Ali Cihangiroğlu 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 ayponumu kaldı bu devirde cık cık Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ağustos 2019 Paylaş 1 Ağustos 2019 Veri kullanımı aylık olarak görülemiyor, ayarlanamıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2019 Paylaş 1 Ağustos 2019 Selçuk Keleş yazdı: Veri kullanımı aylık olarak görülemiyor, ayarlanamıyor. Servis sağlayıcı gösteriyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 hafta sonu yetkili serviste bataryasını değiştirdim. 319 lira fiyatı var telefon yeni gibi oldu bozulana kadar devam son kuruşuna kadar verdiğim parayı kullanacağım 2.5 sene oldu hız hala aynı . telefon ıphone 6 32 gb Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Servis sağlayıcı gösteriyor Nerede işlevsellik, nerede gelişim, nerede zeka ? O zaman neden veri kullanımı sayacı var, km sayacı gibi, satarken "67 GB'de temiz kullanılmış ayfon" diye satmak için mi ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 yıl 2020 ye geldi Selçuk kardeş, anladın sen onu 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Ayfonumda (6S) kullanmaya başladığımdan beri bir sorun var. IOS güncel. Bazen mailleri alamıyor. Telefonu kapatıp açınca sorun düzeliyor. Nedenini bulamadım henüz. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Selçuk Keleş yazdı: Ayfonumda (6S) kullanmaya başladığımdan beri bir sorun var. IOS güncel. Bazen mailleri alamıyor. Telefonu kapatıp açınca sorun düzeliyor. Nedenini bulamadım henüz. Belki mailler de sevmiyordur. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 6S in ölümü yakındır. Güncelleme yapmıyorum, yapınca kasılıyor. Yapmayınca da kasılıyor. Ticari ömrü bitmek üzere. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Selçuk Keleş yazdı: Ayfonumda (6S) kullanmaya başladığımdan beri bir sorun var. IOS güncel. Bazen mailleri alamıyor. Telefonu kapatıp açınca sorun düzeliyor. Nedenini bulamadım henüz. benim number one dan al, pili değiş devam et, 6 . seneyi geçti sıfır hata, neyse ben susayım... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: benim number one dan al, pili değiş devam et, 6 . seneyi geçti sıfır hata, neyse ben susayım... Cihaz yeni, şirket telefonu. Üstüne bi de para verip alacağımı düşünmüyorsun heralde Gökhan Albayrak yazdı: 6S in ölümü yakındır. Güncelleme yapmıyorum, yapınca kasılıyor. Yapmayınca da kasılıyor. Ticari ömrü bitmek üzere. Belki düzelir umuduyla çıkan her şeyi (12.4) acımadan çakıyorum valla. Youtube, whatsapp dışında uygulama yok ondan kasılma görmedim şimdiye kadar. Ama bu mail sorunu can sıkıcı. Bir de yandaki ses kapatma tuşu 7'den sonra değiştirilebiliyomuş, bunda değiştirilemezmiş, marslılar ürettiği için. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Selçuk Keleş yazdı: Ayfonumda (6S) kullanmaya başladığımdan beri bir sorun var. IOS güncel. Bazen mailleri alamıyor. Telefonu kapatıp açınca sorun düzeliyor. Nedenini bulamadım henüz. Senkronizayson sıklığı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Selçuk Keleş yazdı: Cihaz yeni, şirket telefonu. Üstüne bi de para verip alacağımı düşünmüyorsun heralde verecen tabii, 6 yaşında üstelik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2019 Paylaş 2 Ağustos 2019 Selçuk Keleş yazdı: Cihaz yeni, şirket telefonu. Allahın işi işte. 😂 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Senkronizayson sıklığı olabilir mi? "Anında ilet" seçili. Ali Cihangiroğlu yazdı: verecen tabii, 6 yaşında üstelik 6S 2016 model bu ya, o kadar eski değil. Mehmet Ozyurek yazdı: Allahın işi işte. 😂 Aynen öyle oldu. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 10 Ağustos 2019 Paylaş 10 Ağustos 2019 Klavyesi yeter ayfonun [emoji1]Sessize alma tuşu acayip kullanışlıHer şey basit ve netSeviyoruz kendisiniYıl 2019 ama bazı alışkanlıklar kolay değişmezÇünkü mutluyuzdurYıllar geçmiş, aramızda samimi bir ilişki vardırAndroid iostan iyidir fakat bizi yukarıda saydığım sebepler yüzden ilgilendirmez2019 Hyundai İ20 de benim 2007 Fiestamdan iyidir fakat alıp da binmemForda alışkanlığım var çünkü, Vw’i dahi çekici bulmuyorum yıllarca binmeme rağmen.Çay mı kahve mi?Tabiki çay. Atalar güzel demiş, “Alışmış kudurmuştan beterdir” diyeZamanında yaptığımız tercihlerimiz, alışkanlıklarımızı doğuruyor.Ve ben iyi olan bişeyin, alışkanlık yaptığını pek görmedim [emoji1]Ne varsa kötüde var (sigara, alkol vs)Ayfon da, Ford da öyle bişey işte... 3 yıllık SE cihazımdan Tapatalk kullanarak ben gönderdim [emoji2957] 3 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 IOS 13 gönderilmiş yükledim telefona pek değişiklik göremedim... Yorum bağlantısı
Celal Aydın 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 IOS 13 gönderilmiş yükledim telefona pek değişiklik göremedim...Ben en son değişikliği ios7’ye geçtiğimde gördüm abi [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 (düzenlendi) Celal Aydın yazdı: 3 yıllık SE cihazımdan Tapatalk kullanarak ben gönderdim 6 yıllık hatçe van nambır vanımla döverim o oyuncağı, 3 yıllıkmış 20 Eylül 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celal Aydın 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 6 yıllık hatçe van nambır vanımla döverim o oyuncağı, 3 yıllıkmış [emoji3] Hatçeye 5 gün dayanamadım abi. Ayşe olsa belki 10 gün dayanırdım [emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Celal Aydın yazdı: Hatçeye 5 gün dayanamadım abi. Ayşe olsa belki 10 gün dayanırdım andro olsunda taştan olsun, kesin rahat edersin, ayşe fatma farketmez, çakma andro almada Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 6 lara ios 13 gelmemiş herkeş perişan... 1 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 5s görünümlü 6s’ime geldi (SE) [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 desene yüklediysen ölümü yakındır 6s in Yorum bağlantısı
Celal Aydın 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 desene yüklediysen ölümü yakındır 6s in [emoji3]Saat gibi tıkır tıkır çalışıyor [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts