İçeriğe Yönlendir

Iphone Konusu

Macit Aliyev

Recommended Posts

Mert Yeldan

Ben beğendim. Hanının xr ye de yükledim. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mesela foruma fotoğraf eklemek istersem başka uygulamada boyut küçültüyordum ve siteye yüklüyordum. ios 18 ile aynı sitede foto yükle düğmesine basınca seçenek sunuyor. Küçük yükleyebiliyor. Foto boyutu ayarlamaya gerek yok. Bunu başka yerlerde de yapıyor. 

Bizim forumu kastetmiyorsun herhalde? Zaten otomatik küçültüyor.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Selçuk Keleş yazdı:

Bizim forumu kastetmiyorsun herhalde? Zaten otomatik küçültüyor.

hepsinde çıkıyor. Bizim forumda da çıkıyor. Yüklerken kendim boyut ekliyorum. 

bu da iphone ile küçültüp foruma yüklediğim

IMG_0230.jpeg

bu da direkt hiç ellemeden foruma yüklediğim. Forumun kendi küçültmesi

IMG_0230.jpeg

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Gülmez

Arkadaşlar selam

Halamın iphone 13 yurtdışı kayıtlı telefonu dün şarj esnasında iken bir anda elektrikler gitmiş ardından çok kısa süre şarjı bitmeye ve şarja taktığında kısa sürede full oluyormuş

Batarya kapasitesi %68 ve şuan kalibrasyon yapıyor olmaz ise format atacağız yine olmaz ise batarya değişimi yapılacak

Batarya değişimi için apple yetkili servis ücreti 3500 tl diyor

1-Bulunduğu yerde apple yetkili servis yok batarya değişimi için kargo ile gönderim yapabilir mi ?

2-Orjnal batarya yerine deji gibi yan sanayi batarya alıp değişimden anlayan bir teknik serviste işlem yaptıralım mı ?

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Gülmez yazdı:

Arkadaşlar selam

Halamın iphone 13 yurtdışı kayıtlı telefonu dün şarj esnasında iken bir anda elektrikler gitmiş ardından çok kısa süre şarjı bitmeye ve şarja taktığında kısa sürede full oluyormuş

Batarya kapasitesi %68 ve şuan kalibrasyon yapıyor olmaz ise format atacağız yine olmaz ise batarya değişimi yapılacak

Batarya değişimi için apple yetkili servis ücreti 3500 tl diyor

1-Bulunduğu yerde apple yetkili servis yok batarya değişimi için kargo ile gönderim yapabilir mi ?

2-Orjnal batarya yerine deji gibi yan sanayi batarya alıp değişimden anlayan bir teknik serviste işlem yaptıralım mı ?

Şuana kadar 5 sefer pil değişimi yaptırmışımdır. Hepsinde yan sanayi kullandım. Bence burada hizmet aldığınız firma önemli. Hem işçiliği hem malzeme kalitesi .

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

pil komple şişmiş ekranı kırma noktasına getirmiş hızlı müdahele ile çözüldü çok şükür

power adı geçen bir batarya takılmış sadece batarya ömrünü göremeyecek

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ali Gülmez yazdı:

pil komple şişmiş ekranı kırma noktasına getirmiş hızlı müdahele ile çözüldü çok şükür

power adı geçen bir batarya takılmış sadece batarya ömrünü göremeyecek

Bu ikinci sınıf batarya işi sıkıntı. Orijinaline bile kefil olmuyorlar. Bu yan sanayinin fabrikaları kenar mahalle bile değil. Cepte gezdirilmeleri sakıncalı. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Çağrı Alaf yazdı:

Bu ikinci sınıf batarya işi sıkıntı. Orijinaline bile kefil olmuyorlar. Bu yan sanayinin fabrikaları kenar mahalle bile değil. Cepte gezdirilmeleri sakıncalı. 

aslında imkan olsa deji taktıracaktım ama adamda yokmuş maalesef

orjinal batarya 2.5 yılda ekranı kırma noktasına geldi maalesef

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ali Gülmez yazdı:

aslında imkan olsa deji taktıracaktım ama adamda yokmuş maalesef

orjinal batarya 2.5 yılda ekranı kırma noktasına geldi maalesef

Ha yok, ben içinden çıkan batarya Power marka sandım. O zaman iş başka. Orijinal batarya neden o hale gelmiş ki? Şarj aletiniz orijinal miydi? 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Çağrı Alaf yazdı:

Ha yok, ben içinden çıkan batarya Power marka sandım. O zaman iş başka. Orijinal batarya neden o hale gelmiş ki? Şarj aletiniz orijinal miydi? 

Evet orjinal şarj aleti ile kullanıldı hep halam bu konuda çok dikkatli ama gece şarja takılı bırakıyormuş teknisyen uyarmış yapma diye 

birde yaşadığı bölgede çok elektrik kesintisi oluyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...