dediğim gibi daha pazartesi gittim geldim Ankara'ya kaçak geçiş olarak gösterdi fakat hgs sitesinde kaçak değil normal geçiş ve 2.75 tl ödeme görünüyor problem olmuyor boşuna yapıştırmaya gerek yoktur. 2 Ağustos 2017 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 33 dakika önce, Arif Aykın yazdı: Ben dediğim gibi daha pazartesi gittim geldim Ankara'ya kaçak geçiş olarak gösterdi fakat hgs sitesinde kaçak değil normal geçiş ve 2.75 tl ödeme görünüyor problem olmuyor boşuna yapıştırmaya gerek yoktur. OGS'de 10 kaçak geçiş sonrasında ceza işliyor. HGS'de de durum böyle olabilir. Aman dikkat. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Ceza işlemiyor. Yaklaşık 1 yıl 100 e yakın geçiş yaptım artık sıkıldım geçişleri internetten ttakip etmeeye gidip yenisini aldım. İlk yüklemede 50 tl zorunlu 7.5 tl etiket fiyatı Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 4 saat önce, Sani Gerşon yazdı: OGS'de 10 kaçak geçiş sonrasında ceza işliyor. HGS'de de durum böyle olabilir. Aman dikkat. İşlemiyor sani bey özellikle sormuştum alırken çok şükür gelmedi hiç şimdiye kadar da Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Devlet karayollarında plakadan düşüyor ama özel otobanlarda etiketi görmesi gerekiyormuş sanırım böyle bir durum vardı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Arif Aykın yazdı: İşlemiyor sani bey özellikle sormuştum alırken çok şükür gelmedi hiç şimdiye kadar da Erdoğan Temur yazdı: Ceza işlemiyor. Yaklaşık 1 yıl 100 e yakın geçiş yaptım artık sıkıldım geçişleri internetten ttakip etmeeye gidip yenisini aldım. İlk yüklemede 50 tl zorunlu 7.5 tl etiket fiyatı Evet, dediğim olay kalkmış. İyi olmuş. 3. çevreyolunda girerken ötmesine rağmen okumadı. Çıkışta plakadan bulup nakit tahsil ettiler. Ödemeden çıkış yok... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts