Selçuk Keleş 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 10 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Yıl olmuş 2018. Kablo mu kaldı. Havadan yollayın dosyalarınızı Tabii ama başka appla’a sadece Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 12 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Buldum bak ne kolaymış meğer ne beceriksizmişim : Çalışmıyor sağ tuş klik, gönder... bitti. çalışıyor.... bizdede kablo var canım, çokta kızmayın, bizim kablo biraz farklı ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Evet biraz gıcık ve nazlı.. Ancak alalı neredeyse 2 yıl oldu.. Daha 3 ay önce almış gibi stabil sağlam ve yeni. uzun bir süre de değiştirmeyi falan düşünmüyorum.. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Ekim 2018 Yazar Paylaş 4 Ekim 2018 Herhalde donma, kasılma yok demek 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 20 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: şu stabil ne demek? Stabil bir şekilde açıklanır da asıl "pirezentaaabıl" ne demek. Ben en çok onu merak ederim mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 11 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: pirezentaaabıl" ne demek. halkla ilişkiler branşında başarılı demek 17 dakika önce, Mais Jannataliyev yazdı: Herhalde donma, kasılma yok demek yıllardır androcuyum hiç kasılmadım , kasmak istiyorum ama beceremiyırum demek 4 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Stabil= İnsanı germeyen sinir etmeyen küfrettirmeyen senin gibi aletin dedirtmeyen diye gider Eşimde 6s Plus var arada kullanıyorum tamam fena değil ama bir türlü sevemiyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Stabil: Her şartta aynı şekilde çalışmayı başaran 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 günümüz üst seviye cihazların tamamı gibi, stabil... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Stabil: Her şartta aynı şekilde çalışmayı başaran onu her telefon yapıyor bende? sony hariç, o rehber bölümünde kasıyordu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 onu her telefon yapıyor bende? sony hariç, o rehber bölümünde kasıyordu?O rehber bende olsun ikiye ayrılır telefon 3 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 ben yaptım tavsiye ederim. Tamam hemen indireyim... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 Benim derdim itunes yazılımı, iphone değil. 😊 Gerçekten hayatımda gördüğüm en berbat, en kullanışsız ve en alakasız yazılım bu. Ios12 yüzünden mi bilmiyorum ama hiç çalışmıyor şu anda. Dosya kopyalayacağım zaman face messengerdan kendime gönderiyorum ipadden içeri kopyalıyorum hızlı çözümüm bu. 😂 Teşekkürler Apple. 👏🏻 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 On 04.10.2018 at 18:20, Ali Cihangiroğlu yazdı: günümüz üst seviye cihazların tamamı gibi, stabil... tamamı gibi derken galaxy s8 takılma donma ısınma huawei p20 lite takılma donma.... daha bunlar bildiğim sadece ikisi arkadaşlarımın cihazları.. stabillik konusunda iphone'un üzerine tek bir telefon olamaz. 5-6 yıllık 5S im daha taş gibi ne ısınması ne takılması ne donması tek dezavantajı bataryası... aksini inkar eden marka fanatikliği yapıyor demektir Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 onedrive yada gdrive her derde devadır. android forever. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 26 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: tamamı gibi derken galaxy s8 takılma donma ısınma huawei p20 lite takılma donma.... daha bunlar bildiğim sadece ikisi arkadaşlarımın cihazları.. stabillik konusunda iphone'un üzerine tek bir telefon olamaz. 5-6 yıllık 5S im daha taş gibi ne ısınması ne takılması ne donması tek dezavantajı bataryası... aksini inkar eden marka fanatikliği yapıyor demektir Iki yıldan beri note 5 kullanıyorum. Hiç sıkıntı yasamadim. Kasma donma olmadi. Annemde 5s var. Sürekli donup kalıyor. Bence taş gibi kasilmiyor demek de fanatiklik olur... 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 tamamı gibi derken [emoji4] galaxy s8 takılma donma ısınma huawei p20 lite takılma donma.... daha bunlar bildiğim sadece ikisi arkadaşlarımın cihazları.. stabillik konusunda iphone'un üzerine tek bir telefon olamaz. 5-6 yıllık 5S im daha taş gibi ne ısınması ne takılması ne donması tek dezavantajı bataryası... aksini inkar eden marka fanatikliği yapıyor demektirHuawei işlemcisi çok kuvvetli olmasına rağmen hızlı ama "Akıcı" değil. Her an telefon kasacakmış gibi bi izlenim uyandırıyor. Xiaomi mi 6 kullanıyorum ben işin içinde olanlar belki bilir miui ufak tefek sıkıntıları olan bi işletim sistemi rootlayıp rom kurdum. Şuan şarj performans işleyiş her şey kusursuz. Google pixel 2xl daki google camera ile harikalar yaratmak da cabası. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 Yaklaşık 6 aydır iphone 8 kullanıyorum. Daha önce hiç iphone tecrübem olmadığı için biraz zorlandım. Şu an halen öğrenmediğim şeyler vardır. Alıştıkça beni cezbediyor. Ama bir daha almam. Güzeldi evet, ama bir daha hep yerli alacağım kısmetse. Zaten yaşımız da ilerliyor, bundan sonra uğraşamam ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 Keşke şu 2 satır 3 satır renksiz telefonlara dönsek😀 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 (düzenlendi) 11 saat önce, Emre Öğüt yazdı: tamamı gibi derken galaxy s8 takılma donma ısınma huawei p20 lite takılma donma.... daha bunlar bildiğim sadece ikisi arkadaşlarımın cihazları.. stabillik konusunda iphone'un üzerine tek bir telefon olamaz. 5-6 yıllık 5S im daha taş gibi ne ısınması ne takılması ne donması tek dezavantajı bataryası... aksini inkar eden marka fanatikliği yapıyor demektir samsung hariç diyebiliriz, oda hemen saçmalamıyor, enazında iphone gibi ve senelerdir söylediğim ama hep dalga geçildiğim, sonrası apple itiraf ettiği; iphone apple tarafından bilerek yavaşlatılır olayında unutmamak lazım.... p20 de sorun varsa cihazdan yada başka şeydendir androidden değil, kullandıklarımın hiçbirinde sorun yaşamadım, inan hTC m7 de 5 senede hiç donma ve kasma olmadı, hemde hiç... şuan mate 10 pro var canavar, bırak üstüne telefon olmazı iphone 8 bunun yanında eksik kalıyor.... bunları neden yazıyorum? dediğiniz şeyler android kaynaklı değil, ayponda da bazen donma kasma oluyor, aksini iddaa ediyorum çünki kullandığınız kelimede yanlış dediğin olayda ... hiçbirşey mükemmel değildir, size kusurluları gelmiş o kadar, iğhondadaaynı olay var , mesela son çıkan 11 binliralık modellerde şarj ve pil sorunu var deniyor, hatta toplatılacakta deniyor, yani yok böyle bir dünya.... o iyi bu iyi diyede savunmuyoruz, ikiside iyi, biri iyi diğeri kötü yanaşamaz falan derseniz olmaz, anlatabildim sanırım, bu cihazlar arasında tek şey var, tercih etmek: o kadar.... 6 Ekim 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ekim 2018 Paylaş 6 Ekim 2018 Yeri gelmişken yazayım, huawei'nin hiç bir lite modelini almayın. Gerisi serbest. Yorum bağlantısı
Recommended Posts