Selçuk Keleş 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesela foruma fotoğraf eklemek istersem başka uygulamada boyut küçültüyordum ve siteye yüklüyordum. ios 18 ile aynı sitede foto yükle düğmesine basınca seçenek sunuyor. Küçük yükleyebiliyor. Foto boyutu ayarlamaya gerek yok. Bunu başka yerlerde de yapıyor. Bizim forumu kastetmiyorsun herhalde? Zaten otomatik küçültüyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül Paylaş 28 Eylül (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Bizim forumu kastetmiyorsun herhalde? Zaten otomatik küçültüyor. hepsinde çıkıyor. Bizim forumda da çıkıyor. Yüklerken kendim boyut ekliyorum. bu da iphone ile küçültüp foruma yüklediğim bu da direkt hiç ellemeden foruma yüklediğim. Forumun kendi küçültmesi 28 Eylül tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Arkadaşlar selam Halamın iphone 13 yurtdışı kayıtlı telefonu dün şarj esnasında iken bir anda elektrikler gitmiş ardından çok kısa süre şarjı bitmeye ve şarja taktığında kısa sürede full oluyormuş Batarya kapasitesi %68 ve şuan kalibrasyon yapıyor olmaz ise format atacağız yine olmaz ise batarya değişimi yapılacak Batarya değişimi için apple yetkili servis ücreti 3500 tl diyor 1-Bulunduğu yerde apple yetkili servis yok batarya değişimi için kargo ile gönderim yapabilir mi ? 2-Orjnal batarya yerine deji gibi yan sanayi batarya alıp değişimden anlayan bir teknik serviste işlem yaptıralım mı ? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Ali Gülmez yazdı: Arkadaşlar selam Halamın iphone 13 yurtdışı kayıtlı telefonu dün şarj esnasında iken bir anda elektrikler gitmiş ardından çok kısa süre şarjı bitmeye ve şarja taktığında kısa sürede full oluyormuş Batarya kapasitesi %68 ve şuan kalibrasyon yapıyor olmaz ise format atacağız yine olmaz ise batarya değişimi yapılacak Batarya değişimi için apple yetkili servis ücreti 3500 tl diyor 1-Bulunduğu yerde apple yetkili servis yok batarya değişimi için kargo ile gönderim yapabilir mi ? 2-Orjnal batarya yerine deji gibi yan sanayi batarya alıp değişimden anlayan bir teknik serviste işlem yaptıralım mı ? Şuana kadar 5 sefer pil değişimi yaptırmışımdır. Hepsinde yan sanayi kullandım. Bence burada hizmet aldığınız firma önemli. Hem işçiliği hem malzeme kalitesi . Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Apple fiyatına alternatif fiyat alın. Fppro olabilir ya da forumdan bazı arkadaşların önerebilecekleri servisler olabilir. https://fpprotr.com/cihazimi-tamir-et/ https://fpprotr.com/cihazimi-tamir-et/iphone-serileri/iphone-13-serisi/iphone-13-pro-max/ Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ekim Paylaş 15 Ekim pil komple şişmiş ekranı kırma noktasına getirmiş hızlı müdahele ile çözüldü çok şükür power adı geçen bir batarya takılmış sadece batarya ömrünü göremeyecek Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Ali Gülmez yazdı: pil komple şişmiş ekranı kırma noktasına getirmiş hızlı müdahele ile çözüldü çok şükür power adı geçen bir batarya takılmış sadece batarya ömrünü göremeyecek Bu ikinci sınıf batarya işi sıkıntı. Orijinaline bile kefil olmuyorlar. Bu yan sanayinin fabrikaları kenar mahalle bile değil. Cepte gezdirilmeleri sakıncalı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Bu ikinci sınıf batarya işi sıkıntı. Orijinaline bile kefil olmuyorlar. Bu yan sanayinin fabrikaları kenar mahalle bile değil. Cepte gezdirilmeleri sakıncalı. aslında imkan olsa deji taktıracaktım ama adamda yokmuş maalesef orjinal batarya 2.5 yılda ekranı kırma noktasına geldi maalesef Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Ali Gülmez yazdı: aslında imkan olsa deji taktıracaktım ama adamda yokmuş maalesef orjinal batarya 2.5 yılda ekranı kırma noktasına geldi maalesef Ha yok, ben içinden çıkan batarya Power marka sandım. O zaman iş başka. Orijinal batarya neden o hale gelmiş ki? Şarj aletiniz orijinal miydi? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Ha yok, ben içinden çıkan batarya Power marka sandım. O zaman iş başka. Orijinal batarya neden o hale gelmiş ki? Şarj aletiniz orijinal miydi? Evet orjinal şarj aleti ile kullanıldı hep halam bu konuda çok dikkatli ama gece şarja takılı bırakıyormuş teknisyen uyarmış yapma diye birde yaşadığı bölgede çok elektrik kesintisi oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts