Musa Değerli 3 Aralık 2020 Yazar Paylaş 3 Aralık 2020 orjinal sunroof da olmalı bence.Onu takmaya firsat olmadı.Bence de olmalıydi aldik zamaninda[emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Musa Değerli yazdı: Onu takmaya firsat olmadı.Bence de olmalıydi aldik zamaninda bendeki sunroof u kim almıştı? siyah ka mı? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Aralık 2020 Yazar Paylaş 3 Aralık 2020 bendeki sunroof u kim almıştı? siyah ka mı?Aynen manuel olan siyah KAda [emoji16]Şu meşhur maslaktaki sunroofçu tanıdikmı abi?Cok acaip bi fiyat verdiler takmaya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Musa Değerli yazdı: Aynen manuel olan siyah KAda Şu meşhur maslaktaki sunroofçu tanıdikmı abi?Cok acaip bi fiyat verdiler takmaya davut. rakamı iyidir işçiliği de iyidir ama sunroof ta tasarruf olmaz 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Aralık 2020 Yazar Paylaş 3 Aralık 2020 davut. rakamı iyidir işçiliği de iyidir ama sunroof ta tasarruf olmaz [emoji4] Dogru diyorsun 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Aralık 2020 Yazar Paylaş 5 Aralık 2020 Yine duramadik basladık operasyona.İsıtıp üst camı ayırdık.Gazamız mübarek ola[emoji16] 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Musa Değerli yazdı: Yine duramadik basladık operasyona.İsıtıp üst camı ayırdık.Gazamız mübarek ola lexus stop böyle zulüm görmemiştir hayırlısı Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Aralık 2020 Yazar Paylaş 5 Aralık 2020 lexus stop böyle zulüm görmemiştir [emoji4] hayırlısıBu yasakları yapmasalar girmeyecem bu işlere.Benim sucum degil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Musa Değerli yazdı: Çağlar Bayur yazdı: lexus stop böyle zulüm görmemiştir hayırlısı Bu yasakları yapmasalar girmeyecem bu işlere.Benim sucum degil ben de, mondeo yu söktüm yarısı evde. yapıyoruz birşeyler Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Aralık 2020 Yazar Paylaş 5 Aralık 2020 ben de, mondeo yu söktüm yarısı evde. yapıyoruz birşeyler [emoji4] Ya biz hadi mondeo ya yaklaşsin diye yapiyoruz[emoji23]Sen mondeoya ne yapiyorsunki Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Aralık 2020 Paylaş 6 Aralık 2020 74 müş.Linke baktim stokta yok diyor.[emoji16]Musa abi bu tavan lambasının ambiyans aydınlarması tam altına mı vuruyor açısını merak ettim. Eğer tahmin ettiğim gibi alta değilde çapraz karşıyı aydınlatıyorsa multimedyaya gelecek tamMI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Aralık 2020 Yazar Paylaş 6 Aralık 2020 Musa abi bu tavan lambasının ambiyans aydınlarması tam altına mı vuruyor açısını merak ettim. Eğer tahmin ettiğim gibi alta değilde çapraz karşıyı aydınlatıyorsa multimedyaya gelecek tamMI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiVites konsoluna denk geliyor benim araçta.Dik degil eğim var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2020 Paylaş 6 Aralık 2020 Musa Değerli yazdı: Ya biz hadi mondeo ya yaklaşsin diye yapiyoruzSen mondeoya ne yapiyorsunki içsel iyileştirmeler, neon gösterge , mk2 iç parçlaırını uyarlama, led , ses vs. R8 3. stop uydurması falan 3 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 15 Ocak 2021 Yazar Paylaş 15 Ocak 2021 Bu sabah 7:00 da hangi his beni letgoya bakmaya itti bilmiyorum.Bakar bakmaz karşima çıkan bu hırpalanmış ve ilgi bekleyen arkadasla karşılaştık.Arasan bulamazsın. 1 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 15 Ocak 2021 Yazar Paylaş 15 Ocak 2021 nefis parçaAmatörce boyamıslar filan.Kinsmart ın diecast modeli.Fiyatı duysan [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2021 Paylaş 16 Ocak 2021 Musa Değerli yazdı: Amatörce boyamıslar filan.Kinsmart ın diecast modeli.Fiyatı duysan fırın boyaya sokmalı bunu, yanına da poğaça Yorum bağlantısı
Musa Değerli 16 Ocak 2021 Yazar Paylaş 16 Ocak 2021 fırın boyaya sokmalı bunu, yanına da poğaçaÖnce airbrush alayım dedim.Sonra baktım ekipman fiyatının yarısına ben bunu hallettiririm custom iş yapan biryere[emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Ocak 2021 Yazar Paylaş 27 Ocak 2021 Kalıp işlerinde deneyler deneyler.Boyadan sonra pırıl pıril gelir. 5 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 [emoji41][emoji41][emoji41]jilet jilet[emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Facebook'ta gördüm, elinize sağlık. Nasıl yaptınız? Anlatır mısınız? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 Facebook'ta gördüm, elinize sağlık. Nasıl yaptınız? Anlatır mısınız?Orjinalden kalıp alıp döktük.Zimpara oto boyası ve mat sprey.Sağolasın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Musa Değerli yazdı: Sani Gerşon yazdı: Facebook'ta gördüm, elinize sağlık. Nasıl yaptınız? Anlatır mısınız? Orjinalden kalıp alıp döktük.Zimpara oto boyası ve mat sprey.Sağolasın. Valla helal olsun. Çok büyük bir eksiği giderdiniz diyebilirim zira piyasada bu logodan yok bildiğim kadarı ile. İnşallah 3d baskısını da paylaşırsınız ki, insanlar da faydalanabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts