Emre Akbas 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Merhaba Bir süredir aklıma takılan bir konu var genelde aracımda klima açtığımda 1 veya 2 inci kademe benim ihtiyacımı karşıladığı için daha fazlasını açmam sorum şu kademeyi artırdığımızda yakıt sarfiyatıda onunla paraler olarak artarmı yoksa zaten klima çalıştığı için kaçınçı kademede olursa olsun aynı yakıt sarfiyatımı olur? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Artmaz, klimanın devreye girmesi kompresörün çalışması demek. Sonrası sadece fan hızını değiştiriyorsunuz. Elektrik tüketimi arttığı için çok önemsiz bir miktar belki artar ama kayıtlara geçmez.. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Ne kadar ekmek o kadar köfte... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Serkan Toker yazdı: Artmaz, klimanın devreye girmesi kompresörün çalışması demek. Sonrası sadece fan hızını değiştiriyorsunuz. Elektrik tüketimi arttığı için çok önemsiz bir miktar belki artar ama kayıtlara geçmez.. [emoji6]Değil. Petek üzerinden ne kadar hızlı hava geçer ise o kadar çabuk ısı kaybı olur ve expansion valf o kadar daralır, kompresör basıncı artar, kompresör daha fazla güç harcar cnm 6 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Servet Aydın yazdı: Değil. Petek üzerinden ne kadar hızlı hava geçer ise o kadar çabuk ısı kaybı olur ve expansion valf o kadar daralır, kompresör basıncı artar, kompresör daha fazla güç harcar cnm Genişlet Kompresör basıncı mı ? Sen çok film izlemişsin canım, altı üstü araba kliması. Bana yüzde olarak bir artış ver bakayım.. Gözle görünüyor mu bakalım hele.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 3 kw az buz değil, hele ki torkun en savunmasız yerinde Ama illaki veri isterim dersen F16 ile gel, ölçelim cnm [emoji88] Bi ara unutturma da alternatörü 2000 dd ya kadar 2 kwlık elektrik motoruna dönüştürüp, motora yardımcı oluşturduğumu anlatayım cnm Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Servet Aydın yazdı: 3 kw az buz değil, hele ki torkun en savunmasız yerinde Ama illaki veri isterim dersen F16 ile gel, ölçelim cnm Bi ara unutturma da alternatörü 2000 dd ya kadar 2 kwlık elektrik motoruna dönüştürüp, motora yardımcı oluşturduğumu anlatayım cnm Genişlet Fanın hızını arttırmak yakıta ne etki yapacakmış. Boeing motoru mu çalıştırıyoruz, alt tarafı fan. 1.kademe ile 4. kademe arasında kaç birim ne fark var ki, o süslü kelimelerle anlattığın şeylere sebap olsun? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Artar. Enerjinin korunumu-Termodinamik 1. kanununa göre enerji yoktan var olmaz vardan yok olmaz. Bir türden diğerine dönüşür. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Servet Aydın yazdı: Bi ara unutturma da alternatörü 2000 dd ya kadar 2 kwlık elektrik motoruna dönüştürüp, motora yardımcı oluşturduğumu anlatayım cnm Genişlet Anlat merak ettim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Artar, fan motoru daha çok devir çevirmek için daha fazla akım çekecek, alternatöre daha fazla yük binecek. Daha fazla yakıt tüketimi olacak Servet Aydın yazdı: Değil. Petek üzerinden ne kadar hızlı hava geçer ise o kadar çabuk ısı kaybı olur ve expansion valf o kadar daralır, kompresör basıncı artar, kompresör daha fazla güç harcar cnm Fakirler anlamaz uğraşma [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Haşmet Güngör yazdı: Anlat merak ettim.Londra tepesinde benzini donup çakılan ı anlatiim 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Londra tepesinde benzini donup çakılan ı anlatiim Genişlet E, servet bu, alternatör'ü öyle yapınca, araba can havliyle soluğu Londra da aldı ha. Demek ısıtıcı koymayı unutmuş 24 Haziran 2017 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Isıtıcı mevcut. Rolls royce motor. Ancak tasarım hatalı. Uçak düşünce anlamışlar 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Çağlar Bayur yazdı: Londra tepesinde benzini donup çakılan ı anlatiimYakıt ısıtıcısını buz tıkamışSu niye karışmış yakıta onu anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Teorik olarak mutlaka artacaktır ama pratikte farkedilmeyecek kadar az olabilir. İş miktarı arttıkça kullanılan enerji de artar doğal olarak. Ama burada yapılan işin büyük kısmı kompresör tarafından yapıldığı için fanın yaptığı iş ihmal edilebilir. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Opel astra j kasada denemiştim bunu, kademe arttıkça rölantideki anlık tüketim artıyordu. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Arttırıyor, birinci kademede kompresör daha az çalışıyor, daha doğrusu daha az devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Uzun zamandır merak ettiğim bir konu idi. Bu sayede öğrendim, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Ben kademesini falan bilmem ancak 20 dereceye ayarladığım klima ilk çalıştırma anında çekişi daha çok düşürüyor ve yakıt sarfiyatı daha artırıyor. Ne zaman sıcaklık istendik dereceye yaklaşırsa o zaman klimanın çekişe ve tüketime etkisi azalıyor. Sonuç: Az serinlik az para çok serinlik çok para ? ? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Bende hep merak ederim .En sonunda denedim araç rolantide 0,6lt yakıyordu fan hızını sonuna kadar açtım 0,7lt oldu. Fan hızını eski haline getirip sıcaklığı tamamen düşürdüm yine 0,7 oldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Mert Yeldan yazdı: Yakıt ısıtıcısını buz tıkamışSu niye karışmış yakıta onu anlamadım. Yakıtın kendisi buz olup borulara yapışmış Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Çağlar Bayur yazdı: Yakıtın kendisi buz olup borulara yapışmış Yakıtın içinde ki su diye anlattılar dün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Su mu var diye düşünmüşlerdi onu denemişler. Bi su eksikti uçağın kanadındaki depoda :vampirellaa,, 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Alemsin valla Çağlar ,Korku filmi diye uçak kazası belgesellerini izliyorsun. Lem kaderinde varsa, yerdeyken tepene uçak da düşer, içinde olman şart değil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts