Musa Değerli 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: Hayirlisi benim ufaklik da gitti. Dunyaya gelen buyuyor yapacak bir sey yok. Valla yorucu ama güzel günler geçirdik.Yeni sahibi de çok beyefendi bir genç.Kaldığı yerden o devam eder türünün son örneği Ka ya Dün bir ara ciddi ciddi ww lupo alacaktım.Sonra dur dedim sakinleş şampiyon Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Musa Değerli yazdı: Valla yorucu ama güzel günler geçirdik.Yeni sahibi de çok beyefendi bir genç.Kaldığı yerden o devam eder türünün son örneği Ka ya Dün bir ara ciddi ciddi ww lupo alacaktım.Sonra dur dedim sakinleş şampiyon Al gitsin abi ya bir kere geliyoruz dunyaya 😊 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 21 Nisan 2022 Yazar Paylaş 21 Nisan 2022 Al gitsin abi ya bir kere geliyoruz dunyaya [emoji4]Twingo cam tavanlı birtane vardı avrupadaki forumlarda[emoji3] Haftasonu araca yakından bakıcam.Bence sınıfının en iyisi c1 ile kapışır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Musa Değerli yazdı: Valla yorucu ama güzel günler geçirdik.Yeni sahibi de çok beyefendi bir genç.Kaldığı yerden o devam eder türünün son örneği Ka ya Dün bir ara ciddi ciddi ww lupo alacaktım.Sonra dur dedim sakinleş şampiyon ka faceden izlediğim üzere, 4x4 alınır ka da sonra Yorum bağlantısı
Musa Değerli 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 ka faceden izlediğim üzere, 4x4 alınır ka da sonra Onu maliyetten rafa kaldirabilirim.Az yapsam gönlum cok yapsam kesem razı olmaz [emoji3]Ka yine ucuz masraflarla oluyordu.Yok yukseltme kiti bilmemne fena uçmuş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts