Ersan Karaaslan 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Merhabalar 2006 model 1.6 tdci otomatik focus 2 almayı düşünüyorum.aracı kullananlar nasıl olduğu konusunda.problemi varmı rica etsem bilgi verirmisiniz.otomatik 7 vites cha. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Mk2 dizel otomatiklerin şanzımanları genel olarak sorunludur. Tavsiye eden çıkmaz sanırım Yorum bağlantısı
Ersan Karaaslan 8 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2017 Evet duydum öyle bişeyde.bilemedimki.kararsız kaldım yarın alacağım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Cvt şanzımanlı dizel focuslar sorunludur almayın uğraşılmaz. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 (düzenlendi) bizim burada bi arkadaşta ..siyah renk,tek parça boyalı,200.000 km..dizel manuel,,focus 2_ 2006 ghia var...38.000 tl istiyor 8 Temmuz 2017 tarihinde Hami Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Bu modelleri bir ara bayiler geri satın alıyorlardı şanzuman sorunundan dolayı.. Aklımda öyle kalmış. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 6 dakika önce, Emrah Altun yazdı: Bu modelleri bir ara bayiler geri satın alıyorlardı şanzuman sorunundan dolayı.. Aklımda öyle kalmış. O kampanya bitti.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 (düzenlendi) 53 dakika önce, ersan karaaslan yazdı: Evet duydum öyle bişeyde.bilemedimki.kararsız kaldım yarın alacağım. Almayın! Düşünün, Ford bu araçları bedelini ödeyerek geri aldı geçen sene. Benzin(+lpg ) lisini alın, otomatik. 8 Temmuz 2017 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Macera aramaya gerek yok bence de. İlla otomatik alacaksanız sorunsuz benzinli otomatik alın Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Bende aynı aracı kullanıyorum. Eğer araç kibar kullanılmış ve sizde çağlar abinin deyimiyle ayağınızın altında yumurta var gibi gaz pedalı kullanacaksınız çok keyifle kullanırsınız. Daha önce ŞanzıManı işlem görmemiş ise zaten sıkıntı yoktur olsa 200 bini görmezdi araba. Kullanımı en kolay en keyifli ve en narin ŞanzıMandir cvt . Bende bir gün arıza verecek mi diye bekliyorum ama şükür 4 yıldır kullanıyorum 115 bin de aldım 170 bine geldi bi sıkıntısı yok. Olursa da Ford hala onarım desteği sağlıyor bildiğim kadarıyla. Bu sebeple ben tavsiye ederim. Araç hakkında her türlü detayıli bilgi de verebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 7 saat önce, Müslüm Koçak yazdı: Bende aynı aracı kullanıyorum. Eğer araç kibar kullanılmış ve sizde çağlar abinin deyimiyle ayağınızın altında yumurta var gibi gaz pedalı kullanacaksınız çok keyifle kullanırsınız. Daha önce ŞanzıManı işlem görmemiş ise zaten sıkıntı yoktur olsa 200 bini görmezdi araba. Kullanımı en kolay en keyifli ve en narin ŞanzıMandir cvt . Bende bir gün arıza verecek mi diye bekliyorum ama şükür 4 yıldır kullanıyorum 115 bin de aldım 170 bine geldi bi sıkıntısı yok. Olursa da Ford hala onarım desteği sağlıyor bildiğim kadarıyla. Bu sebeple ben tavsiye ederim. Araç hakkında her türlü detayıli bilgi de verebilirim. Ford desteği geri çekti ücretsiz hiçbirşey yok patlamaya hazır saatli bomba diyelim onarım maliyetleri aracın yarı değerini buluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 11 saat önce, ersan karaaslan yazdı: Merhabalar 2006 model 1.6 tdci otomatik focus 2 almayı düşünüyorum.aracı kullananlar nasıl olduğu konusunda.problemi varmı rica etsem bilgi verirmisiniz.otomatik 7 vites cha. CVT şanzıman bu modellerde hatta C-max larda da büyük sıkıntılar yaşattı kullanıcılarına. Problem yaşamayan tek tük araç var. Bu yüzden bu araca o kadar para verinceye kadar eski kasa i30 dizel otomatik bakın. Ya da 1.6 benzinli otomatik bakın. Benzinliler de sorun daha az. 1 Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 2 saat önce, Koray Demir yazdı: Ford desteği geri çekti ücretsiz hiçbirşey yok patlamaya hazır saatli bomba diyelim onarım maliyetleri aracın yarı değerini buluyor. Geri alım desteğini bıraktı bildiğim kadarıyla. Şuan bakım işçilik yedek parça hepsinde yüzde 25 indirim sürekli var. ŞanzıMan içinde yüzde yüze kadar ücretsiz onarım yada değişim yaptığı oldu. Ben aldığımdan beri servisten başka yerden akü dahi almadım. Isparta pürlü servisine götürüyorum 1-2 yıl içinde tam hatırlamıyorum zamanı ama, aynı durumdaki aracın ŞanzıManı ücretsiz değişime alınmış serviste ŞanzıMan bekliyordu. ŞanzıManın fiyatını sordum 10 bin dedi. Sorunsuz cvt alınır. Bu araçlar binlerce sattı burda sadece sorunlu olan araçlar konuşuluyor bütün araçlar sorunlu zannediliyor. Şuan aynı araç sıfır üretilse kesinlikle alır uzun yıllar binerim. Bu ŞanzıManın nasıl kullanıldığı ve doğru yağ değişimi yapılması çok önemli. Bu ŞanzıManli araçların arıza oranının yüzde kaç olduğunu bilen varsa yazsın bende çok merak ediyorum. Muhtemelen 2007 2012 arası satılan DSG ler kadar yoktur. Aracı çok iyi bilmiyor yada emin olamıyorsanız bende maceraya gerek yok derim. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 %25 indirim serviste bakım yapılsın veya yapılmasın 6 yaşından büyük olan (>61 ay) tüm Ford marka araçlara Life card ile sürekli olarak sağlanıyor size has bir durum değil. 2017 itibariyle artık ücretsiz değişim veya onarım yapılmıyor Fordla şanzıman üreticisinin 10 yıl olan anlaşma süreleri doldu Otosan da buna bağlı olan desteği sağlamama kararı aldı. Tabiki burada sorunlu olan cvt şanzıman değil bilakis cvtnin tdci motor ve yazılımı ile olan uyumsuzluğu problem çıkartıyor. Şans işi ne diyelim inşallah patlamaz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 Bence 10 yıl yedek parça sağlama süresi doldu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts