Gökhan Albayrak 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Kaç sefer dedim dinlemedin. Land vs hikaye Crv yanında. Asvalt suvları içinde konforu başmaşka tek araç Aldırtacaksınız şimdi bana... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 18 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Aldırtacaksınız şimdi bana... Crv ye param yetmedi, 15 dk sürdüm hayran kaldım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 2 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Aldırtacaksınız şimdi bana... Durduğun hata 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Crv ye param yetmedi, 15 dk sürdüm hayran kaldım Olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Nası atlamışım bu konuyu, hayırlı uğurlu olsun Focus candır. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 9 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Aldırtacaksınız şimdi bana... Sen RS alacaksın dur hele.. Önder abi bildirimi yeni gördüm ne zaman gideceksin emmioğlu Mehmet'e? Kendisi şu an tatilde ve memlekette olabilir de 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Nası atlamışım bu konuyu, hayırlı uğurlu olsun Focus candır.Normal, C5'in şoku üzerimizde hâlâ 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Bu konu c5 in iki katı olur , var mı artıran ; yok mu ? 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 24 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Normal, C5'in şoku üzerimizde hâlâ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Bu konu c5 in iki katı olur , var mı artıran ; yok mu ?Koltuk bile 10 sayfa sürer 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 1 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Sen RS alacaksın dur hele.. Önder abi bildirimi yeni gördüm ne zaman gideceksin emmioğlu Mehmet'e? Kendisi şu an tatilde ve memlekette olabilir de Burdan sana bir tebrik gönderiyorum Emre. Şimdi mi söylenir Cumartesi günü-bir kaç saat sonra. Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Normal, C5'in şoku üzerimizde hâlâ C5 in bu foruma kattıklarını 5 tane Land katamaz. Mesela; uzak durulası arabalar, çirkin arabanın tanımını yapar mısınız, satılmayan araba olur mu gibi onlarca açılası başlığa, bilgi hazinesi sayılabilecek bir konuyla cevap verdirmiş arabadır kendisi.Araba dedim ama, siz çok da takılmayın oraya. 59 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Bu konu c5 in iki katı olur , var mı artıran ; yok mu ? Burdan o malzeme çıkmaz. En fazla jantı yok derler 53 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Koltuk bile 10 sayfa sürer Sürmesin ya. Emre insanına baksana,şimdi söylüyo, emmioğlu melmekettedir diye, Beni Türk koltuk döşemecilerine emanet ediniz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 Nihayet bugün böğrüme batan koltuk için döşemeciye gitme fırsatını buldum. arkadaşımız @Emre Şimşek in amcaoğlu, evime çok yakın bir yerde oto döşemeci olmasına rağmen bayram tatiline erken çıktığından onu bulamayıp, başka bir döşemeciye gitmek zorunda kaldım. Koltuk sırtıma batıyor der demez, sanki onun sırtına batıyormuş gibi, elini koltuğun o kısmına atıp demiri buldu. Süngeri delmiştir ondan batıyordur eski haline getiririz dedi. Ben de yap dedim. Sağolsun titizlikle önce koltuğu sonra döşemeyi söküp delik kısmı yapıştırdı, 2 yan destek kısmına içten kalın keçe koydu. Sırtlıkta tane kopuk çelik tel vardı, onun yerine yeni bir tel taktı.Neticede sağolsun koltuğun canımı acıtma sorununu çözdü. Oh bee 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 (düzenlendi) . İşte meşhur demir. Süngeri delip böğrüme batan. Burada da içerden görünüşü. Koltuğun her iki yanal desteği için kalın keçe. İçerden demirin önüne konuldu. Sorumlu demir... İçten keçe koyduktan sonra dışardan da ince kumaş gibi birşeyle dış destek yapıldı. Önceki sahibinin fazla kilolu olduğuna kesin inandım. Sırtlıktaki çelik tellerden biri kırılmış.Yenilendi. 1 saatten biraz fazla süren işlem nihayet bitti. Koltuk formunda herhaangi bir bozulma, potluk, buruşma yok 24 Haziran 2017 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Güzel olmuş Önder abi potluk falan olmaz hatta üretim hatası varsa giderilir her türlü. Emmioğlu şu an Kayseri'de geziyor [emoji2] Kısmet o arkadaşınmış. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 Koltuk isini cozdukten sonra, bugun bos vaktim oldugu icin, birkac gun once forumda bir arkadasimizin yaptigi, jant kapaginin altinda boyalari perisan olan siyah jantlari boyama isini bir de ben deneyeyim dedim. Oncelille nalburdan bir kutu parlak siyah sprey boya aldim (15 tl). Evde cok ince zimparam vardi, onu da alip aracin yanina gittim. Sol on tekerin kapagini söküp janti guzelce zimparaladim. Sprey boyayi kontrollu bir sekilde sıkınca, beyaz arabanin siyah jantlarini, aracin uzerinde boyamamak gerektigini anladim. Sprey boya cok ucusuyordu. Bagajdan krikoyu cikarip tum tekerleri sirayla söküp aractan uzakta boyamaya karar verdim. Ve oyle de yaptim. Biraz yorucu olmakla beraber sonuc cok cok guzel oldu. Dusunen arkadaslar varsa tavsiye ederim.Bunlari da bitirdikten sonra iftara hala bol bol vaktim oldugunu gorunce, plakaliklari da iptal etmeye karar verdim. Evde daha once sitroğen ceğbeşin plakalarini yapistirmada kullandigim kaliteki mastik yapistiricim vardi. Onu alip plakalari guzelce söktüm, plakalarin yapisacagi yerleri temizleyip guzelce mastikledim, plakalarimi dikkatlixe yapistirdim. Bu is de aradan cikmis oldu [emoji2] Öncesi:Sonrasi: 7 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 52 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Arabanın orjinalliği gitmiş Hani lem nereye gitmiş, En orcinal hailne dönderdik arabayı 25 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Bu da mundar olmuş o ne öyle Hehe, falksfagın mi sandın sen bunu. Daha önceki kullanıcısının yaptığı hataları telafi ediyoruz sadece. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Hehe, falksfagın mi sandın sen bunu. Daha önceki kullanıcısının yaptığı hataları telafi ediyoruz sadece. [emoji6]Falksfagın alsaydın eski sahibinin kullandığı kadar prim yaptırırdın 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Koltuga ziplayarak binmisler galiba 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Koltukta dansöz oynatmış olmasınlar, araba mundar bence biran önce satılmalı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 18 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Koltukta dansöz oynatmış olmasınlar, araba mundar bence biran önce satılmalı Satmak kelimesini bu konuda pek kullanmasak. Ceğbeş değil bu, satma kelimesi geçtiği an müşterisi çıkar bunun 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Koltuk demiri kırık donanımsız ford u kim ne yapsın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2017 Paylaş 24 Haziran 2017 Vaay. Ne güzel işler yapmışın sen bugün. Güle güle kullan. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 9 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Koltuk demiri kırık donanımsız ford u kim ne yapsın Ben pes ediyorum Keşke ben de gölf alsaymışım. 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay. Ne güzel işler yapmışın sen bugün. Güle güle kullan. Sağol abi. Yapamadığım- yaptıramadığım her şey vakitsizlikten. İlginç bir şekilde bugün çalışmadığımız için tüm gün boştum. Bi de araç kamerasını da monte ettiğimi yazmadım Kamerayı çakmaklıktan kullanıyorum şimdilik. Bu işlerden anlayan portifçi bir arkadaş bugün kamera bağlantı işini halledecekti ama, arefe diye erken çıkınca bayram sonrası için randevu verdi. Sanki benim vaktim olacakmış gibi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts