Erdem Doğan 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: apple fiyatlarında yeniden düşme yaşanacak mı sizce? Zam öncesi rakamlara indi galiba telefonlar. Daha da ineceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Eskiden bir maaşımdan azdı. Sonra bir maaşım oldu. Sonra uzadı gitti. İphone telefon bana uzak artık. Elimdeki 8’i ölene kadar kullanacağım. Sonra mecbur android. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: 8-9 ... hangisi o? 12mini ayponun king modeli Erdem Doğan yazdı: Zam öncesi rakamlara indi galiba cıks inmedi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 sanırım 11 de kalırsa bu hafta bir daha iner. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Mini 18bin olmuş Zam sonrası mı 18bindi? Şuan 14.799. Normal 13 ise 16.299. Bence aradaki fark verilir normal alınır. Pro için 5bin fark saçma. Burada 100€-150€ fark oluyor. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: bu hafta şenlik var. Ne şenliği hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ne şenliği hocam? yerli malları https://tr.investing.com/currencies/usd-try 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Biraz önce bir anne - baba lise öğrencisi kızına alıyordu. Muhtemelen kız, biraz anne ve babayı sıkıştırmış idi suratlar asik...Kasada önümde olunca istemeden de olsa kulak misafiri oldum. İPhone idi ama pek anlamam modelinden fiyat 17 bin küsür idi.Yarısı peşin yarısını Kredi kartı kullanarak aldı.. Bir an için kendimi koydum anne babanın yerine, lise öğrencisi için çok pahalı, ama çocuğa hayır diyememek veya gücü yetmemek, yada kalbini kırmamak Ne derseniz deyin ben içinden cikamadim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Medya hiç bunları pompalamıyor. Tüm aktörler 4x4 SUV a biniyor Hepsi silah taşıyor Hepsi kirli sakal Hepsi lüks restoranda görüşüyor Hepsi birilerini tokatlıyor sallıyor Bağırarak konuşuyor çocuklar neyi örnek alsın ki? dizi gibi diziler lazım: bunları adam diye çıkarıyoruz dizilerde bu karakterleri.... (şahısları bilmem tanımam) 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 şiddet Afganistandan bile şikayet gelmiş gülmemek olanaksız... https://tr.sputniknews.com/20200529/afganistanda-cukur-dizisinin-yayindan-kaldirilmasi-talebi-1042147808.html Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Barış AÇIL yazdı: Ne derseniz deyin ben içinden cikamadim bizim ailede şölle oluyor, eskiyen teller yaş sırasına göre babadan ufaklara geçmekte, en son bu yaz 10 yıllık vestel iyice bitince, yine aile içi el değişti teller, ve herkes çok mutlu idi, hatta çok pahalı şeyler almayalım gerek yok aynı işi yapıyor diyor veletler..... Mehmet Göktürk yazdı: Medya hiç bunları pompalamıyor. siyah gömlek? olmazsa olmaz ben bir de, haftada 1 saat toplantı yapıp kalan 7*23 saat kutlamalarına hayranım 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 şiddet Afganistandan bile şikayet gelmiş gülmemek olanaksız... https://tr.sputniknews.com/20200529/afganistanda-cukur-dizisinin-yayindan-kaldirilmasi-talebi-1042147808.html Taliban demiştir ulen biz bile bu kadar ateş etmiyoz 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Popüler kültür oyuncağı. En iyisi zannediliyor, halbuki değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 aklı başında çocuklar artık tutturmuyor, malup oyuncağa bu paralar verilmez, yazık günah, benim oğlanda istemiyor, zaten tableti vardı gördü ios u, 5s aldım bir hafta sonra attı kenara, peşine hanım istedi, bak dedim sevmeyeceksin, kırmadım se 2020 aldım, şuan pişman, sat bana adam gibi telefon al diyor, aldın kullan diyorum bakalım ne kadar dayanacak... Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Benim iphone olayım tamamen alışkanlık. Android’in samsung zamanı kötü arayüzünün yavaşlığı yüzünden tiksinip geçiş yapmıştım iphone’a. 2013’den beri kullanıyorum, geri dönmem çok zor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Hanıma Redmi note 10 pro aldım. Bende İphone 7 Plus kullanıyorum. Kamera dışında 5 yıllık iphone 7'nin geri kalır yanı yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 (düzenlendi) Celal Aydın yazdı: Benim iphone olayım tamamen alışkanlık. Android’in samsung zamanı kötü arayüzünün yavaşlığı yüzünden tiksinip geçiş yapmıştım iphone’a. 2013’den beri kullanıyorum, geri dönmem çok zor. alışkanlık öyledir, ben zaten sevmem iosu bu nette, birde dediğin gibi olunca acaip zorluyor beni... Mert Yeldan yazdı: Hanıma Redmi note 10 pro aldım. Bende İphone 7 Plus kullanıyorum. Kamera dışında 5 yıllık iphone 7'nin geri kalır yanı yok. bende hala One m7 kullanıyorum 2. tel olarak, nerdeyse 9 yaşına rağmen kamera dışında yok farkı gibi, tel işte 27 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bende hala One m7 kullanıyorum 2. tel olarak, nerdeyse 9 yaşına rağmen kamera dışında yok farkı gibi, tel işte Ben fark yok derken, uygulama açılış hızı, uygulama içinde ki video oynatma hızları vs onu kastediyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Ben fark yok derken, uygulama açılış hızı, uygulama içinde ki video oynatma hızları vs onu kastediyorum ha onda az fark var tabii, doğal olarak işlemci vs yavaş ama rahatsız edecek sınırda değil fakat yakın, neden olsa yaşlandı artık.... diğer telimde yaşlı, mate 10 pro, bunda fark yok diyim sen anla, en üst seviye bayrak gemisi modeller her daim 5 sene içinde hayatta geri kalmaz son çıkan model ayfonlara karşı, kağıt üstünde belki kullanımda olmaz, bilerek yavaşlatmada devam ediyor bu arada ayfonda... 27 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Yeni iphone SE tanıtıldı. Bionic A15 dışında ve 5G dışında ve biraz batarya iyileşmesi dışında yenilik yok. uzun ömürlü bir telefon olmuş. Oturmuş. Fiyat 11bin 64GB Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Yeni iphone SE tanıtıldı. Bionic A15 dışında ve 5G dışında ve biraz batarya iyileşmesi dışında yenilik yok. uzun ömürlü bir telefon olmuş. Oturmuş. Fiyat 11bin 64GB ekran ve pil yine tırt, yani hikaye edişın, işlemciyi neyleylim ufacık alette... 11 bin haaa aynı kasada ekranı tam, pili daha büyük yapsalardı güzel olurdu, bu haliyle 8 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts