Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yandex kullanmadığın belli.. google ile sesle gidilemez.. İstanbulda 2 sokak önceden dön diyor, mecburen ekrana bakmak gerekiyor. yandex’te de mekan isimleri çok eksik ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yandex’te de mekan isimleri çok eksik ama Google dan bulup yandexle gideceksin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Google dan bulup yandexle gideceksin. hayat çok zor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayat çok zor Böyle yaparsan kolaylaştırmış oluyorsun işte 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: tayt denmiş hangi konuda idi ? Buradan devam edebiliriz.. Tansu bisiklet kullanırken tay giyiyormuş.. Lastik konusunda öyle anladım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 mantıklı dizliği pantalon üstüne giyince çok acaip oldu pedal basılmıyor şort giysen arı falan gelir sokar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Böyle yaparsan kolaylaştırmış oluyorsun işte Oradan bul öbürüne aktar ohooo. Yanlış yoldan bile gitsem daha az yakarım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Buradan devam edebiliriz.. Tansu bisiklet kullanırken tay giyiyormuş.. Lastik konusunda öyle anladım apış arasında kauçuk desteği olanları var böyle babun gibi oluyorlar giyenler. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Google haritalar açık adres yazınca bulmuyor ancak yandex bu konuda çok başarılı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Yandex iyidir.. google dan konumu bul.. sokak ve kapı no al yeter.. Yandexe gir tamam.. google ile büyük şehir imkansız geliyor bana. 100 metre geriden sola dön diyor. oysa ki dönülecek sokaktan önce iki tane daha sokak var.. Her hangi bir ayarı da yok.. Yandex tam kıvamında.. yaklaşınca uyarıyor ve döneceğin zaman dön diyor.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Ben hep Google kullanıyorum ve ses kapalı kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2023 Paylaş 15 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: işte bunlar hep torktan yanlış yola girsem de sıkıntı yok. Nasılsa az yakıyorum diyorum. İşte bunlar hep kibritten sebepler 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Şaka gibi. Telefonla konuşurken ses kısıp açmayı düzeltmiştik. Ekran ışığını otomatik ayarlayı kapat aç yaptım. Yine eski haline döndü. Hayret yaa Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Google dan bulup yandexle gideceksin. ponpon navigasyonla gitseniz olmamı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Selim Bilgin yazdı: Ben hep Google kullanıyorum ve ses kapalı kullanıyorum. 50 liralık mı? 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Yandex Carplay'de çalışsa tadından yenmez. Büyük ekranda daha iyi olacak. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Önder Özcan yazdı: 50 liralık mı? adam fakirmi hayret birşey. 50 öro dur. dolara dalır demiyoruz da, neden euro ya öro diyoruz ki??? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Soru şu, cihaz 13mini. Normal video çekiminde veya sinematik çekimde ses kaydı çok iyi, konuşmalar, müzik vs yaşam alanlarında ve hatta geçen hafta sonu canlı rock konserinde dahi enfes. Gel gelelim araçta video çekeceğim berbat sesi. Araç ses kaynağının değişik volüm seviyelerinde denedim. Yüksek seste zaten distorsiyon alıp başını gidiyor. Normal seviyede ise yine çok kalitesiz. Yorumlayamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 led ampül var mı araçata manyetik şeysi bozuyordur 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 😁 Bi aklıma kabin alanı dar ya ondandır herhalde fikri oturdu ama emin değilim Osiloskop ile test yapalım. Yardımcı lazım. 3gün sürüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 arabaya binince nesi bozulacak ki? Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Soru şu, cihaz 13mini. Normal video çekiminde veya sinematik çekimde ses kaydı çok iyi, konuşmalar, müzik vs yaşam alanlarında ve hatta geçen hafta sonu canlı rock konserinde dahi enfes. Gel gelelim araçta video çekeceğim berbat sesi. Araç ses kaynağının değişik volüm seviyelerinde denedim. Yüksek seste zaten distorsiyon alıp başını gidiyor. Normal seviyede ise yine çok kalitesiz. Yorumlayamadım Abi araçta çekimde araç içi mikrofonu kullanıyor olmasın? Bende öyle saçma bir durum var. Kontak kapalıyken denemek lazım bu konuyu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts