Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Tim Cook burayı okursa kahrolabilir Kendi istedi :P Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Alıp mı incelesek, almadan mı incelesek Aldım inceledim. Ferhat'tan Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Oppo'nun malzeme kalitesi çok iyidir. Yazılım çok iyidir. Fiyatı bir miktar tuzludur (androidler içinde). Kamerası reklamlardaki kadar iyi değildir ama genel anlamda iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Aldım inceledim. Ferhat'tan işlemcisi soğutmalı poco incelesen duramazdık, hem konu ipone, teknik önemsiz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 hepiniz androcu olacaksınıııız haklı çıkacağıııım Oppo yu bilmeyen andro yu almasın zaten ayıptır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Yazık ya. 22500 e kendimi hazırlamıştım ama. 27500 vermem telefona. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: hepiniz androcu olacaksınıııız haklı çıkacağıııım Oppo yu bilmeyen andro yu almasın zaten ayıptır N'asla, 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Kendi telefonumu ısrarı üzerine kız kardeşime verince bana da evdeki kullanılmayan SE 1'i kullanmak düştü. Bataryasını Deji'den sipariş edip telefonu kullanmaya başladım bu denli eski bir telefonun böylesine güzel çalışması hayret ettirdi. Belki iPhone Android tarafındaki güncellemelerden haberdar değil, daha az iş yapıyor ama yaptığı işi de iyi yapıyor. Kullanılabilirlik yüksek seviyede 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Kendi telefonumu ısrarı üzerine kız kardeşime verince bana da evdeki kullanılmayan SE 1'i kullanmak düştü. Bataryasını Deji'den sipariş edip telefonu kullanmaya başladım bu denli eski bir telefonun böylesine güzel çalışması hayret ettirdi. Belki iPhone Android tarafındaki güncellemelerden haberdar değil, daha az iş yapıyor ama yaptığı işi de iyi yapıyor. Kullanılabilirlik yüksek seviyede androda aynı durumda emin olabilirsin yani kullanım açısından 9 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: 2014 te iphone 6 yla şahin takas edebiliyordum hatta üstüne para veriyorlardı birde. Şaka gibi. Şimdi tam tersi Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 13.500₺ 'ye 12 Pro almıştım geçen yıl Eylülde. Amiral gemisiydi. 13 Pro çıkmak üzereydi, ön siparişle 15.999₺ idi, beklemedim. Nerden nereye, galiba uzun bir süre kullanacağım 12 Pro'yu. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yazık ya. 22500 e kendimi hazırlamıştım ama. 27500 vermem telefona. bende diyorum neden aarttı kasko fiyatları böyle 4 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yazık ya. 22500 e kendimi hazırlamıştım ama. 27500 vermem telefona. Yurtdışından al yıllık kayıt yaptır geç. Öyle kanuna böyle tarak.. Pardon ya öyle kanuna böyle saçmıydı? Neydi abi sen bilirsin artık saçın var @Servet Aydın 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Yurtdışından al yıllık kayıt yaptır geç. Öyle kanuna böyle tarak.. Pardon ya öyle kanuna böyle saçmıydı? Neydi abi sen bilirsin artık saçın var @Servet Aydın Kel başa şimşir tarak.. mı Artık kel değil benim kardeşim.. @Önder Özcan kel.. o bilir. 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 bırakalım pinponuda, kasko ve sigorta yenileme yaklaşıyor, ne yapacağız onu düşünelim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: bırakalım pinponuda, kasko ve sigorta yenileme yaklaşıyor, ne yapacağız onu düşünelim... Telefon alacağım. mağdurum 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: androda aynı durumda emin olabilirsin yani kullanım açısından 2016'da SE 1 çıkış yapmıştı. O sene en iyi 10 telefon listesinde SE 1 ,10 numaraydı hala güncelleme alıyor(Bu senenin son güncellemesi olan 15.6.1'i aldı 16'ı almayacak). Yine aynı senede listenin 1 numarası olan rakibi Galaxy S7 2 sene önce güncellemesini kesti. Kullanırsın konuşursun mesaj çekersin belki de tam aynı durumda değil gibiler sanki. Ki SE1'in A9 çipi 16, S7'nin Exynos 8890 çipi 14nm transistör mimarisine sahip olmasına rağmen durum böyle. 6 sene göze kısa geliyor gibi ancak şu an bunu yazdığım bilgisayarda 6nm AMD çip var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: 2016'da SE 1 çıkış yapmıştı. O sene en iyi 10 telefon listesinde SE 1 ,10 numaraydı hala güncelleme alıyor(Bu senenin son güncellemesi olan 15.6.1'i aldı 16'ı almayacak). Yine aynı senede listenin 1 numarası olan rakibi Galaxy S7 2 sene önce güncellemesini kesti. Kullanırsın konuşursun mesaj çekersin belki de tam aynı durumda değil gibiler sanki. Ki SE1'in A9 çipi 16, S7'nin Exynos 8890 çipi 14nm transistör mimarisine sahip olmasına rağmen durum böyle. 6 sene göze kısa geliyor gibi ancak şu an bunu yazdığım bilgisayarda 6nm AMD çip var. kardeş güncelleme dediğin güvenlik güncellemesi ve makyaj, hepsi aynı bunların, ayfon geriden gelen üstelik, 14 bile demode doğdu sen düşün artık, bakma çipine falan, sonuçta telefon bu, bundan sonra alırsamki 5-10 sene arası kullanmadan telefon değişmem oda sıkıntıdan, ucuz birşey alıp geçerim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2022 Paylaş 10 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Yurtdışından al yıllık kayıt yaptır geç. Öyle kanuna böyle tarak.. Pardon ya öyle kanuna böyle saçmıydı? Neydi abi sen bilirsin artık saçın var @Servet Aydın Öyle tampona böyle çeki demiri 💀 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Eylül 2022 Paylaş 11 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: 2016'da SE 1 çıkış yapmıştı. O sene en iyi 10 telefon listesinde SE 1 ,10 numaraydı hala güncelleme alıyor(Bu senenin son güncellemesi olan 15.6.1'i aldı 16'ı almayacak). Yine aynı senede listenin 1 numarası olan rakibi Galaxy S7 2 sene önce güncellemesini kesti. Kullanırsın konuşursun mesaj çekersin belki de tam aynı durumda değil gibiler sanki. Ki SE1'in A9 çipi 16, S7'nin Exynos 8890 çipi 14nm transistör mimarisine sahip olmasına rağmen durum böyle. 6 sene göze kısa geliyor gibi ancak şu an bunu yazdığım bilgisayarda 6nm AMD çip var. Güncellemeleri çok kafanıza takmayın. Cihaza güncelleme gelmezse cihaz yavaşlamaz veya güvenlik açığı oluşmaz. İphone bir model çıkarıyor, aynı anda samsung 5 model sürüyor piyasaya. İphone se1 den sonra kaç tane model çıkardı piyasaya? Kac model için güncelleme takibi yapacak, Samsung kaç model çıkardı kaçını takip edecek? İphone 14 çıktı? Bunun zengin kesim, orta kesim, düşük kesim icin modellerini çıkardı mı? Hayır. Samsung S7 yi çıkardığında J serisi, A serisi, M serisi, C serisi ve Note serisinden de birer model çıkarıyor. S7 den sonra nerden baksan 40 yeni telefon modeli geldi piyasaya, hangi biri icin guncelleme verecek? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Öner Kurukuz yazdı: Güncellemeleri çok kafanıza takmayın. Cihaza güncelleme gelmezse cihaz yavaşlamaz veya güvenlik açığı oluşmaz. İphone bir model çıkarıyor, aynı anda samsung 5 model sürüyor piyasaya. İphone se1 den sonra kaç tane model çıkardı piyasaya? Kac model için güncelleme takibi yapacak, Samsung kaç model çıkardı kaçını takip edecek? İphone 14 çıktı? Bunun zengin kesim, orta kesim, düşük kesim icin modellerini çıkardı mı? Hayır. Samsung S7 yi çıkardığında J serisi, A serisi, M serisi, C serisi ve Note serisinden de birer model çıkarıyor. S7 den sonra nerden baksan 40 yeni telefon modeli geldi piyasaya, hangi biri icin guncelleme verecek? Güncelleme gelmeyecek ise neden çıkarıyor bu biraz size de saçma gelmiyor mu ? Bunu android tarafında bir firmanın geliştirici tarafında çalışmış birisi olarak söylüyorum. Çok araba yapıyor diye servisini kesen firmayı haklı görmeye benziyor bu. Ayrıca her global marka gibi Apple da bence Türkiye’nin politikası yüzünden gittikçe fakirleşen halkını düşünmek zorunda değil. Şu an Sydney’deyim ve her 3 hali hazırda iPhone kullanıcısından 1 tanesi 14 Pro Max’i ön ödeme ile almış durumda. Cuma günü gelecekmiş telefonları. Bazıları için iPhone fiyatları dert değil yani 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 iphone un gözü yaşlı Türkiye de sevmeyenler varmış alamayanlar daha çokmuş adamların çok ta umrun da sanki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Fatih Keskin yazdı: iphone un gözü yaşlı 154 milyar dolarları buhar olmuş lem borsada 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts