Celal Aydın 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Cem Işık yazdı: Garanti süresi bitti, ilk çıktığı dönem almıştım 11’i. Apple kendi ürettiği kılıf ile pili öldürüyor, olacak iş değil yahu Orijinal Deri kılıfı bendeki de, 1 yıl geçti %89 pil sağlığı. Bundan ben de şüphelenmedim değil. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 İos 16 ile beraber telefonu her açıp kapattığımda ilk olarak apple kimliği soruyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Daha önceden yoktu döyle bir şey. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Servis yazıyor zaten pil menüsünde. Şarjlı kılıf mı sebep oldu, onu çözemedim. Bu arada telefonun şarjının yetmemesi gibi bir durum hiç yaşamıyorum, tel 7/24 diyalize bağlı olduğundan. Gece 22:00 gibi kılıfın şarjı ancak bitip telin bataryaya geçiyor. Araçlarda taktığınız şarj yüzünden ömrü bitiyor tecrübe ile sabittir. Pili değiştikten sonra arabada şarj etmedim. Uzun bir süredir götürdü. Hala aynı turp gibi. 3. yılını doldurdu. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Onlarda teyit ettiler. 19 Ekim 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Araçlarda taktığınız şarj yüzünden ömrü bitiyor tecrübe ile sabittir. Pili değiştikten sonra arabada şarj etmedim. Uzun bir süredir götürdü. Hala aynı turp gibi. 3. yılını doldurdu. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Onlarda teyit ettiler. Neden? Arabada noluyor ki? Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Apple destekten bağlanıp kontrol edildi, şarj döngüm 449 imiş. Ben araçta şarj etmem, smart battery case denen şarjlı kılıf kullandığım için. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Cem Işık yazdı: Apple destekten bağlanıp kontrol edildi, şarj döngüm 449 imiş. Ben araçta şarj etmem, smart battery case denen şarjlı kılıf kullandığım için. 449 için %79 çok absürt bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 İki sene normal süre bence.. iphone7'nin pilini 6 senede iki defa değiştirdim ben. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden? Arabada noluyor ki? Düzelteyim durumu. Çakmaklık üzerinden takılan seyyar ekipmanlar ile yapılır ise oluyor. Aracın kendisinde olan usb üzerinden takılır ise sorun yok. Ben bunu servise sorduğumda düzensiz akım nedeniyle olduğunu söylemişlerdi. Hatta telefoncunun birine sordum o da doğru demişti. Benim başıma geldi. Devamlı çakmaklık üzerinden takardım. Pil haşat oldu. Üstelik telefonum yeniydi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 benim kılıf yok. ben de pandemi tam başlamadan bir ay önce aldım iki sene oluyor sanırım öyle. benimki de 79. yine iphone 11. Ümit Türk yazdı: Araçlarda taktığınız şarj yüzünden ömrü bitiyor tecrübe ile sabittir. Pili değiştikten sonra arabada şarj etmedim. Uzun bir süredir götürdü. Hala aynı turp gibi. 3. yılını doldurdu. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Onlarda teyit ettiler. araçta kablosuz şarj aldım daha güvenilir. evde de hızlı şarjla değil ufak adaptörle doldurmaya çalışıyorum. Keza kablosuzda da hızlı şarj olmayanı aldım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: benim kılıf yok. ben de pandemi tam başlamadan bir ay önce aldım iki sene oluyor sanırım öyle. benimki de 79. yine iphone 11. araçta kablosuz şarj aldım daha güvenilir. evde de hızlı şarjla değil ufak adaptörle doldurmaya çalışıyorum. Keza kablosuzda da hızlı şarj olmayanı aldım. kablosuz şarj telefonu çok ısıtıyor. Bence zararlı. Ben ip8’i sattım 4 yıllıktı. Hiç batarya değişmemiş. Pil sağlığı %82 idi. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden? Arabada noluyor ki? En basitinden start stop olan bir araçta telefonun şarj olduğu senaryosunu ele alırsak voltaj sürekli 14.4 ile 12.X arasında gidip gelecek Çakmaklı dönüştürücüsünde dengeleyici var mı ? Sanmam. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 449 için %79 çok absürt bir durum. 900 döngüde 83 sağlığım vardı gerçekten absürt bir durum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Çağrı Alaf yazdı: En basitinden start stop olan bir araçta telefonun şarj olduğu senaryosunu ele alırsak voltaj sürekli 14.4 ile 12.X arasında gidip gelecek Çakmaklı dönüştürücüsünde dengeleyici var mı ? Sanmam. 900 döngüde 83 sağlığım vardı gerçekten absürt bir durum ama çakmaklık adaptörü veya aracın usb soketi 5v ya da 12v sabit Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 ıphonoe takıntılığı yapacak durum yok artık yeni androidler kendini geliştirmiş. xaimi 1 sene oldu heralde alalı şarjı 2 gün gidiyor hala herşeyinden memnunum 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama çakmaklık adaptörü veya aracın usb soketi 5v ya da 12v sabit O zaman neden düzensiz akımdan bahsediliyor ki madem step down devre var içeride ? İlginç 🧐 Ali Gök yazdı: ıphonoe takıntılığı yapacak durum yok artık yeni androidler kendini geliştirmiş. xaimi 1 sene oldu heralde alalı şarjı 2 gün gidiyor hala herşeyinden memnunum Onda da yazılımdan yana sıkıntı çekiyoruz be abi ben Xiaomi UI geliştirici ekibindeydim o kadar model çıkarıyorlar ki ne biz testerlar yetişebiliyoruz ne kendi fixerları yetişebiliyor. Animasyon basıp yolluyorlar verimlilik sıfır. Ayrıca Instagram - Whatsapp gibi dev uygulamalar ile bile entegrasyon sorunu var Çoğu Android kullanan markanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 telefondan ne bekleniyor o önemli. ben ara sıra bi resim çekiyorum watsap sosyal medya ve alo başka bir beklentim yok son model ıphoneda aynısını yapacam hayatımda telefona 1 adet program indirdiğimi hatırlamam bide google haritalar işte Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: telefondan ne bekleniyor o önemli. ben ara sıra bi resim çekiyorum watsap sosyal medya ve alo başka bir beklentim yok son model ıphoneda aynısını yapacam hayatımda telefona 1 adet program indirdiğimi hatırlamam bide google haritalar işte kaçaklarda alanı fotoğraflıyorum. Bi sensör var. O fotoğrafladığım alanın ölçülerini çıkarıyor. Sonra ofiste o ölçülere göre tutanak yazıyorum. İşimi çok kolaylaştırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaçaklarda alanı fotoğraflıyorum. fotoğraflarken mahalleli anlarsa yandın Ali Gök yazdı: telefondan ne bekleniyor o önemli. garsona sipariş verirken ilk sırada olabilmek? boazda sabah kavaltısı için park valesine 200 lük sıkıştırmassak yandık valla yaşanmaz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: fotoğraflarken mahalleli anlarsa yandın garsona sipariş verirken ilk sırada olabilmek? boazda sabah kavaltısı için park valesine 200 lük sıkıştırmassak yandık valla yaşanmaz çekimi yaptıktan sonra kapıdan çıkarken durumun vehametini anlatıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çekimi yaptıktan sonra kapıdan çıkarken yürüyerek çıkabilmek tam bir macera, şimdi vidolardaki heyecan aksiyon daha netleşti Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaçaklarda alanı fotoğraflıyorum. Bi sensör var. O fotoğrafladığım alanın ölçülerini çıkarıyor. Sonra ofiste o ölçülere göre tutanak yazıyorum. İşimi çok kolaylaştırıyor. androidde yokmu o özellik. işine yarayan alsın bu arada sıkıntı yok iş başka Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: androidde yokmu o özellik. işine yarayan alsın bu arada sıkıntı yok iş başka bilmem vardır elbet ama o cihazların fiyatı da uygun değil. Ama 2.elde değeri çok hızlı düşüyor. Almışken iphone aldım. Ama şu anki fiyatlarla telefon değişsem alamam @Çağlar Bayursıkacaklar bi gün, durun bakalım 19 Ekim 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Ekim 2022 Paylaş 19 Ekim 2022 Cem Işık yazdı: Yaklaşık 2 senedir iphone 11 kullanıyorum, orjinal şarjlı kılıf ile. Pil sağlığı %79’a düşmüş. Tel kılıftayken bile sürekli şarj olduğu için pil ömrü mü doldu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Kılıfın şarjı aç kapa gibi bir özelliği yok takınca otomatik şarjda. Bazi android telefonlarda akilli sarj yazilimi var. Misal huaweide ayarlanirsa sarji yuzde 80 de kesiyor (uyanacagin zamana gore 100 yapiyor veya istersen onu da yapmiyor). Bu sistem olmayan telefonlarda bu is uygulama ile cozuluyor. Iphone da boyle bir sistem yoksa yazilimla halledilebilir belki. Sarjli kilif 80e kadar doldurduktan sonra telefon sarji kesecek sekilde ayarlanabilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Sürekli şarj pili bozar. Batarya kılıfın yapacağı telefon pili%20 olunca şarj yapmak olmalı. Ya da şarj değil destek olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Servet Aydın yazdı: Sürekli şarj pili bozar. Batarya kılıfın yapacağı telefon pili%20 olunca şarj yapmak olmalı. Ya da şarj değil destek olmalı. Amaç odur belki. Şarj yapıyor kılıf sat, sonra piller bozulsun bir de pil sat. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Kılıfta aç kapa düğmesi olsa kullanacağım da, yok malesef pili aldık kucağa. Değişimi 1300 küsur tl imiş serviste. Yorum bağlantısı
Recommended Posts