Ali Cihangiroğlu 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Se al se 2022 hanımda var zaten, ekran ufak kızıyor arada bir, oğlan istiyor bana ver diyor annesine, 1-2 saat kullanıp deli pili olan zamzung cihazına dönüyor (İlkaaayy iadre etsin daha ufak diye aldıydım) SE iyide bana bu kadar ufak ekranlı alet yetmez, pinpon 13pro zaten var, acaip ağır elimi ağrıttı, zaten sağ elimde karpal tünel başlangıcı var, biraz elimde tuttumu ağrı başlıyor, neyse bendekinin pilini yeniledim daha 4 sene gider telefon sıkıntım yok şimdilik. İlkay Başaran yazdı: İşte sen bu sun Ali abi. Mükemmelliğin vücut bulmuş hali. alabileceğimin en iyisi dedim, parayı veren düdüğü çalar yani, hem mükemmellik Allaha mahsustur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: İşte sen bu sun Ali abi. Mükemmelliğin vücut bulmuş hali. Samsung’a yanlıyor. Naylonluktan überliğe geçiş an meselesi 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Samsung’a yanlıyor. Naylonluktan überliğe geçiş an meselesi Ne içiyorsa aynından istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 su içerim bol bol zamzunga yanlamam hiç hayal kurmayın ... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 13 miniyi 11 aydır kullanıyorum. 334 kere şarj döngüsü olmuş. Batarya ömrü %92 iyi mi kötü mü bilemedim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 2 senelik 11 ise 636 kere tam döngü şarj olmuş. Pil ömrü %85 13 mini bataryasında sorun var diye düşünüyorum. Ama garantiye girmesi için 500 tam döngüde %80 altına inmeli diyor apple Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 senelik 11 değişim zamanı gelmiş zaten Tansu Kalafatoğlu yazdı: 13 mini bataryasında sorun var diye düşünüyorum. Ama garantiye girmesi için 500 tam döngüde %80 altına inmeli diyor apple androcu gibi sorgulayıp ipone kullanılmaz 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Kayınço totosuna koyduğu telefonun üzerine düşünce yamuldu ve camı tuz buz oldu haliyle açamıyor ( iphone6) Telefonu değişcem diyordu bahanesi oldu. Mecburi olarak 11-64 gb aldı. asıl sorun apple kimlik şifresini bilmediği için kilitledi ve 13 gün hesabını bekleyecek. yani erişmesi gereken bilgilere 13 gün beklemek çok aptalca birşey sakın apple kimlik şifrenizi unutmayın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Güvenlidir. Cinayete tanıklık eden iphonu bir ay uğraşıp açamadılar. Bu iyi bir şey. Ben bu sebeple alternatif hiç düşünmedim. Tekrar iphone aldım. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 (düzenlendi) Para verdiğim cihazı iki hafta kullanmayacağım... Saçmalık. Kaç kere öleceğim de iphonu'un böyle bir özelliğine ihtiyaç duyacağım. O halde araçlar da güvenlik bahanesiyle çalışmasın. Aldığınız yeni araç iki hafta kapatsın kendini. Bakınca araç kazası ile ölme oranı bir iphone cihazın cinayete tanıklık etme oranından çok çok fazla. 25 Mart 2023 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Evet apple cloud şifresini aman unutmayın geri almak çok zor 😥 Öner Kurukuz yazdı: Para verdiğim cihazı iki hafta kullanmayacağım... Saçmalık. Kaç kere öleceğim de iphonu'un böyle bir özelliğine ihtiyaç duyacağım. O halde araçlar da güvenlik bahanesiyle çalışmasın. Kapatsın kendini. Bakınca araç kazası ile ölme oranı bir iphone cihazın cinayete tanıklık etme oranından çok çok fazla. Yook. Aslında cihazı kullanabiliyor ama, iphone 6’daki bilgilere ulaşmak için şifre lazım. Unutulunca geri almak için apple’dan arama falan geliyor onu da hemen yapmıyorlar gün ve saat veriyorlar.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Cinayete tanıklık eden iphonu bir ay uğraşıp açamadılar. Ben bu sebeple alternatif hiç düşünmedim. iphone aldım. İyi ki gazeteci değilim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Öner Kurukuz yazdı: Para verdiğim cihazı iki hafta kullanmayacağım... Saçmalık. Kaç kere öleceğim de iphonu'un böyle bir özelliğine ihtiyaç duyacağım. O halde araçlar da güvenlik bahanesiyle çalışmasın. Aldığınız yeni araç iki hafta kapatsın kendini. Bakınca araç kazası ile ölme oranı bir iphone cihazın cinayete tanıklık etme oranından çok çok fazla. O öyle değil Eski telefonundaki verilere erişmek istiyorsan şifreyi bil diyor.. Yeni kurulum yaparsan kullanırsın.. Ayrıca ölmen gerekmiyor, çaldırabilirsin, kaybedebilirsin, bir yerde unutabilirsin.. Güvenli olması kötü bir şey değil. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 İki hafta gereksiz. Savunulacak bir şey değil ancak ios değil Google'da benzer. 35 saat mi ne bekliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Güvenlidir. Cinayete tanıklık eden iphonu bir ay uğraşıp açamadılar. Bu iyi bir şey. Ben bu sebeple alternatif hiç düşünmedim. Tekrar iphone aldım. narkozda yatanın iponunu 1 saniyede açabilrim, başvuru için dm Emre Şimşek yazdı: apple cloud şifresini 15 dak... destek sponsorluk dm den 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: narkozda yatanın iponunu 1 saniyede açabilrim, başvuru için dm Sahibini bilirsen yüz tanıma veya parmak izi aktifse bir ihtimal açarsın. Ama klonlayamazsın. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: narkozda yatanı 1 saniyede açabilrim, başvuru için dm Narkozlu yatanınkini herkes açar 25 Mart 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: narkozda yatanın iponunu 1 saniyede açabilrim, başvuru için dm 15 dak... destek sponsorluk dm den Sakın boş geçme paçağina siçtiğum 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Sakın boş geçme paçağina siçtiğum sen sadece telefonu açtığımla kaldığımda kalma, gazoz var içen mi Mehmet Ozyurek yazdı: Sahibini bilirsen yüz tanıma veya parmak izi aktifse bir ihtimal açarsın. Ama klonlayamazsın. hastanede olan hastanede kalır 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Kayınço sahurda uykulu uykulu şifreyi bir şekilde girmeyi başarmış. Sabah işe giderken yine unuttu. 😀😀 İnsanın unuttuklar ya wc de ya banyoda ya da uykusunda gelirmiş derler 😀 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Ümit Türk yazdı: Sabah işe giderken yine unuttu a4 alsın Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: a4 alsın İphone kullanma alışkanlığından vazgeçemiyor bende öyleyim. Şirket hattı Samsung A22 var. Sevemedim bir türlü. 14 pro max verselerdi fena olmazdı 😀😀😀 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 14 eskidi aramodeli 15 alınmaz, 16 yı bekliyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Barselona'da Apple mağazasında gezerken az kalsın 14 pro alacaktım. 1319 Euro. Yaklaşık %15 tax free var dedi satıcı. Bir ara doviz kuruna bakayım dedim. Çarptım böldüm yaklaşık 30 küsür bin TL'ye geliyor. Her halükarda Türkiye'den ucuz ama kaşınma dedim kendi kendime 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 uçak bileti yanında hediye gibi olurmuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts