Münir Nurettin Taşova 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 1 saat önce, Musa Değerli yazdı: Sağol Münir bir araya toplamaya niyetleniyordum uzun zamandır.Fırsat bulunca arabaya bir konu açayım dedim Her dokunuş, yerinde ve hoş olmuş. Feride böyle bir konuyu hakediyordu. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 8 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2017 Tabi rahat duramayan insan sürekli kendisinde yeni yetenekler keşfediyor durmadan Olur bu bence 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 Birşeyi ilk kez deneyince yap boz filan uzun sürüyor.Ama sanırım başarıyorum 4 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 Ve final Feride bilumum direksiyon boyama halı kilim travel a.ş iyi günler diler 7 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2017 Başarmışınız [emoji4]Teşekkür ederim.Nasıl bir gaza geldim ben de bilmiyorum.Hatta dikişleri söktükten sonra korktum da Ama youtube sağolsun 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 15 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2017 Herşey yerine yerleştikçe alıyor bir guzellik Göğüs kismının boyası gözume batmaya başladı profesyonel bir boyama lazım buna beni aşar ama geri kalan hoşuma gitti. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Temmuz 2017 Paylaş 15 Temmuz 2017 Çok güzel olmuş elinize sağlık.Göğüs kısmının boyası çok mu kötü? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 15 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2017 Çok güzel olmuş elinize sağlık.Göğüs kısmının boyası çok mu kötü?Atmalar falan oldu fotoda belli değil.Kaplama seklinde boyalar yapıliyormuş onlardan düşünüyorum.Boya isi benim işim degilmiş onu öğrendim :)Teşekkurler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Temmuz 2017 Paylaş 16 Temmuz 2017 Atmalar falan oldu fotoda belli değil.Kaplama seklinde boyalar yapıliyormuş onlardan düşünüyorum.Boya isi benim işim degilmiş onu öğrendim :)TeşekkurlerPlastik boyasi farklidir. Mutlaka Çağlar Bayur ile irtibata geçin derim. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 16 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2017 Plastik boyasi farklidir. Mutlaka Çağlar Bayur ile irtibata geçin derim. Aynen olmus gibi görünuyor sonra pırtlıyor bir yerden Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2017 Kapı direk kaplamalarımızı da yerine oturtalım 5 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 28 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2017 Toplandıkça daha diri bir görüntuye kavuşuyor.Hala eksiklerimiz var ama güzeliz 3 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 20 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2017 Tabi yakaladıkća güzel açıları ve ışığı hemen foto Kac tane araba geldi gitti şunun kadar sevmedim : 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 20 Ağustos 2017 Paylaş 20 Ağustos 2017 şu ana kadar beni en çok etkileyen kısım direksiyondaki deriyi dikmeniz oldu. bu ayrıca bir yetenek maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 21 Ağustos 2017 Paylaş 21 Ağustos 2017 Geçen şöyle bir direksiyon simidine denk geldim Sordum ford K ya ait deyince resmini çektim Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2017 Geçen şöyle bir direksiyon simidine denk geldim [emoji4]Sordum ford K ya ait deyince resmini çektim Hobaa en sevdigim alayım onu Maşallah diyorum çok diri .Sagolun.Ayakta tutmaya calışıyoruz şu ana kadar beni en çok etkileyen kısım direksiyondaki deriyi dikmeniz oldu. bu ayrıca bir yetenek maşallah. O aslında en kolayı.Mevcudu yeniledim.Delikleri takip ettim o kadar.Abi 2 teybi birleştirip KA ya direksiyon kumandası taktım bumu etkiledi Teşekkürler yine de 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2017 Spoiler takmıyor muyuz?Aldım orjinalini duruyor SportKA tamponla beraber takacağım 2 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 28 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2017 Motor kısmındaki kabloların izolasyonu eskimiş elinizle tutunca bile sökülüp düşüyordu.Onları da Pet tapeler ile yeniledik test ettik alev almıyor Motor bölgesine tüylü olmayan pet bantları kullandım.İçerideki tesisata da tüylü olan aynı zamanda ses yapmasını önleyen bantları kullanacağımBu fotoğraftaki güzelliği KA sahibi olmayan birinin anlaması güç Bu döşemeler olmadan bagajı açmaya utanıyordum.Araba bagajına benziyor böyle 4 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 29 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2017 Ve en çok ihtiyaç duyduğum şeylerden birisi.Parça kataloğu.Ve buna ek birkaç şry daha buldum onlarıda halledersem tamamdır.Servis elektrik şeması ve service manual.Sonra fenayız ateş ederiz 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts