Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 bir an önce satılsın yoksa ......... pazar ola Musa Değerli yazdı: Yine duramadik basladık operasyona.İsıtıp üst camı ayırdık.Gazamız mübarek ola bu stop işi ne oldu? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 bir an önce satılsın yoksa ......... pazar ola bu stop işi ne oldu?Stopları açtım pandemi döneminde fırsatla.Öyle bekliyorlar[emoji3]Ben de araç satılsın artık diyorum.Uğraşamıyorum artik Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Bence şu an, @Çağlar Bayur Abi ile @Servet Aydın Abi, taş kağıt makas ile kimin alacağına karar veriyor. 😁 3 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 Bence şu an, [mention=2758]Çağlar Bayur[/mention] Abi ile [mention=13526]Servet Aydın[/mention] Abi, taş kağıt makas ile kimin alacağına karar veriyor. [emoji16][emoji3] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 gitti mi vesile ile facede bir koyu mavi klimalı satılık var, fiyat soruyoruz yazmıyor acaip bir piyasa Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: gitti mi vesile ile facede bir koyu mavi klimalı satılık var, fiyat soruyoruz yazmıyor acaip bir piyasa Bekliyoruz vatandaş haber verecekmiş Araba satmaktan nefret ediyorum bu yüzden abi bekletirmisin abi son bişey olurmu .Var öyle enteresan tipler açık arttırma bekliyor galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 kader kısmettir, ben 2 gündür galeriyi arıyorum telefonu cevaplmaıyor geri de dönmüyor böylesi de var Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Mart 2022 Yazar Paylaş 4 Mart 2022 Gitti mi duruyor mu? Fiyat ?Valla birisine söz vermiş olduk persembe dedi pazartesi diyor şimdi de[emoji3]bekliyoruz.Pazartesi de uzatırsa daha da bekleyemeyeceğim.75000 istiyoruz hocam Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Valla birisine söz vermiş olduk persembe dedi pazartesi diyor şimdi de[emoji3]bekliyoruz.Pazartesi de uzatırsa daha da bekleyemeyeceğim.75000 istiyoruz hocamÇok emek verdin. Harikada oldu. Birde stopları yapsaydın tastamam olurdu. Hayırlısı olsun senin ve onun adına. Bir isim koydun mu? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Mart 2022 Yazar Paylaş 4 Mart 2022 Çok emek verdin. Harikada oldu. Birde stopları yapsaydın tastamam olurdu. Hayırlısı olsun senin ve onun adına. Bir isim koydun mu?Feride [emoji3] Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Mart 2022 Yazar Paylaş 4 Mart 2022 Feride'nin km' si kaç?160 bin hocam Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Neyi bekletiyorsunuz, tam anlamadım? İlanda değil mi? İlk gelen alır Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Mart 2022 Yazar Paylaş 5 Mart 2022 Neyi bekletiyorsunuz, tam anlamadım? İlanda değil mi? İlk gelen alır [emoji4] Valla genc bir arkadaş bayaği da alakalı idi arabayla bekletirmisin deyince bekledik.O ara soranlara da bekleyin dedim.Simdi ise ilk gelen alır modundayim[emoji3]Ben uzerime düseni yaptım sarı siteye koymadim daha. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 Eski arabası olanlar beğendi bile [emoji3] Tanıştırayım en iyi arkadaşlarımdan biri.Aynı sorunu yaşayanlara fikir veemesi açısından buraya bırakıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 nasıl bir çare o3D Kalem ve ABS filament abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 filament marka tipi fark ettiriyor mu hassasiyeti veya ne kadar fark ettiriyor Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 filament marka tipi fark ettiriyor mu hassasiyeti veya ne kadar fark ettiriyorYanında hediye etrikleri filament abi 0.75 ABS kalem de ucuz bişey ama super iş göruyor 12v olması ile arabaa da kullanılir her eve lazim[emoji3]Bir püf noktası önce sicak kalem ucunu plastikte gezdirip bölgeyi eritmek.O zaman mükemmel tutuyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: Yanında hediye etrikleri filament abi 0.75 ABS kalem de ucuz bişey ama super iş göruyor 12v olması ile arabaa da kullanılir her eve lazim Bir püf noktası önce sicak kalem ucunu plastikte gezdirip bölgeyi eritmek.O zaman mükemmel tutuyor. hazır deneyimlenmiş bu kalemin markası nedir linki felan var mı Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 hazır deneyimlenmiş bu kalemin markası nedir linki felan var mıN11 den almıştım 6 ay olmustur linki bulamam da MYRIWELL diye bir marka.Bu işin piri DODLER fakat fazlaca pahalı.Ama bu da uzun zamandır çalısiyor bozulmadı[emoji3]Bu arada benim arabaya bir müşteri bulun artık.Bende kaldıkça masrafa giriyorum hala[emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Musa Değerli yazdı: benim arabaya bir müşteri bulun artık.Bende kaldıkça masrafa giriyorum hala bu tip nadir araçlar 33 vakit bekler, bir sabah satılıverir... klasik ka kullanıcı adayı bunu almaz, o masraflı ucuz araba peşindedir 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 bu tip nadir araçlar 33 vakit bekler, bir sabah satılıverir... klasik ka kullanıcı adayı bunu almaz, o masraflı ucuz araba peşindedir [emoji4] Gelenler kullanıcı süsü vermiş galerici tipler [emoji3] Birtanesi ya bu tamponlardan çok var istemediğin kadar dedi [emoji3]Bana dedi bana [emoji3] 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts