Ramazan Turan 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 2 saat önce, Mert Gülkokan yazdı: Mevcut sorunun sadece sedan kasada gözüktüğü hatcbackte gözükmediği söyleniyor Hatcback olanlar İngiltere üretimi ondandır... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Desene onların durumu daha vahim, dingiliz üretimi Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Hatcback ve sedan kalıpları farklı üretildiği için sorun kalıpta demekki durum vahim kesin üretimde kalıba müdahale edilmiştir fakat satılan araçlar ne olacak [emoji848] zarar büyük olur Honda için Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Olay sadece üst kenarlarda görünüyor ise burulma direncinin zayıflığı ile açıklanabilir. Farklı gerilmelerin yük dağıtımı iyi planlanmamış ya da kaynak süreçlerinde bazı yerler robota eksik yanlış programlanmış. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Jipler arazide hoplayıp zıplarken böyle bozulur ya, onun gibi, kasa yeterince rijit değil galiba 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 3 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2017 Göçük oluşan bölgenin kesiti. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Honda buna bi çare bulmazsa kendi ayağına sıkar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Honda buna bi çare bulmazsa kendi ayağına sıkar TR'de hiç bi şey olmaz. Biz AE101'lere 30bin veren adamlarımız, korkutamazlar bizi 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Honda buna bi çare bulmazsa kendi ayağına sıkar Milletin haberi yok ki, bu haberin yayılması hem mevcut madurlara etkisi olur hem de yeni alacak olanlara ayıp hakkında bilgilendirme olur. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 On 01.08.2017 at 20:02, Gökhan Albayrak yazdı: Bugün 2 tane gördüm birinde hafif dalga vardı diğerinde hiç bişe yoktu, demek ki yeni almış gariban. Gariban lafı pek hoş olmamış sanki.. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 3 dakika önce, Ayhan Onaran yazdı: Gariban lafı pek hoş olmamış sanki.. Neresi olmamış? Kötü bir kasıt yok. Kimsesiz, zavallı, garip anlamları var. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Bu sorunla karşılaşanlar mutlaka dava açmalı, büyük ihtimalle de paralarını geri alırlar. Bu doğrudan üretim hatası ve ayıplı grubuna girer. Bunu arastiran bilirkisiler mutlaka tüketici lehinde karar vereceklerdir... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Neresi olmamış? Kötü bir kasıt yok. Kimsesiz, zavallı, garip anlamları var. Ne bileyim tanımadığımız şahıslar için kimsesiz garip zavallı demek doğru mu ? Belki de adam da Honda fabrikasını alacak güç vardır.. Çevresi çok geniş biride olabilir. 3 Ağustos 2017 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Bir saat önce, Ayhan Onaran yazdı: Ne bileyim tanımadığımız şahıslar için kimsesiz garip zavallı demek doğru mu ? Belki de adam da Honda fabrikasını alacak güç vardır.. Çevresi çok geniş biride olabilir. Haberi olmadan almış olanlar olamaz mı? Benim yazdığım bilgisi olmadan hevesle almış olan insanları betimleyen bir kelime. Harici mana yüklemek bana yapılan ayıp olur. 10 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Ağustos 2017 Paylaş 4 Ağustos 2017 Ne bileyim bana ters geldi.. Gariban yerine şanssız falan desek daha doğru olur herhalde. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 7 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2017 Honda'dan ilginç bahaneler gelmeye devam ediyor. Bu seferki baya güldürdü [emoji4] 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 doğru demiş araba yıkanırmı hiç. ıslak mendille silinmesi gerektiğini hala öğrenemediler yahu 6 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Das Emission, Power of Bodyworks, siradaki sloganimiz ne olsun biz degerli tuketiciler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Bu konuda öğrendikten sonra trafikteki tüm civic'lere bakıyorum ve hepsinde dalgalanma mevcut. Üzücü... 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Bu konuda öğrendikten sonra trafikteki tüm civic'lere bakıyorum ve hepsinde dalgalanma mevcut. Üzücü...Hepsi kullanıcı hatası, arabayı yıkarken yüksek basınçlı suyla göçertmişler [emoji23][emoji23][emoji23] 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Gerçekten çok komik ve ben sinirden gülüyorum ? böylesine büyük bir firma (TR distribütöründen bahsediyorum çünkü hala Japonya'nın bu işi hiç sıkıntısız çözeceğinden eminim) böyle çocukça cevapları nasıl verebiliyor, yıkamadan olmuştur diye nasıl diyebiliyor anlamıyorum. Beynim kabullenmiyor, sigortaların dayanmayacak vallahi [emoji35][emoji109][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Yıkama değil de "yaslanma sonucu" demeleri daha komik. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Bu konuda geçen fotoğraflardan birini dolu hasarı olarak gördüm. Adamın haberi yok demek ki. Peki aracın yürümesinde bir sorun yoksa, herhangi bir kaza riski yoksa firma yine de aracı değiştirir mi? Kaputa elinizi bastırınca izi çıkan araçlar var, onların da aynı kapsamda değerlendirilmesi gerekmez mi? Yasal olarak durum nedir, bilmediğimden soruyorum. Yoksa Honda'nın yaptığı rezillik. Sorun firmanın, sorun karşısındaki tavır da distribütörün ayıbı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Yıkama değil de "yaslanma sonucu" demeleri daha komik.Gökhan hocam onu ben sallamıştım, yanlış anlaşılma olmasın [emoji16] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Yolda her gördüğümde sahiplerine üzülüyorum. 100 bin lira gibi paralar ver al, karoser bükülsün. Nereden çalacaklarını şaşırmışlar belli ki sacdan da çalmaya başlamışlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts