İçeriğe Yönlendir

Connect - 110 PS Motor üflemesi

Volkan Ceneviz

Recommended Posts

Volkan Ceneviz

ford connect araç araştırmasındayım ve 110 glx full donanımlı bir aracın ekpertizini yaptırıp almaya niyetlenince motor yağ çubuğundan gelen buharı görünce ford servisinde çalışmış bir ustaya gidip gösterdiğimizde motorun bitik olduğu söylendi yağ çubuğundan gelen buharın motor durumu hakkında nasıl bir ip ucu olabilir içim rahat etmeyince de vazgeçtim araçtan bir diğer konuda ekspertizlerin vermiş olduğu motor % si ne anlam taşır mesela bir araçta 78 ps güç alınmış olup diğerinde 102 alınıyor yani bu ekspertizlerin verdiği motor yüzdesi neyi ifade eder çıkarttığı gücü mü 110 luk connect kullanıcıları kimler acaba 

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Exper yapan yerlerin motor bilgileri sağlıklı değil ve gerçeği yansıtmıyor.sadeec kaporta aksaminda sağlıklı bilgi verir.

Üfleme konusunda deneyimli arkadaşlar yorum yapacaklardır muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Yağ çubuğunu çektiğinizde duman geliyorsa o motorun masrafı vardır demek oluyor.

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Bir anımı paylaşmak istiyorum sanayi de turbo ustasına aracımın turbosunu göstermek için gittim sıramı bekliyorum ustada bir connect ile ilgileniyor intercooller un içi yağ dolmuş turbo bitik galiba turbo intercooller a yağ basıyor deniyor o anda usta motoru stop ettirdi biraz bekleyip yağ seviyesi ni kontrol ettiler ve oda ne motor yağı fazla [emoji33] yağ değişiminde motora konulan fazla yağ intercooller dahil her yerden dışarı taşmış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...