İçeriğe Yönlendir

Evimizin Yeni Küçüğü VW 1.2 TSi Polo Allstar DSG

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Özdemir Deniz

f86bcf2c3be3eca607e09944d7154b76.jpg

alırken o kadar dedim 32 küçük gelir 64 GB al diye :selo:

neyse espri buz gibiydi, hayırlı olsun :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hepinize iyi dilekleri için teşekkürler. Sağolun.

alırken o kadar dedim 32 küçük gelir 64 GB al diye :selo:

neyse espri buz gibiydi, hayırlı olsun [emoji3]

128 GB Tiguan var olur mu? Senin arabanın konusunu da bekliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hayırlısı olsun
6 aydir polo kullanıyorum 1.4 dizel dsg sınıfında üst sıralarda bi araç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 4 yıl sonra...
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Konuyu hortlatayım. Eşim ve "arada sırada" ben poloya binmeye devam ediyoruz. Ispartada perşembe günü müthiş bir kar yağışı oldu, 30-40 cm birikti ve şehrin çoğunda elektrik yok. Caddeler açık değil.  Ben Tiguan'ı alıp sabah toplantıya gitmek için çıktım evden, işe geldim, kampüsteki toplantıya başka araçla gittim. Tiguan işyerinin bahçesinde kaldı. Polo ise çok kar altında kaldığı için yerinden kıpırdamadı. Akşamüstü kar yağışı kesilince poloyu temizledim, üzerinde hiç kar bırakmadım. Gayet temiz şekilde bıraktım aracı.Cuma sabahı yani dün aracın başına geldiğimizde ön camın kırıldığını gördük. Üstü tertemiz olduğu için kar mı düşmüş, buz mu düşmüş, ya da başkası bir şey mi düşürmüş anlamadım. Sigorta ve servisle konuşarak camı değiştirmek istediğimizi söyledim. Servis aracı getirmemiz gerektiğini söyledi.  Arabanın arkasını kürekle açarak zar zor çıkarıp, servise götürdük eşimle beraber. Servis fotoğraflarını çekti, kasko poliçesini, ehliyet ve eşimin öğretim üyesi olduğuna dair(indirim varmış) kimlik fotokopisini istedi ve işlemleri başlattı. Ön cam sipariş edildi. Sigorta onaylayacak ve cam gelip değişim yapılacak. Araba çatıya çok yakın değildi, yukarıya bakınca çatı kenarındaki karlar bozulmamış görünüyor. Kaputta ya da başka yerde eğiklik vb. yok. Ne düştü anlamadım. Ya da birisi mi vurdu cama, kendiliğinden mi patladı? Anlayamadık doğrusu.Resimler aşağıda...

19d9fdeab364b3e153bd757a1204dda0.jpg

0b4dc77ffab81be9671d8c968036b5ab.jpg

04748ef58242df1d2728528d60454e29.jpg

5cdba99d5978fc0ca8a0d5f6dbe8e1d7.jpg

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mert Gülkokan yazdı:

Önceden bir taş çarptı ise oradan yürümüş olabilir diyeceğim de önceden belirgin bir iz olması lazımbizim toyotada taş izi vardı babam sabah işe giderken karı temizlerken sıcak havayı ön cama verince boydan boya çatlamıştı

Görünen bir şey yoktu Mert. Dediğim gibi ben arada sırada kullanıyorum aracı. Ben görmedim. Hatta geçen ay bakıma girdi, ardından da TÜV'de muayenesi oldu. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

gecmis olsun cenk hocam😔 

İz var darbe yemis.. Buz sıcramıstır bir yerlerden..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Geçmiş olsun çocuklar kar topu oynarken çarpmış olabilir veya iyi bir kartopu gelmiş olabilir. Geçenlerde fiestanın sağ arka çamurlukta bir iz var muhtemelen arsç arasından bisiklet ile geçen çocuklar gidonu sürtmüş. Rütuş ve pasta istiyor.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Geçmiş olsun hocam :nazar:

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Ispartada perşembe günü müthiş bir kar yağışı oldu, 30-40 cm birikti ve şehrin çoğunda elektrik yok. Caddeler açık değil.  

Cami açılışında yollara kaç ton gül suyu döken belediye, kar yağınca tuz dökemedi herhalde ?

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Darbe var ama ne olduğunu kestirmek zor, geçmiş olsun Hocam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kar topu gelmiş gibi duruyor hocam, geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

E aynı benim hikaye işte. Kar buz düşemezdi benimkine, binanın o kısmında bu güne dek asla kar buz sarkıt olmadı ve zaten cam kırıldığında da yoktu. Ne olduğu meçhul.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok teşekkürler hepinize. Camın gelmesini bekliyoruz bakalım. 

Emin Önal yazdı:

Geçmiş olsun hocam :nazar:

Cami açılışında yollara kaç ton gül suyu döken belediye, kar yağınca tuz dökemedi herhalde ?

Belediye sınıfta kaldı. Geçen kar yağışında yollar açıktı. Ama bu sefer beceremediler. Metrekareye 82 kg yağış olmuş. 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...