Musa Değerli 15 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2018 Sahane, montajli halini bekliyoruz. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOtoparkta gölge yer yok Heyecan dorukta bende Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 Otoparkta gölge yer yok Heyecan dorukta bende Evet gölge öncelikli. Yoksa eriyor insan GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 42 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Merhaba Sani, tapatalk imzası sanırım açık unutulmuş... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 Merhaba Sani, tapatalk imzası sanırım açık unutulmuş...Ah, dogrudur, general mobile ayiptir söylemesi garantiden sifir telefon verdi, kapamayi atlamisim Bu mesajdan sonra kapatiyorum. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 33 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Ah, dogrudur, general mobile ayiptir söylemesi garantiden sifir telefon verdi, kapamayi atlamisim Bu mesajdan sonra kapatiyorum. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Nasıl aldın bende bitti mi bilmiyorum garanti ama şarj sıkıntısı var. Sarjda iken sarji bitiyor. Kullaklik çıkışı düzgün çalışmıyor gm4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 8 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Nasıl aldın bende bitti mi bilmiyorum garanti ama şarj sıkıntısı var. Sarjda iken sarji bitiyor. Kullaklik çıkışı düzgün çalışmıyor gm4 gm4'lerin muhtemelen garantisi bitmiştir. Benim en son ekran arızalandı, onun değişimi yapıldıktan sonra bi daha GPS bağlanmadı. Yerlerine gittim, anlattım durumu ama yazılım güncelleyip verdiler. Çıktım Profilo otoparkına yine bağlanmadı tabii ki GPS'e. GEri döndüm, 5dk sonra "cihaz değişimi yapalım ne renk istersiniz" dendi, iş bitti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 9 ay 2016 almışım. Sony Xperia da tamir maceram olduktan bu yana tamirat atraksiyonuna girmiyorum. Yeni bir telefon alma zamanı geldi demekki ama artık param yetmiyor 500 liralık telefon yok sıfır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 17 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 9 ay 2016 almışım. Sony Xperia da tamir maceram olduktan bu yana tamirat atraksiyonuna girmiyorum. Yeni bir telefon alma zamanı geldi demekki ama artık param yetmiyor 500 liralık telefon yok sıfır 800TL'^ye A101 gm5plus satıyor. 17 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 9 ay 2016 almışım Demek ki hala 2 ay garantisi var? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 15 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2018 Sürekli arkaya bakmaktan kaza yapmasam bari. 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 Gm5 plus var anneme aldım da büyük bana cebe koyamıyom Demek ki hala 2 ay garantisi var? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2018 Paylaş 15 Temmuz 2018 36 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Sürekli arkaya bakmaktan kaza yapmasam bari. Müthiş olmuş. Güle güle eskitin 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 16 saat önce, Musa Değerli yazdı: Sürekli arkaya bakmaktan kaza yapmasam bari. Çıktısı al arka hemen direksiyon üstüne koy güle güle eskit, yakışmış abi. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 İnsan öne oturmaz bu koltuklar varken:) 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 Çıktısı al arka hemen direksiyon üstüne koy güle güle eskit, yakışmış abi.Sağolasın.Daha güzeli senin olsun İnsan öne oturmaz bu koltuklar varken:)Mantıklı aslında 2 kapılı arabaya 4 koltuk fazla 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2018 Egzoz daha önce yamalı bir sekilde elden gecmişti.Yıpranan boruyu yeniledikSessiz sessiz yola devam 4 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 7 Ağustos 2018 Paylaş 7 Ağustos 2018 Abi çalışmalarını takip ve takdir ediyorum. Şuana kadar ne kadar masraf yaptın toplamda onu merak ettim. Bu harcamalara deydimi diye sormıycam bende eski bi ka sahibi olarak kuruşuna kadar herşey değer diye düşünüyorum. Şuana kadar ne kadar masraf yaptın abi ayıp olmazsa sorayım dedim 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2018 Gurur hesap o kadar karışıkki.10 bin civarı harcadım yaklaşık.Şöyle düşünüyorum hadi arabayı değiştirdim desem 1000 2000 zarar yeni araba alsam ona 1000 2000 harca.Kasko servis bakımı filan Bence değer reel olarak değer,duygusal olarak yaptım ettim başardım kısmını bir kenara birakırsak. 2 Yorum bağlantısı
Nurullah Oğuz 30 Eylül 2018 Paylaş 30 Eylül 2018 Abiler herkese merhaba bende Ka sahibiyim ve ilk arabam bu arada konuyu en başından beri okuyorum gerçekten dizi gibi bende çok hevesliyim bu araba için sadece biraz daha zamana ihtiyacım var maddi acıdan en kısa zamanda bende böyle toparlamak isterim [emoji4][emoji112] 3 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Ekim 2018 Yazar Paylaş 3 Ekim 2018 Abiler herkese merhaba bende Ka sahibiyim ve ilk arabam bu arada konuyu en başından beri okuyorum gerçekten dizi gibi bende çok hevesliyim bu araba için sadece biraz daha zamana ihtiyacım var maddi acıdan en kısa zamanda bende böyle toparlamak isterim [emoji4][emoji112]Zaten en güzeli zamana yayarak toparlamak.Hemen biterse keyfi kaçar :)Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Şubat 2019 Yazar Paylaş 10 Şubat 2019 Arka koltuklarımızı getirmiş ve takmıştık.Ön koltuk ararken iki ön bulamadik mecburen takim aldik.Tabi komple yeniden siyaha boyanacak deri.Artık sonrası detaylar :)Amma uzun sürdü diyenler olacaktır.Haklilar 3 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 10 Şubat 2019 Paylaş 10 Şubat 2019 Arka koltuklarımızı getirmiş ve takmıştık.Ön koltuk ararken iki ön bulamadik mecburen takim aldik.Tabi komple yeniden siyaha boyanacak deri.Artık sonrası detaylar :)Amma uzun sürdü diyenler olacaktır.Haklilar EBay dan mı geldi? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Şubat 2019 Yazar Paylaş 10 Şubat 2019 EBay dan mı geldi? Ebay da buldum arkadaş gidip aldı adamdan.Paketledi söküp yolda geliyor 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 10 Şubat 2019 Paylaş 10 Şubat 2019 Ebay da buldum arkadaş gidip aldı adamdan.Paketledi söküp yolda geliyor Gümrüğe takılmazssa iyidir bende alırım bi takım recaro [emoji3] kargo nekadar tuttu acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts