Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Fatih Keskin yazdı: Emmi bizi diskoya götür Yarın gel seni diskoya götüreyim. Mahmut Yıldız yazdı: Benim karttan kasko/sigorta parasını çekince etrafımda dönen ışıklar görüyorum ama disko değildir herhalde. Yok yok.. Kasko yapılınca bir aydınlanma olur.. bir rahatlık, bir ferahlık olur. Onun yansıması onlar. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Ümit Türk yazdı: İos 17 mi çıktı biz niye kullanamıyoruz 8 plusta Baktım şimdi, 11'in altına vermiyorlarmış.. Acayip bişey ya.. kımıl kımıl oldu telefon.. Hemen satıp yeni bir model almalısın.. Şaka şaka, bu sorunun düzelmesi dışında kayda değer bir şey yok. Arama ekranı falan biraz janjanlandı. Sani Gerşon yazdı: Sürekli olarak hatalar bulunuyor 17'de. Annemle babama daha yükletmedim. Bekliyoruz bakalım. Hiç bir hataya rastlamadım.. Ne hatalar görülüyormuş? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Benim karttan kasko/sigorta parasını çekince etrafımda dönen ışıklar görüyorum ama disko değildir herhalde. Hadi ya, ben de bir tek bana oluyor zannediyordum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Onun yansıması onlar. insanlıkla dialog kitabın çıktı mı 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: insanlıkla dialog kitabın çıktı mı Yayın evleri ile görüşmelerim sürüyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Telefon wifi’ye bağlıyken hücreseli de kullanmak istiyorum. Olmuyor mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. O sırada hücreselim açık ama telefon wifi bağlı diye hücreseli kullanmıyor. Dolayısıyla internet kapanıyor. Çözümü var mıdır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefon wifi’ye bağlıyken hücreseli de kullanmak istiyorum. Olmuyor mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. O sırada hücreselim açık ama telefon wifi bağlı diye hücreseli kullanmıyor. Dolayısıyla internet kapanıyor. Çözümü var mıdır Çözüm wifi ı kapatmak. 😅 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Çözüm wifi ı kapatmak. 😅 çöpe atayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. Şaka bir yana bağlantında hata var. wifi yı sadece veride kullanması gerek.. Benzer cihazlar kullandım. Sorun olmaması gerekir. Bağlantılarını silip yeniden yapıp dene.. olmuyorsa ayarlarını kontrol et. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefon wifi’ye bağlıyken hücreseli de kullanmak istiyorum. Olmuyor mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. O sırada hücreselim açık ama telefon wifi bağlı diye hücreseli kullanmıyor. Dolayısıyla internet kapanıyor. Çözümü var mıdır çare ios 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefon wifi’ye bağlıyken hücreseli de kullanmak istiyorum. Olmuyor mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. O sırada hücreselim açık ama telefon wifi bağlı diye hücreseli kullanmıyor. Dolayısıyla internet kapanıyor. Çözümü var mıdır Telefonda sıkıntı var. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefon wifi’ye bağlıyken hücreseli de kullanmak istiyorum. Olmuyor mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. O sırada hücreselim açık ama telefon wifi bağlı diye hücreseli kullanmıyor. Dolayısıyla internet kapanıyor. Çözümü var mıdır android olsaydı oluyor derdik. ios için hiçbir fikrim yok. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Şaka bir yana bağlantında hata var. wifi yı sadece veride kullanması gerek.. Benzer cihazlar kullandım. Sorun olmaması gerekir. Bağlantılarını silip yeniden yapıp dene.. olmuyorsa ayarlarını kontrol et. Yaptım ettim ama olmadı. Bi ayarı vardır illaki ama ne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaptım ettim ama olmadı. Bi ayarı vardır illaki ama ne Bağladığın cihazda ulaşabildiğin bir menü var mı.. Araç kameraları da telefona wifi ile bağlanıp veri gönderiyor ama bu sorun olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bağladığın cihazda ulaşabildiğin bir menü var mı.. Araç kameraları da telefona wifi ile bağlanıp veri gönderiyor ama bu sorun olmuyor. mesela ofiste wifi yazıcı var. Ona bağlanıyorum. Onda sorun yok. Bağlanınca internet çalışıyor. Wifi adaptöründe var bişe Arabadaki obd2 adaptörüne bağlanınca bazen bi uyarı çıkıyor. Wifi ile devam et. Wifi+hücresel ile devam et. Wifi+hücreseli seçiyorum. Ama yine bağlanmıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela ofiste wifi yazıcı var. Ona bağlanıyorum. Onda sorun yok. Bağlanınca internet çalışıyor. Wifi adaptöründe var bişe Arabadaki obd2 adaptörüne bağlanınca bazen bi uyarı çıkıyor. Wifi ile devam et. Wifi+hücresel ile devam et. Wifi+hücreseli seçiyorum. Ama yine bağlanmıyor Telefon ponponmu ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Ersen Tapan yazdı: Telefon ponponmu ? top Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: top Ozaman çorumlu bir tanıdık buman gerekecek. Ponponlara Konyalılar bakıyormuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Ersen Tapan yazdı: Ozaman çorumlu bir tanıdık buman gerekecek. Ponponlara Konyalılar bakıyormuş. wifi adaptörüne lpg tak der o 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Benim eski android telefonumda da aynısı olmuştu. Mantıken wifi kopunca mobil veriye geçiyor ama wifi bağlantısı olduğu için mobil veriye geçmiyordu. Nasıl çözdün dersen araca bluetooth ile bağlanan cihaz aldım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2023 Paylaş 27 Ekim 2023 Hangi sinyal güçlü ise ondan devam eder cihaz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefon wifi’ye bağlıyken hücreseli de kullanmak istiyorum. Olmuyor mesela arabada obd2 adaptörüne wifi ile bağlıyım. O sırada hücreselim açık ama telefon wifi bağlı diye hücreseli kullanmıyor. Dolayısıyla internet kapanıyor. Çözümü var mıdır çözdüm Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çözdüm Nasıl? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Nasıl? interneti kapatmıştır 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: interneti kapatmıştır Android almıştır 1 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts