Özdemir Deniz 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 alırken o kadar dedim 32 küçük gelir 64 GB al diye neyse espri buz gibiydi, hayırlı olsun 6 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Güzel araç güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2017 Hepinize iyi dilekleri için teşekkürler. Sağolun. alırken o kadar dedim 32 küçük gelir 64 GB al diye neyse espri buz gibiydi, hayırlı olsun [emoji3]128 GB Tiguan var olur mu? Senin arabanın konusunu da bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Hayırlısı olsun 6 aydir polo kullanıyorum 1.4 dizel dsg sınıfında üst sıralarda bi araç 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Değerli hocam bu konuyu yeni gördüm Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2017 Teşekkür ederim Bilgehan, sağolasın. [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 (düzenlendi) Konuyu hortlatayım. Eşim ve "arada sırada" ben poloya binmeye devam ediyoruz. Ispartada perşembe günü müthiş bir kar yağışı oldu, 30-40 cm birikti ve şehrin çoğunda elektrik yok. Caddeler açık değil. Ben Tiguan'ı alıp sabah toplantıya gitmek için çıktım evden, işe geldim, kampüsteki toplantıya başka araçla gittim. Tiguan işyerinin bahçesinde kaldı. Polo ise çok kar altında kaldığı için yerinden kıpırdamadı. Akşamüstü kar yağışı kesilince poloyu temizledim, üzerinde hiç kar bırakmadım. Gayet temiz şekilde bıraktım aracı.Cuma sabahı yani dün aracın başına geldiğimizde ön camın kırıldığını gördük. Üstü tertemiz olduğu için kar mı düşmüş, buz mu düşmüş, ya da başkası bir şey mi düşürmüş anlamadım. Sigorta ve servisle konuşarak camı değiştirmek istediğimizi söyledim. Servis aracı getirmemiz gerektiğini söyledi. Arabanın arkasını kürekle açarak zar zor çıkarıp, servise götürdük eşimle beraber. Servis fotoğraflarını çekti, kasko poliçesini, ehliyet ve eşimin öğretim üyesi olduğuna dair(indirim varmış) kimlik fotokopisini istedi ve işlemleri başlattı. Ön cam sipariş edildi. Sigorta onaylayacak ve cam gelip değişim yapılacak. Araba çatıya çok yakın değildi, yukarıya bakınca çatı kenarındaki karlar bozulmamış görünüyor. Kaputta ya da başka yerde eğiklik vb. yok. Ne düştü anlamadım. Ya da birisi mi vurdu cama, kendiliğinden mi patladı? Anlayamadık doğrusu.Resimler aşağıda... 5 Şubat 2022 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Önceden bir taş çarptı ise oradan yürümüş olabilir diyeceğim de önceden belirgin bir iz olması lazımbizim toyotada taş izi vardı babam sabah işe giderken karı temizlerken sıcak havayı ön cama verince boydan boya çatlamıştı Görünen bir şey yoktu Mert. Dediğim gibi ben arada sırada kullanıyorum aracı. Ben görmedim. Hatta geçen ay bakıma girdi, ardından da TÜV'de muayenesi oldu. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 gecmis olsun cenk hocam😔 İz var darbe yemis.. Buz sıcramıstır bir yerlerden.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 (düzenlendi) Geçmiş olsun çocuklar kar topu oynarken çarpmış olabilir veya iyi bir kartopu gelmiş olabilir. Geçenlerde fiestanın sağ arka çamurlukta bir iz var muhtemelen arsç arasından bisiklet ile geçen çocuklar gidonu sürtmüş. Rütuş ve pasta istiyor. 5 Şubat 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Geçmiş olsun hocam H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ispartada perşembe günü müthiş bir kar yağışı oldu, 30-40 cm birikti ve şehrin çoğunda elektrik yok. Caddeler açık değil. Cami açılışında yollara kaç ton gül suyu döken belediye, kar yağınca tuz dökemedi herhalde ? 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Darbe var ama ne olduğunu kestirmek zor, geçmiş olsun Hocam 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Kar topu gelmiş gibi duruyor hocam, geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 E aynı benim hikaye işte. Kar buz düşemezdi benimkine, binanın o kısmında bu güne dek asla kar buz sarkıt olmadı ve zaten cam kırıldığında da yoktu. Ne olduğu meçhul. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Çok teşekkürler hepinize. Camın gelmesini bekliyoruz bakalım. Emin Önal yazdı: Geçmiş olsun hocam Cami açılışında yollara kaç ton gül suyu döken belediye, kar yağınca tuz dökemedi herhalde ? Belediye sınıfta kaldı. Geçen kar yağışında yollar açıktı. Ama bu sefer beceremediler. Metrekareye 82 kg yağış olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts