Mehmet Kaya 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 (düzenlendi) Hoş geldinnnnn. Bende o temizlikten sonra böyle oldum. Stop etmiyorsa korkma 20 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Hoş geldinnnnn. Bende o temizlikten sonra böyle oldum. Stop etmiyorsa korkma hoşbuldum mehmet abi çok şükür stop etmiyor ama bazı teknikler sayesinde daha da sürenin kısaltığımı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Kadir Aziz Naryaprağı 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Kartel havalandırma hortumu delinmiştir.. İlk önce ona bakın. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Kartel havalandırma hortumu delinmiştir.. İlk önce ona bakın. Olma ihtimali çok yüksek. Ancak o sorun bende vardı ve çok büyük sıkıntılar doğurdu. Parça çok pahalı değil ancak onu takmak için emme maniifoltu sökülecek ve sökülmüşken oradaki subopta temizlenirse iş garanti olur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Kalibrasyon hatası... Lpg'ciniz düzeltecek.. Aracınızı kurcalamayın, bir müddet benzinde gezin, test edin, araç muhtemelen düzelecek ama lpg ile kullanmaya başlayınca yine bozulacak.. 3 Yorum bağlantısı
Kadir Aziz Naryaprağı 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Kalibrasyon hatası... Lpg'ciniz düzeltecek.. Aracınızı kurcalamayın, bir müddet benzinde gezin, test edin, araç muhtemelen düzelecek ama lpg ile kullanmaya başlayınca yine bozulacak.. Lpg taktıktan sonra aynı olayı bende yaşadım. Rolanti sensörü dahil bütün parçaları değiştirdik, kalibrasyon için epey gidip geldik ama olmadı. Tek çare kartel havalandırma hortumu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Bu araç bildiğimiz bir araç. Bu araçta bildiğim kadarıyla daha önce emme manifoltunun klaperleri değişmiş olmazı lazım ve değiştirilirken o hortumada bakılmış olabilir. Peki siz orjinal hortummu buldunuz yoksa oraya uygun bir hortummu taktınız. Lpg taktıktan sonra aynı olayı bende yaşadım. Rolanti sensörü dahil bütün parçaları değiştirdik, kalibrasyon için epey gidip geldik ama olmadı. Tek çare kartel havalandırma hortumu. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Aziz Naryaprağı 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 (düzenlendi) Bu araç bildiğimiz bir araç. Bu araçta bildiğim kadarıyla daha önce emme manifoltunun klaperleri değişmiş olmazı lazım ve değiştirilirken o hortumada bakılmış olabilir. Peki siz orjinal hortummu buldunuz yoksa oraya uygun bir hortummu taktınız. Orjinal parçayı aldım ford servisinden. 125 lira gibi birşeydi. Bana kalırsa mondeo da uydurmaya çalışmayın. Orjinal parça kullanın. 21 Temmuz 2012 tarihinde Kadir Aziz Naryaprağı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Bu araç bildiğimiz bir araç. Bu araçta bildiğim kadarıyla daha önce emme manifoltunun klaperleri değişmiş olmazı lazım ve değiştirilirken o hortumada bakılmış olabilir. Peki siz orjinal hortummu buldunuz yoksa oraya uygun bir hortummu taktınız. Klepeleri aldım ancak henüz kavuşamadık, Çağlar abinin dükkanda bekliyor klepeler, ulaştığımda kargoyla ertan kardeşime ulaştıracağım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Orjinal parçayı aldım ford servisinden. 125 lira gibi birşeydi. Bana kalırsa mondeo da uydurmaya çalışmayın. Orjinal parça kullanın. Servis tam iki katı fiyat vermiş. Ford otosan çıkışlı ürünün satış fiyatı (hortum için) 58 tl. Servislerden bu yüzden uzak duruyorum. Klepeleri aldım ancak henüz kavuşamadık, Çağlar abinin dükkanda bekliyor klepeler, ulaştığımda kargoyla ertan kardeşime ulaştıracağım. Ben alıp değşitirdin zannediyordum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Araç sağlıklı bir araçtı... Lpg'den sonra sorun oluştu.. Bence araç benzinde kullanılıp test edilmeli.. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Sayın abilerim denildiği gibi lpg takılmadan önce herhangi bir şey yoktu lpg den sonra oldu fakat benzinde lpg ye göre daha kötü çalışıyor Fakat şöyle bir şey var araç lpg ciden sabah geldi herhangi bir sorun yok benzin ve lpg yi bizzat test ettim gerek performans gerek rolanti bir sey yoktu lpg cinin ricası üzerine buji boğaz kelebeği rolanti valfi ve kendi isteğimle de manifold basınç sensörünü de temizledim ve sonuç rolanti dalgalanması su an beklemedeyim cem abimden kargolar gelince manifoldu sökecem inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Kalibrasyon hatasııı.. Dediğim testi yap.. Aracı bir iki gün benzinde kullan.. Araç düzelecektir.. Düzelirse kalibrasyon hatası olduğu kesindir... Lpg de kullanmaya başlayınca yine sapıtır... Yeniden düzgünce kalibrasyon yapılmalıdır.. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Kalibrasyon hatasııı.. Dediğim testi yap.. Aracı bir iki gün benzinde kullan.. Araç düzelecektir.. Düzelirse kalibrasyon hatası olduğu kesindir... Lpg de kullanmaya başlayınca yine sapıtır... Yeniden düzgünce kalibrasyon yapılmalıdır.. Tamam mehmet abi tecrübelerini deneyecem ilgilerin için teşekkürler :) Yorum bağlantısı
Eray Eski 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 sorunsuz saglam araci kurcalamamak lazim yani 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Eray,Ertan ile İsmail'in sana yapmaya yeltendikleri şakanın intikamını aldın mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 sorunsuz saglam araci kurcalamamak lazim yani Kesinlikle Kesinlikle Kesinlikle. 1 Yorum bağlantısı
Eray Eski 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Eray,Ertan ile İsmail'in sana yapmaya yeltendikleri şakanın intikamını aldın mı? onlarla ayrica ilgilenecem zaten Cem abi. 2-3 haftadir yogundum, ilk firsatta intikami alicam 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Hayırlı işlerle ilgileniyormuşsun,haberi geldi bana.. Allah mesut etsin inşallah 2 Yorum bağlantısı
Ufuk Arslan 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Bende sadece lpg de yapıyor stop etmeyi, nedendir acaba benzinde rolanti pek oynamıyor, lpg de de oynamıyor ama stop ediyor bazen? Yorum bağlantısı
Eray Eski 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Hayırlı işlerle ilgileniyormuşsun,haberi geldi bana.. Allah mesut etsin inşallah sagolasin abi. evet cok sukur hallettik o isleri. Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Bende sadece lpg de yapıyor stop etmeyi, nedendir acaba benzinde rolanti pek oynamıyor, lpg de de oynamıyor ama stop ediyor bazen? ateşlemede sorun olabilir incelenmesi lazım Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 araba boştayken rolanti ara ara yükseliyor gaz filitresini değiştiren usta boğaz kelebeğinden olabileceğini söyledi çekişide etkiler dedi boğaz kelebeği temizletmenin bi sakıncası varmıdır sorunun kaynağı bumudur motordada bazen düzensiz çalışma gibi durumlar oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 araba boştayken rolanti ara ara yükseliyor gaz filitresini değiştiren usta boğaz kelebeğinden olabileceğini söyledi çekişide etkiler dedi boğaz kelebeği temizletmenin bi sakıncası varmıdır sorunun kaynağı bumudur motordada bazen düzensiz çalışma gibi durumlar oluyor Sakın temizletmeyin diyorum. Benim başıma ne geldiyse ondan geldi. Sizin araba biryerden dengesiz hava alıyor. Bunun için ilk bakılacak yer karter havalandırma hortumu. Emme manifoltunun altında kalıyor. Rolanti valfine bakıldımı? İstanbulda ilk başvuracağınız yer Osman usta olsun. Forumda anlaşmalı şirkeler bölümünde var. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 daha bi yere baktırmadım bi sorup soruşturalım dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts