Emre Şimşek 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 3 saat önce, Derviş Dursun yazdı: 4 saat önce, Tahir İlter yazdı: İç hava sensörünün fanı galiba o sesleri yapan. Valla bilemedim ama bazen yapıyor bunu. Sanki yönlendirmeleri kuruyor hazırlıyor gibi. Fanı açarsam çalışırsa ondan sonra oluyor genelde. Sanırım normal durum İlk kontak açtığınızda gelen ses dijital klimalı Focusların çoğunda vardır. Dediğiniz gibi klima yönlendirme kapaklarını ayarlıyor. Hatta aracı stop edip içinde 10 dk beklerseniz yine o sesi duyarsınız. Dışarıdan gelen havayı kapatıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 2 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: İlk kontak açtığınızda gelen ses dijital klimalı Focusların çoğunda vardır. Dediğiniz gibi klima yönlendirme kapaklarını ayarlıyor. Hatta aracı stop edip içinde 10 dk beklerseniz yine o sesi duyarsınız. Dışarıdan gelen havayı kapatıyor. Servis bile bu kadar güzel açıklamıyor.. Yeni aldığımızda bi problem mi var diye servise sorduğumuzda "valla bilmem ki" demişlerdi. 2 2 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 İlk kontak açtığınızda gelen ses dijital klimalı Focusların çoğunda vardır. Dediğiniz gibi klima yönlendirme kapaklarını ayarlıyor. Hatta aracı stop edip içinde 10 dk beklerseniz yine o sesi duyarsınız. Dışarıdan gelen havayı kapatıyor.Evet aynen bekleyince de oluyor. Sanki robotlar üretim yapıyor gibi katır kutur çatır teşekkür ederim herkese, asıl konu da dağıldı kusura bakmayın 1 Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Mart 2018 Paylaş 23 Mart 2018 focus 1 için bu kalibrasyon olayı yapılabiliyor mu? focus 2 ve 3 lerde yapanlar olmuş ama 1 kasa ghia donanımlı aracımda dijital klima var ve bu kombinasyonları denedim olmadı. kalibrasyon yapılması lazım çünkü bazen hi konumunda soğuk veriyor bazen de lo konumunda sıcak veriyor. ön cam ve ayak kısmına vermek istiyorum yüze veriyor gibi sorunlar var. kapatıp açınca kısmen düzeliyor ama kesin çözüm bilen veya önerecek olan varsa dinlerim teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 5 saat önce, Ali Ünal yazdı: focus 1 için bu kalibrasyon olayı yapılabiliyor mu? focus 2 ve 3 lerde yapanlar olmuş ama 1 kasa ghia donanımlı aracımda dijital klima var ve bu kombinasyonları denedim olmadı. kalibrasyon yapılması lazım çünkü bazen hi konumunda soğuk veriyor bazen de lo konumunda sıcak veriyor. ön cam ve ayak kısmına vermek istiyorum yüze veriyor gibi sorunlar var. kapatıp açınca kısmen düzeliyor ama kesin çözüm bilen veya önerecek olan varsa dinlerim teşekkürler İnternette hızlıca baktım yabancı siteler dahil bulamadım. Yorum bağlantısı
Ali Ünal 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 On 23.03.2018 at 20:38, Emre Şimşek yazdı: İnternette hızlıca baktım yabancı siteler dahil bulamadım. o zaman bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz demek ki.. hi konumunda soğuk verince kırmızı tuşa basıyorum bi kere sıcak veriyor. yüze ver dediğim halde ayağa veriyor ise ayak butonuna basıp aktif yapıyorum sonra tekrar basıp kapatıyorum ve yüz konumunda kapatıp açıyorum düzeliyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart 2018 Yazar Paylaş 28 Mart 2018 14 saat önce, Ali Ünal yazdı: o zaman bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz demek ki.. hi konumunda soğuk verince kırmızı tuşa basıyorum bi kere sıcak veriyor. yüze ver dediğim halde ayağa veriyor ise ayak butonuna basıp aktif yapıyorum sonra tekrar basıp kapatıyorum ve yüz konumunda kapatıp açıyorum düzeliyor. Sizinki bayağı acayipmiş, benimkinde de ufak bir problem vardı. Kapakları bazen iyi ayarlayamadığı için klima bazen tam soğuk üfleyemiyordu. Klima gazı eksikmiş tamamlayınca düzeldi, ufak kapak hatalarından etkilenmez oldu.. Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 9 Temmuz 2018 Paylaş 9 Temmuz 2018 Ben ayağa ufleme ve off tuşuna bastiktan sonra auto tuşuna basmayi belki 50 defa denedim olmadi. Sonra yüze ufleme ve off tuşuna basıp auto tuşuna bastım ve kalibrasyon çalıştı 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 Merhaba, Birde bu görseli izleyin. Faydalı olacağını sanıyorum doslarım. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 Video izledikten sonra tercüme ederseniz sevinirim. Malum yeterli seviye yabancı dilimiz yok. İşlem temamlandıktan sonra -Fan tuşuna basılmalımı? Faylaşımlarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 12 Eylül 2018 Paylaş 12 Eylül 2018 Ford modelleri için güzel video hazırlamışlar. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 16 Eylül 2018 Paylaş 16 Eylül 2018 On 27.03.2018 at 17:10, Ali Ünal yazdı: o zaman bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz demek ki.. hi konumunda soğuk verince kırmızı tuşa basıyorum bi kere sıcak veriyor. yüze ver dediğim halde ayağa veriyor ise ayak butonuna basıp aktif yapıyorum sonra tekrar basıp kapatıyorum ve yüz konumunda kapatıp açıyorum düzeliyor. F2 için kalibrasyonu burada okuduktan sonra benim f1 için aynı tuş kombinasyonlarıyla denedim ve kalibrasyon ekranı açıldı. Yanı f1 ghia için de geçerli bu yöntem. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ünal 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 On 16.09.2018 at 17:25, Çağatay Kılınç yazdı: F2 için kalibrasyonu burada okuduktan sonra benim f1 için aynı tuş kombinasyonlarıyla denedim ve kalibrasyon ekranı açıldı. Yanı f1 ghia için de geçerli bu yöntem. teşekkür ederim deneyip hemen haber vereceğim. ben denediğimde klima kapalı iken denemiştim video da görüldüğü kadarıyla klima açıkken kombinasyonu yapmak gerekiyormuş. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 1 saat önce, Ali Ünal yazdı: teşekkür ederim deneyip hemen haber vereceğim. ben denediğimde klima kapalı iken denemiştim video da görüldüğü kadarıyla klima açıkken kombinasyonu yapmak gerekiyormuş. Ali bey araç çalışır halde klima kapalı iken denedim.Burada okuduğumda klima kapalı konumda iken diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam:)klima açık iken de olur bence 1 dakika önce, Çağatay Kılınç yazdı: Ali bey araç çalışır halde klima kapalı iken denedim.Burada okuduğumda klima kapalı konumda iken diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam:)klima açık iken de olur bence Tekrar yapıp videoyu buraya yükleyeceğim en kısa zamanda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 Tekrar yapıp videoyu buraya yükleyeceğim en kısa zamanda Video ne oldu Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 9 Ekim 2018 Paylaş 9 Ekim 2018 12 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Video ne oldu Haklısınız ama yoğunluktan aklımdan çıktı açıkçası:) Deneyip paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 9 Ekim 2018 Paylaş 9 Ekim 2018 (düzenlendi) 19 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Video ne oldu https://streamable.com/jyjd3 Buyrun Mehmet bey biraz geç oldu ama yükledim;) 9 Ekim 2018 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Erman Uzunn 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 2006 model ghia tdci aracımda, vites bölgesinin oraya arada bir soğukluk geliyordu klima sıcakta çalışırken bile. Önce anlamlandıramadım. Sonra forumda yazılanları uyguladım. Sizlere çok teşekkür ederim bu güzel bilgiyi paylaştığınız için. Şimdi aracı çalıştırıyorum soğuk kış gününde. Hiç abartmıyorum araba 200-300 Mt gidiyor. A/C tuşuna basmadan sıcak üflemeye başlıyor. Vitesin o bölgedeki soğukluk olayı da kayboldu. Araç 15 senedir bende, daha neler öğreneceğiz bakalım. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 3 Şubat 2021 Paylaş 3 Şubat 2021 Erman Uzunn yazdı: A/C tuşuna basmadan sıcak üflemeye başlıyor A/C tuşu klimayı açar yani soğuk üflemeyi, sıcağa hiçbir faydası yoktur. Kış günlerinde boşuna A/C tuşuna basıp yakıt tüketimini artırmayın🙂 Ha yağmurlu günlerde buğu almaya yarar onu da söyleyeyim. Yorum bağlantısı
Erman Uzunn 16 Şubat 2021 Paylaş 16 Şubat 2021 İsmail Sefer yazdı: A/C tuşu klimayı açar yani soğuk üflemeyi, sıcağa hiçbir faydası yoktur. Kış günlerinde boşuna A/C tuşuna basıp yakıt tüketimini artırmayın🙂 Ha yağmurlu günlerde buğu almaya yarar onu da söyleyeyim. Doğrudur İsmail Bey, ben klima kompresörünün soğuk ta olduğu gibi sıcakta da işe yaradığını okumuştum biryerlerde. Yani soğuk-sıcak işlevi. Ama siz doğruluğundan eminseniz öyledir mutlaka. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Kenan Demir yazdı: Peki MK1 de nasıl oluyor.Aynı mı? Kenan bey yukarıda mesajımda video olarak paylaşmıştım onu izleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Kenan Demir 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Çağatay Kılınç yazdı: Kenan bey yukarıda mesajımda video olarak paylaşmıştım onu izleyebilirsiniz. Kusura bakmayın Çağatay Bey Atlamışım videoyu.teşekkürler. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 10 Ağustos 2023 Paylaş 10 Ağustos 2023 yıllardır yapmaya çalıştığım ve yapamadığım ayar. tuşları bırakıp autoya basınca oluyormuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts