İçeriğe Yönlendir

Iphone Konusu

Macit Aliyev

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

değil. Android markalarının çoğunda uygulama içinde kamera kullanınca durum kendini belli ediyor 

kamerayamı bakıyoruz yani :) uygulama içinde yaşlı telefonum ile sorun yaşamıyorum, nuyeyi zamsungla bir tutamam doğal olarak, neyse öyle olmuyor işte Tansu, zamzung hep son tercihim oldu, halada öyle...

sen bırak bunlarıda darda olan arkadaşlara bak, 1 günü anca bitirdik şükür diyorlar :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

kamerayamı bakıyoruz yani :) uygulama içinde yaşlı telefonum ile sorun yaşamıyorum, nuyeyi zamsungla bir tutamam doğal olarak, neyse öyle olmuyor işte Tansu, zamzung hep son tercihim oldu, halada öyle...

sen bırak bunlarıda darda olan arkadaşlara bak, 1 günü anca bitirdik şükür diyorlar :D

Şarj etmeye çözüm kolay. Ama diğerlerine mümkün değil :) 

elma fanı olacak durumda değiliz fiyatlar belli ama elma iyidir :) 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şarj etmeye çözüm kolay. Ama diğerlerine mümkün değil :) 

elma fanı olacak durumda değiliz fiyatlar belli ama elma iyidir :) 

elma iyi canım kötü değil, sadece diğerlerine karşı bir üstünlüğü yok, fiyatı harici :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

İlk telefonlarımdandı iphone 3gs filandı, babama vermişler kullanamamıştı o da bana vermişti. 

Sonra yıllarca android kullandım samsung amiral gemilerini sonra bütçelerden dolayı xiaomi amiral gemilerine geçiş.

Şimdi yeniden meslek icabı apple'a geçtim, telefonu profesyonel anlamda kullanıyorsanız ve çok konuşuyorsanız kesinlikle apple. İki telefon denedim ikisinde de ya arayanlar ulaşamadı kapalı dediler, ya telefonu açamadığım zamanlar oldu, ya telefon dondu kaldı ki amiral gemileriydi bunlar, şu an bu sorunların hiç birisini yaşamıyorum. Bilgisayarda da 95 ten beri windows kullanmama rağmen eldeki makinemi satıp Macbook a geçtim. Böyle bir konfor yok gerçekten, sadece kapağını kapatıyorum ve şarjı iki gün gidiyor notebook'un. Çile çekiyormuşuz a dostlar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Azad Mirzade yazdı:

İlk telefonlarımdandı iphone 3gs filandı, babama vermişler kullanamamıştı o da bana vermişti. 

Sonra yıllarca android kullandım samsung amiral gemilerini sonra bütçelerden dolayı xiaomi amiral gemilerine geçiş.

Şimdi yeniden meslek icabı apple'a geçtim, telefonu profesyonel anlamda kullanıyorsanız ve çok konuşuyorsanız kesinlikle apple. İki telefon denedim ikisinde de ya arayanlar ulaşamadı kapalı dediler, ya telefonu açamadığım zamanlar oldu, ya telefon dondu kaldı ki amiral gemileriydi bunlar, şu an bu sorunların hiç birisini yaşamıyorum. Bilgisayarda da 95 ten beri windows kullanmama rağmen eldeki makinemi satıp Macbook a geçtim. Böyle bir konfor yok gerçekten, sadece kapağını kapatıyorum ve şarjı iki gün gidiyor notebook'un. Çile çekiyormuşuz a dostlar.

marka seçimin yanlış olmuş, hep diyorum bunu, zamzung olmaz tırt, xaomide huveyin alet markası gibidir iş yapmaz, baba marka Huawei idi onunda önünü androdan kovalayarak kestiler, yoksa en ufak şansı dahi olmazdı ayfonun, senin sorunun yanlış seçimler, ben dediklerini hiç yaşamadım, haa bu ara ios androlaşmaya devam edecek, başka çaresi yok, ayfon 15 le daha çok göreceksiniz bunu, sonra ne olur bilemem, ya ayfon androya geçecek yada andromsu melez birşeye dönüşecek, daha ilerisini tahmin edemiyorum artık.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Ali abi huaweiden bir cacık olmaz :D kaç tane telefonu elimizde patladı. Bu kadar rezil telefon olamazdı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ümit Türk yazdı:

Ali abi huaweiden bir cacık olmaz :D kaç tane telefonu elimizde patladı. Bu kadar rezil telefon olamazdı. 

sadece mate serisi yani en üst model iş yapar gerisini geç, tıpkı ayfon gibi hep en üst model üreteceksin, adamlarda ara model yok, 13-14 dışında alacaksam olsam bakmazdım bile, planlı yavaşlatmaya utra planlı bezdirmesel yazımlısal oyunlara gelmemek için ayfonda en üst model alınır her 2 senede bir yenisi çıktığında değiştirilir yada paran yoksa yazılım desteği kesilecek en eski modeli alır destek kesilince bir üst modelden devam edersin gibi,   neyse zaten andro olmadan iş yapamaz hale geldi huvey, bitirdiler markayı, bu arada adam gibi marka telefonda kalmadı gibi bence, eldeki telefon ölünce bakacağız artık, neyse iş görsün yeter pekte öncemli değil artık telefon işi, bankaydı vs işi görsün yeter.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sadece mate serisi yani en üst model iş yapar gerisini geç, tıpkı ayfon gibi hep en üst model üreteceksin, adamlarda ara model yok, 13-14 dışında alacaksam olsam bakmazdım bile, planlı yavaşlatmaya utra planlı bezdirmesel yazımlısal oyunlara gelmemek için ayfonda en üst model alınır her 2 senede bir yenisi çıktığında değiştirilir yada paran yoksa yazılım desteği kesilecek en eski modeli alır destek kesilince bir üst modelden devam edersin gibi,   neyse zaten andro olmadan iş yapamaz hale geldi huvey, bitirdiler markayı, bu arada adam gibi marka telefonda kalmadı gibi bence, eldeki telefon ölünce bakacağız artık, neyse iş görsün yeter pekte öncemli değil artık telefon işi, bankaydı vs işi görsün yeter.

Artık alo desin yeter diyorum şuanda :D 11 ler 12 ler 13ler 14 lere verecek paramız yok artık. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Cihangiroğlu yazdı:

marka seçimin yanlış olmuş, hep diyorum bunu, zamzung olmaz tırt, xaomide huveyin alet markası gibidir iş yapmaz, baba marka Huawei idi onunda önünü androdan kovalayarak kestiler, yoksa en ufak şansı dahi olmazdı ayfonun, senin sorunun yanlış seçimler, ben dediklerini hiç yaşamadım, haa bu ara ios androlaşmaya devam edecek, başka çaresi yok, ayfon 15 le daha çok göreceksiniz bunu, sonra ne olur bilemem, ya ayfon androya geçecek yada andromsu melez birşeye dönüşecek, daha ilerisini tahmin edemiyorum artık.

usb C ye geçecek zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Havayi muvayi tırt :) 

he valla, artık öyle, andro olmadan olmuyor...

bugün aklıma geldi, cross kibirit için dedim hele bir bakayım, arabayı vereyim takasa ne oluyor, sağlam paraya sayıyorlar ama üste para vermek işime gelmedi, hanımla gezerkende önümden geçti, ama önce sesi geldi hanım bu ses ne dedi, aha dedim hanım kesin kibirit, ığınınnğğnnnnn diye paslı rotorlu elektrik motoru sesi bu, her yerde tanırım dedim o anda cross geçiverdi, hanım ne desin? Tırt bu :D e hanım buna bakıyordumya bende dedim güldü, pek umrunda olmadı sanki :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Murat Sahın yazdı:

Elma pahalı diğerleri kötü ise ne alacağız?

fakir iphone u xiomi :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Elma pahalı diğerleri kötü ise ne alacağız?

Ya bakma sen ali abiye. 7 sene kullandım bundan önceki samsungu. Hemde pili bile değişmeden. Artık web bankacılıkları uygulama desteğini kesince telefonu yenilemek zorunda kaldım. Yoksa hala kullanıyor olurdum. Yine gittim samsung aldım. Bir on sene de bunu kullanırım. 3 gün gidiyor şarjı. Mis gibi de fotoğraf çekiyor. Yeter ne yapcak daha. Excel pdf bilmemne sorunsuz, her akşam yemekte tv izletiyor ne yapacak daha. Arabanın lastiğini mi değiştirecek. Ali abi ne yapıyormuş da telefonda neyini beğenmemiş tırtmış bilmemneymiş. Şundan iyi bundan iyi olayına giremem telefondan anlamam. Evde üç samsung var üçünde de zerre sorun yaşamadık. 

Ali abide ne varsa en iyisi o dur. Aksi durumda birinci madde geçerlidir. Yarın samsung alır gelir en baba tel samsung der. Düzeltmişler işi der. Ama benimkinden itibaren diye de notunu düşer. :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Evren Erakçora yazdı:

fakir iphone u xiomi :) 

Onu kullanıyorum, f/p ürünü bence :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

en çocuklara xiaomi note 11 pro almıştım.. Telefon çok büyük.. Bu kadar büyük olduğunu bilsem almazdım. Şu ana kadar güzel görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Ozyurek yazdı:

en çocuklara xiaomi note 11 pro almıştım.. Telefon çok büyük.. Bu kadar büyük olduğunu bilsem almazdım. Şu ana kadar güzel görünüyor. 

Ne zaman almıştın abi? 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Murat Sahın yazdı:

Ne zaman almıştın abi? 

Zamdan önce :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Selçuk Bakış yazdı:

Zamdan önce :crazy:

Telefon ihtiyacı hasıl olmak üzere, alacak telefon bulamıyorum :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Telefon ihtiyacı hasıl olmak üzere, alacak telefon bulamıyorum :) 

Pili iyi, ramı iyi, kamerası iyi birşey al geç.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sahın yazdı:

Ne zaman almıştın abi? 

Bir ay olmadı.. 

30/12

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
İlkay Başaran yazdı:

Pili iyi, ramı iyi, kamerası iyi birşey al geç.

Aynısını al bence, şu an nedenini anlamadığımız şekilde peynir ekmek gibi satılıyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Ya bakma sen ali abiye. 7 sene kullandım bundan önceki samsungu. Hemde pili bile değişmeden. Artık web bankacılıkları uygulama desteğini kesince telefonu yenilemek zorunda kaldım. Yoksa hala kullanıyor olurdum. Yine gittim samsung aldım. Bir on sene de bunu kullanırım. 3 gün gidiyor şarjı. Mis gibi de fotoğraf çekiyor. Yeter ne yapcak daha. Excel pdf bilmemne sorunsuz, her akşam yemekte tv izletiyor ne yapacak daha. Arabanın lastiğini mi değiştirecek. Ali abi ne yapıyormuş da telefonda neyini beğenmemiş tırtmış bilmemneymiş. Şundan iyi bundan iyi olayına giremem telefondan anlamam. Evde üç samsung var üçünde de zerre sorun yaşamadık. 

Ali abide ne varsa en iyisi o dur. Aksi durumda birinci madde geçerlidir. Yarın samsung alır gelir en baba tel samsung der. Düzeltmişler işi der. Ama benimkinden itibaren diye de notunu düşer. :D

:tongue: yanlış, evde 3 zamzung var  2tanede ölü var, iş yok sevmedim, dün gezerken en üst modellerinede baktım, oğlum zfilip miir nedir onu sevmiş, baktık hemen, telefon katlıydı açtım ve büküm yerindeki potu göstredim, direk hevesi kaçtı :D zamzung andronun yüzkarasıdır benim için, hem dikkat et bende olmayanlarıda savunuyorum, onun yerine gider kırpık huvey zoaimi alırım, oppo alırım ama zamzung hep son tercih olur benim için....

alınacaksa xaomi falan olabilir, ayfonda ucuz olsa oda olur, zira şuan gelinen duruma baktığımda bu telefon camiasında genel bir durulma görüyorum, alınacak adam gibi ne marka kaldı ne model, fiyatlarda cabası...

yarın zamzung alsam düzelmişler işi dermiyim, derim ama harbiden düzelmişse, düzelmişse alırım ve doğal olarakta benim aldığımdan başlar derim, ne diyim bir alttanmı başlar diyim, iyiyse iyidir değilse değil :tongue: düzelmeyen şeye boşa düzelmiş demem ve unutma, ben her zaman alabileceğimin en iyisini alırım, ucuz olsun idare etsinle işim olmaz, 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ve unutma, ben her zaman alabileceğimin en iyisini alırım, ucuz olsun idare etsinle işim olmaz, 

İşte sen bu sun Ali abi. Mükemmelliğin vücut bulmuş hali. :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...