İçeriğe Yönlendir

Bazısına Yaşlı Bir Ford KA, Bana Göre 19'unda Feride :)

Musa Değerli

Recommended Posts

Çağlar Bayur

bir an önce satılsın yoksa ......... pazar ola

Musa Değerli yazdı:

Yine duramadik basladık operasyona.İsıtıp üst camı ayırdık.Gazamız mübarek olaemoji16.png
498be56bf775c9fb9a2bb99710e765ff.jpg92cb36957ba78773ab905f2fc2bc938a.jpg

bu stop işi ne oldu?

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
bir an önce satılsın yoksa ......... pazar ola
bu stop işi ne oldu?
Stopları açtım pandemi döneminde fırsatla.Öyle bekliyorlar[emoji3]Ben de araç satılsın artık diyorum.Uğraşamıyorum artik
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
Bence şu an, [mention=2758]Çağlar Bayur[/mention] Abi ile [mention=13526]Servet Aydın[/mention] Abi, taş kağıt makas ile kimin alacağına karar veriyor. [emoji16]
[emoji3]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gitti mi

vesile ile facede bir koyu mavi klimalı satılık var, fiyat soruyoruz yazmıyor :rofl: acaip bir piyasa

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
Çağlar Bayur yazdı:

gitti mi

vesile ile facede bir koyu mavi klimalı satılık var, fiyat soruyoruz yazmıyor :rofl: acaip bir piyasa

Bekliyoruz vatandaş haber verecekmiş :) Araba satmaktan nefret ediyorum bu yüzden abi bekletirmisin abi son bişey olurmu .Var öyle enteresan tipler açık arttırma bekliyor galiba.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kader kısmettir, ben 2 gündür galeriyi arıyorum telefonu cevaplmaıyor geri de dönmüyor :) böylesi de var

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
Gitti mi duruyor mu? Fiyat ?
Valla birisine söz vermiş olduk persembe dedi pazartesi diyor şimdi de[emoji3]bekliyoruz.Pazartesi de uzatırsa daha da bekleyemeyeceğim.75000 istiyoruz hocam
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu
Valla birisine söz vermiş olduk persembe dedi pazartesi diyor şimdi de[emoji3]bekliyoruz.Pazartesi de uzatırsa daha da bekleyemeyeceğim.75000 istiyoruz hocam
Çok emek verdin. Harikada oldu. Birde stopları yapsaydın tastamam olurdu. Hayırlısı olsun senin ve onun adına. Bir isim koydun mu?
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
Çok emek verdin. Harikada oldu. Birde stopları yapsaydın tastamam olurdu. Hayırlısı olsun senin ve onun adına. Bir isim koydun mu?
Feride [emoji3]
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu
Feride [emoji3]
Feride'nin km' si kaç?
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Neyi bekletiyorsunuz, tam anlamadım? İlanda değil mi? İlk gelen alır :) 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
Neyi bekletiyorsunuz, tam anlamadım? İlanda değil mi? İlk gelen alır [emoji4] 
Valla genc bir arkadaş bayaği da alakalı idi arabayla bekletirmisin deyince bekledik.O ara soranlara da bekleyin dedim.Simdi ise ilk gelen alır modundayim[emoji3]Ben uzerime düseni yaptım sarı siteye koymadim daha.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Musa Değerli

Eski arabası olanlar beğendi bile [emoji3] Tanıştırayım en iyi arkadaşlarımdan biri.Aynı sorunu yaşayanlara fikir veemesi açısından buraya bırakıyorum.0b534fc0fa2f0e7a47b965b5b37df424.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

filament marka tipi fark ettiriyor mu hassasiyeti veya ne kadar fark ettiriyor

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
filament marka tipi fark ettiriyor mu hassasiyeti veya ne kadar fark ettiriyor
Yanında hediye etrikleri filament abi 0.75 ABS kalem de ucuz bişey ama super iş göruyor 12v olması ile arabaa da kullanılir her eve lazim[emoji3]

Bir püf noktası önce sicak kalem ucunu plastikte gezdirip bölgeyi eritmek.O zaman mükemmel tutuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Musa Değerli yazdı:

Yanında hediye etrikleri filament abi 0.75 ABS kalem de ucuz bişey ama super iş göruyor 12v olması ile arabaa da kullanılir her eve lazimemoji3.png

Bir püf noktası önce sicak kalem ucunu plastikte gezdirip bölgeyi eritmek.O zaman mükemmel tutuyor.

hazır deneyimlenmiş bu kalemin markası nedir linki felan var mı

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
hazır deneyimlenmiş bu kalemin markası nedir linki felan var mı
N11 den almıştım 6 ay olmustur linki bulamam da MYRIWELL diye bir marka.Bu işin piri DODLER fakat fazlaca pahalı.Ama bu da uzun zamandır çalısiyor bozulmadı[emoji3]Bu arada benim arabaya bir müşteri bulun artık.Bende kaldıkça masrafa giriyorum hala[emoji3]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Musa Değerli yazdı:

benim arabaya bir müşteri bulun artık.Bende kaldıkça masrafa giriyorum hala

bu tip nadir araçlar 33 vakit bekler, bir sabah satılıverir... klasik ka kullanıcı adayı bunu almaz, o masraflı ucuz araba peşindedir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
bu tip nadir araçlar 33 vakit bekler, bir sabah satılıverir... klasik ka kullanıcı adayı bunu almaz, o masraflı ucuz araba peşindedir [emoji4]
Gelenler kullanıcı süsü vermiş galerici tipler [emoji3] Birtanesi ya bu tamponlardan çok var istemediğin kadar dedi [emoji3]Bana dedi bana [emoji3]
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...