Çağlar Bayur 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: Birtanesi ya bu tamponlardan çok var istemediğin kadar dedi 10 takım alırım peşin keş nakit Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: 10 takım alırım peşin keş nakit Pandemi döneminde ciddi ciddi tampon ve aksesuar üretmeyi düşündüm.O dönem makinaları filan incelemiştim.Olmayacak iş değil aslında Tr de halen ABS oto aksesuarı konusunda ciddi bir pazar olduğunu düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: ciddi ciddi tampon imalata tek parça olarak tasarlanacak misss gibi olur da alacak kişi sayısı az Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: imalata tek parça olarak tasarlanacak misss gibi olur da alacak kişi sayısı az tek marka olarak düşünmemiştim.Pazarda farklı olan birşeyler herzaman satar.Aksesuarcılara giriyorum hepsinde aynı şeyler.Emekliliğime 3 yıl kaldı her an bir delilik yapabilirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: her an bir delilik yapabilirim oto aksesuar haricindeki şeylere delir mesela bagaj çadırı? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: oto aksesuar haricindeki şeylere delir mesela bagaj çadırı? Aracı değiştirme sebebim jeep tarzı bir arac alıp tavan açadır koymak.OffRoad hayallerim var.Efsane bişey o çadır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: Birtanesi ya bu tamponlardan çok var istemediğin kadar dedi Çok güldüm ya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: tavan açadır koymak yok tavana değil, bagaja... bagaj kapağını açtık onu tavan desteği gibi düşün, ona ilave yap %35 falan yana geriye gibi. aracın içini de yatak gibi düşün, arka koltukları yatırdık mesela Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok tavana değil, bagaja... bagaj kapağını açtık onu tavan desteği gibi düşün, ona ilave yap %35 falan yana geriye gibi. aracın içini de yatak gibi düşün, arka koltukları yatırdık mesela Caravelle de elektriklisini görmüştüm .O da güzel Sani Gerşon yazdı: Çok güldüm ya yahu 1-2 olunca gülüyorsun da cidden Tr de galerici kafası çok pis Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Feride de giderse benimkisi tek kalır Biraz üzülürüm gibi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Azad Mirzade yazdı: Feride de giderse benimkisi tek kalır Biraz üzülürüm gibi Yoruldum yahu yakınen şahitsin Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: Yoruldum yahu yakınen şahitsin Biliyorum abi, ben de yoruldum da işte tam değiştirelim dedik piyasa kanat taktı uçtu gitti. Yoksa bi lpg'li fiorino alacaktım ben de. Sat gitsin senden sonra da ben satarım artık, gençlere fırsat verelim ki KA'lar yaşamaya devam etsin Yorum bağlantısı
Musa Değerli 9 Nisan 2022 Yazar Paylaş 9 Nisan 2022 En sonunda nazar değdi.Hararet yaptı.Devirdaim arızasından.Motor calısiyor filan sağına soluna baktım genlesme kabında fokurdama yağda köpük filan yok acaba contayı yaktıkmı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Musa Değerli yazdı: En sonunda nazar değdi.Hararet yaptı.Devirdaim arızasından.Motor calısiyor filan sağına soluna baktım genlesme kabında fokurdama yağda köpük filan yok acaba contayı yaktıkmı Çok zor. Harareti gördükten ne kadar sonra motoru stop ettik? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 yok tavana değil, bagaja... bagaj kapağını açtık onu tavan desteği gibi düşün, ona ilave yap %35 falan yana geriye gibi. aracın içini de yatak gibi düşün, arka koltukları yatırdık meselaBu mudur bahsedilen? 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Çok zor. Harareti gördükten ne kadar sonra motoru stop ettik?Termostat kapağından duman çıkinca farkettim hemen durdurdum.Hararet ışığı da yanmadı.Termostatı denedim çalışıyor.Kapağı yeniledikten sonra genleşme kabına geliş hortumundan su gelmedigini farkettim.Şeytan dürtüyor lokma takımım al abi bizi dal sök kapağı diyor[emoji3]Sanayiye gitmek istemiyorum.Böyle satılsın alan hayrını görsün Geçmiş olsun üzüldüm şimdiSağolun.Araba bu oluyor işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 hava yapmış olabilir radyatör üst alt köşe ısı farkına bakmalı geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 hava yapmış olabilir radyatör üst alt köşe ısı farkına bakmalı geçmiş olsunSağol abi bakalım ne çikacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 ka da hararet blokta pek bir sorun yaratmaz, şişip pistonu bile sıkıştırsa, soğuyunca düzelir, eski motor nimeti, tofaş ta öyle idi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 ka da hararet blokta pek bir sorun yaratmaz, şişip pistonu bile sıkıştırsa, soğuyunca düzelir, eski motor nimeti, tofaş ta öyle idiİyiymiş.Tekrar uğraşacak ruh haline erisirsem bi baktıraxagım 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Ve bir maceranın da sonuna geldik.Feride gitti.Uğraşmak yorsa da sevmistik kendisini. 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: Feride de giderse benimkisi tek kalır Biraz üzülürüm gibi Musa Değerli yazdı: Ve bir maceranın da sonuna geldik.Feride gitti.Uğraşmak yorsa da sevmistik kendisini. size bu şarkıyı armağan ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 size bu şarkıyı armağan ediyorum. [emoji3] Evet ya uygun oldu. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Musa Değerli yazdı: Ve bir maceranın da sonuna geldik.Feride gitti.Uğraşmak yorsa da sevmistik kendisini. Hayirlisi benim ufaklik da gitti. Dunyaya gelen buyuyor yapacak bir sey yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts