Doğan Arşiray 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Fatih Keskin yazdı: iphone un gözü yaşlı Türkiye de sevmeyenler varmış alamayanlar daha çokmuş adamların çok ta umrun da sanki alamıyoruz reis. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: alamıyoruz reis. iponesuz masaya garson su bile getirmez 1 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: Güncelleme gelmeyecek ise neden çıkarıyor bu biraz size de saçma gelmiyor mu ? Bunu android tarafında bir firmanın geliştirici tarafında çalışmış birisi olarak söylüyorum. Çok araba yapıyor diye servisini kesen firmayı haklı görmeye benziyor bu. Ayrıca her global marka gibi Apple da bence Türkiye’nin politikası yüzünden gittikçe fakirleşen halkını düşünmek zorunda değil. Şu an Sydney’deyim ve her 3 hali hazırda iPhone kullanıcısından 1 tanesi 14 Pro Max’i ön ödeme ile almış durumda. Cuma günü gelecekmiş telefonları. Bazıları için iPhone fiyatları dert değil yani Yanlış örnek olmuş bu. Servisler sadece garanti süresini bitiriyor. Destek vermeye devam ediyor. Garantisi bitmiş ve artık güncelleme almayan bir telefonunuzu servise gönderdiğinizde arızasını giderip size veriyor. Yani güncelleme vermese bile destek vermeye devam ediyor. Yurtdışındaki iphone fiyatlari ile degil, yurt içindeki fiyatları ile ilgileniyorum. Ayranımız yok içmeye atla gidiyoruz ...maya misali. İnsanlar 13 ü elden çıkıp 14 ü almak icin kredi çekiyor. Size mantikli geliyor mu bu? 13 şu an hangi ihtiyacını karsilamiyor ki bir üst modele ihtiyaç duyuyor? Bence ihtiyaçtan değil, gösterişten alıyor insanlar. Bizim insanımız açlıktan ağzı da koksa keyfinden ödün vermiyor. Bu nedenle keske 150 bin tl olsa iphonelar. Zerre umrumda olmaz, belki insanlardaki bu gereksiz iphone çılgınlığı da sona erer. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Öner Kurukuz yazdı: İnsanlar 13 ü elden çıkıp 14 ü almak icin kredi çekiyor. 13 e bile kredi çekmek gerekiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Parası olan alsın anlarım da parası olmayan bizim gibilere bence de artık biraz fazla.. Devir iktisat devri (bu söylemi de oldum olası duyarım hiç geçmeyecek bu devir galiba) Bu arada ben 8’lere güncelleme yapıp pişman olan var mı kullanıcı yorumu almaya geldim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Emre Şimşek yazdı: Bu arada ben 8’lere güncelleme yapıp pişman olan var mı kullanıcı yorumu almaya geldim. 8 plus var. kendince güncellemiş. Bir sıkıntım olmadı şuana kadar. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 IOS 16 güncellemesini yaptım XS Max için. Kilit ekran dışında bir numarasını göremedim. Biraz görsellik de katmışlar bazı şeylere... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: IOS 16 güncellemesini yaptım XS Max için. Kilit ekran dışında bir numarasını göremedim. Biraz görsellik de katmışlar bazı şeylere... Pil yüzdesi gözüküyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Öner Kurukuz yazdı: Bu nedenle keske 150 bin tl olsa iphonelar. Zerre umrumda olmaz, belki insanlardaki bu gereksiz iphone çılgınlığı da sona erer. Ben biraz dışarıyı görünce anladım ki gerçekten yaşam standartları bizim oralarda çok düşmüş. Böyle düşünmeniz yanlış, bence ne iPhone 150 bin lira olsun ne de insanlar 13'ten 14'e geçmek için kredi çekmek durumunda kalsınlar. İnsanlar telefon gibi basit bir şey için ve istediği ürünü almak için neden birilerinden vicdanen önce izin almak zorunda ki ? Adam istiyor ve eğer o iş yerinde sabah 8 akşam 6 çalışıyorsa kimsenin vicdani ön onayına ihtiyacı olmadan istediği ürüne ulaşabilmeli. Türkiye'deki iPhone fiyatlarının bu denli yüksek olması ile Apple'ın veya içerisindeki teknolojinin zaten bir alakası yok sadece güncel kur patlatıyor bizi. Yanlış yere bakıyoruz. Zaten fikirleri nezdimizde makul bir zemine oturmayan insanlar hakkında gelişine karar verici yorumlar yaptığımız için bu hale geldik. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: Böyle düşünmeniz yanlış, bence ne iPhone 150 bin lira olsun ne de insanlar 13'ten 14'e geçmek için kredi çekmek durumunda kalsınlar. İ şundan dolayıdır: en az ücret alandan alınan verginin yıllık toplamı, boğazda yalıda oturandan fazla olduğu içindir belki. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: iponesuz masaya garson su bile getirmez gitmiyorumki... https://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=407723 Çağrı Alaf yazdı: Ben biraz dışarıyı görünce anladım ki gerçekten yaşam standartları bizim oralarda çok düşmüş. Böyle düşünmeniz yanlış, bence ne iPhone 150 bin lira olsun ne de insanlar 13'ten 14'e geçmek için kredi çekmek durumunda kalsınlar. İnsanlar telefon gibi basit bir şey için ve istediği ürünü almak için neden birilerinden vicdanen önce izin almak zorunda ki ? Adam istiyor ve eğer o iş yerinde sabah 8 akşam 6 çalışıyorsa kimsenin vicdani ön onayına ihtiyacı olmadan istediği ürüne ulaşabilmeli. Türkiye'deki iPhone fiyatlarının bu denli yüksek olması ile Apple'ın veya içerisindeki teknolojinin zaten bir alakası yok sadece güncel kur patlatıyor bizi. Yanlış yere bakıyoruz. Zaten fikirleri nezdimizde makul bir zemine oturmayan insanlar hakkında gelişine karar verici yorumlar yaptığımız için bu hale geldik. bundan 12 sene önce 90 cc bir cub motor almıştım. mondial marka. problemsiz birşeydi. tam olarak o günün asgari ücreti kadar vermiştim. şimdi kaç para böyle bir motor? https://www.mondialmotor.com.tr/model/cub/100-sfc-snappy-x-i bu kadar. 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: gitmiyorumki... https://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=407723 bundan 12 sene önce 90 cc bir cub motor almıştım. mondial marka. problemsiz birşeydi. tam olarak o günün asgari ücreti kadar vermiştim. şimdi kaç para böyle bir motor? https://www.mondialmotor.com.tr/model/cub/100-sfc-snappy-x-i bu kadar. O dönemler üniversitedeydim, 100₺ harçlık verirdi babam, 1 hafta yeterdi yememe içmeme. 600₺ lik öğrenci kredi kartım vardı, harca harca bitmiyordu limiti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: o günün asgari ücreti kadar vermiştim. şimdi kaç para böyle bir motor? notor fiyatına bakacak kadar zengin değiliz ama şimdiki askari ücret pilli bisiklet bile alamıyor , çay var içen mi 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 IOS 16 güncellemesini yaptım kilit ekranı bayağı değişiyor Fitness diye bir uygulama geldi o da bayağı güzel... 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: notor fiyatına bakacak kadar zengin değiliz ama şimdiki askari ücret pilli bisiklet bile alamıyor , çay var içen mi Trabzon Sürmene çayı varsa alırım abi, Rize acı kaçıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Celal Aydın yazdı: Trabzon Sürmene çayı varsa alırım abi, Rize acı kaçıyor yaprak harman var yanına kıtlama şeker 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Androidli ayfon kullanmak isterdim. Gerçi o zaman kamerası bu kadar iyi olmazdı Kamerası iyi olan, 6"'den büyük olmayan android ne var şu anda ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 nice yaşlara! Çağlar Bayur yazdı: yaprak harman var yanına kıtlama şeker 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Kemal Korkmaz yazdı: IOS 16 güncellemesini yaptım kilit ekranı bayağı değişiyor Fitness diye bir uygulama geldi o da bayağı güzel... Ayfonun hangi modelini kullanıyorsun abi? 8’i dün 14’ten 15’e geçirdim epey hoşuma gitti. Şimdi de 16’ya geçeyim diyordum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Selçuk Keleş yazdı: Androidli ayfon kullanmak isterdim. Gerçi o zaman kamerası bu kadar iyi olmazdı Kamerası iyi olan, 6"'den büyük olmayan android ne var şu anda ? Ayfonu sevmelisin alternatifin yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Selçuk Keleş yazdı: Androidli ayfon kullanmak isterdim. Gerçi o zaman kamerası bu kadar iyi olmazdı Kamerası iyi olan, 6"'den büyük olmayan android ne var şu anda ? kafana göre al geç, uygun fiyatlı basit birşey al, alayı güzel çekiyor zaten, pro foto çekeceksen dslr alacasın zaten.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: kafana göre al geç, uygun fiyatlı basit birşey al, alayı güzel çekiyor zaten, pro foto çekeceksen dslr alacasın zaten.. Ayfon kullanmayanlar fotoğraf kısmını yorumlamasın lütfen 😅 2 7 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: kafana göre al geç, uygun fiyatlı basit birşey al, alayı güzel çekiyor zaten, pro foto çekeceksen dslr alacasın zaten.. Büyük kamera taşıyamam yanımda . Kompaktta çözümüm belli, ixus. Motor turlarında falan yanımda olmayınca kendimi eksik hissediyorum. Ama telefona gelince iş değişiyor "ayfon ve diğerleri" diyorum, yiğidin hakkını vermek lazım 6s bile şu anki xiaomi'mden iyiydi, 11 ise süperdi. Gördüğüm kadarıyla androidde yine en iyi sonucu veren Samsung ama hala takılma vs sorunları mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Ayfon kullanmayanlar fotoğraf kısmını yorumlamasın lütfen 😅 muhahah, şuan çekmecede atıl 5s, hanımda SE 2020 var, 13 pro da kardeşim almış, kurcaladım baktım değişen birşey yok, içlerinde en iyi 13 tabii, sonra elimde ağırlıktan ağrıyınca zaten sağ elimde karpal tünel başlangıcı var, al kardeşim dedim, neyse her iki cihazda sevilmediğinden birisi atıl diğeride her an yolcu olabilir, foto işi foto makinasıyla olur haa evet güzel çekiyormu ekranda güzel görünüyormu buysa önemli olan evet güzel, tercih meselesi,ama tek geçerim demem ayfona... Selçuk Keleş yazdı: Büyük kamera taşıyamam yanımda . Kompaktta çözümüm belli, ixus. Motor turlarında falan yanımda olmayınca kendimi eksik hissediyorum. Ama telefona gelince iş değişiyor "ayfon ve diğerleri" diyorum, yiğidin hakkını vermek lazım 6s bile şu anki xiaomi'mden iyiydi, 11 ise süperdi. Gördüğüm kadarıyla androidde yine en iyi sonucu veren Samsung ama hala takılma vs sorunları mevcut. alacağın model (zamzung hariç) en üst seri olmadıktan sonra yetersiz gelecektir, androda sadece en üst seiler iş yapar... ayfon en üst serileri zaten alt serisinde modeli az, pro yada max olacakki hadi diyim, diğer alt modelleri ise eh işte yok aga, her zaman en üst seri olacak yada alma.... zamzung androidin yüzkarasıdır asla alma diyip büyük konuşurum, madem ayfonda ısrarcısın o zaman keş parayı hazırla baya can yakar durumda fiyatları, sen bilirisin, yada ufak diyorsan SE düdük kadar onu eledim, yeni olacaksa 12-13 falan almalısın (güncel satılan sıfır olarak bakarsak tabii, 25 bin tl cik) yada eskilere takılacaksın, yazılım desteğini umursamayacaksın ki zaten anlamıda yok güncelleme almasının, eski alıpta ios 16 yükleyip bozmaya niyetin yoksa tabii... gıcık abd ambargo koymasaydı Huveyi tek geçerdim, ayfonun alayı 14 de dahil hikaye yanında, ama işte işletim sistemi olmayınca olmuyor... şahsen ben alırsamki almayacağım, 4-5 binden fazla telefona vermem artık, işime yaramıyor eskiye dönüş yaşıyorum, elektronikler çöpe yada ölene dek kullanılacak, saatim bile Seiko 5 otomatik artık çok para vereceksem yeri gelmişken yazayım saat alırım daha iyi.. neyse arkadaş, ille ayfonsa işine geleni al geç, madem amacın arazide yanında olması, korumalı kılıflı bir aypon 11-12 falan al diyeceğim ama onlarda tarih olduğu halde saçma fiyatlarda hala, malum sıfırlar alınamayınca değere bindiler iyice, iyice tadı kaçtı bu işlerin... 11 e ne dersin onada 17 bin yazmışlar yuh artık yaa... 16 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts