Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Çift kavrama keyifli. Korkma 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran 2017 Yazar Paylaş 14 Haziran 2017 4 saat önce, Fikret Özsoy yazdı: Hayırlı olsun Önder Allah kaza bela vermesin. Artık bundan sonra bu uzun havayı dinleyip dinleyip ağlarsın. Abi teşekkür ederim. Evet şimdi biraz dinledim. Çirkinin yeri başkaydı, şimdiden çok aradığım yanları var 4 saat önce, Mehmet Pınar yazdı: Hayırlı olsun Önder abi, güle güle kullan. Teşekkür ederim Mehmet, daha güzelleri sizlere inşallah. 3 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayırlı olsun masrafsız günlerde bin Biraz gözünü kokutayım Teşekkürler Tüfekçi. O resimleri koymayaydın iyiydi, daha ilk günden 3 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Teşekkür ederim Mehmet abi. 2 saat önce, Mustafa Liman yazdı: Hayırlı olsun, iyi günlerde sağlıkla... Teşekkürler Mustafa, hep birlikte inşallah 1 saat önce, Tolga Erdem yazdı: Önder abi hayırlı olsun kazasız belasız. Teşekkür ederim Tolga, amin 26 dakika önce, Mustafa Şimşek yazdı: hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler Mustafa 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çift kavrama keyifli. Korkma Abi ben korkmuyorum, korksam almazdım da, baĞzı arkadaşlar latife şeyediyolaar 5 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Mustafa Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran 2017 Yazar Paylaş 14 Haziran 2017 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Abi teşekkür ederim. Eksik olma. 9 saat önce, Ali Gök yazdı: önder abi yeni araban eskisiyle karşılaştırınca istanbulun fethi gibi olmuş bir nevi devir açıp devir kapamış çok güzel maşallah . nazar değmesin 8 bin yılda binilecekse en doğru seçim benzinli olur zaten. tekrardan hayırlı uğurlu olsun kıskandım Ali muhteşem tespit bir devir kapandı. 9 saat önce, Tahir İlter yazdı: 43 ? 43.5 son? 9 saat önce, Sadık Taşyürek yazdı: hayırlı olsun Önder, kazasız belasız güle güle kullan. tez vakitte acil cant istiyor canavar. yeni cantlarıyla fotoları bekliyoruz. Teşekkür ederim Sadık abi. Biliyorum acil jant, ama bayağı bi bekleyecek 9 saat önce, Ali Yasir Bilici yazdı: Allah kaza bela vermesin Teşekkür ederim, Allah razı olsun 9 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sis farı+jant+hız sabitleme kolu+orjinal kolçak+hafif tonda cam filmi ilk aklıma gelenler. Bir büyüğümün sözünü hatırladım 'ışık çıkacak yerden mercek esirgenmez' bu da burda dursun. 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Konumuz otomobilO iş bende rahat ol pampa Heman SS mizi alalım da yarın öbürgün inkar etmesinler 9 saat önce, Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı olsun abi, hemen gevşeme bu arabaya da bir kulp takılır 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 (düzenlendi) hayırlı olsun,koltuklar çok kirlii bolca ıslatmalı silerken 14 Haziran 2017 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hayırlı uğurlu olsun... Yakışıklı makine.. jant mant olunca daha da yakışıklı olur... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran 2017 Yazar Paylaş 14 Haziran 2017 42 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun abi, hemen gevşeme bu arabaya da bir kulp takılır Teşekkürler Emre. Yok, buna kulp takmazlar, o kadar da şey değildir arkadaşlarımız. Şey midir yoksa 32 dakika önce, Fikri Keleş yazdı: hayırlı olsun,koltuklar çok kirlii bolca ıslatmalı silerken Teşekkürler Fikri. Eee, ööö, yok be, o kadar kirli değil sanki 27 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun... Yakışıklı makine.. jant mant olunca daha da yakışıklı olur... Teşekkür ederim, Allah razı olsun. Evet bir jant çok şey değiştirir. Bekliyorum bakalım hangi arkadaşım hediye edecek o jantları 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Hediye filan söylenmeye başlamış. Bana müsaade 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran 2017 Yazar Paylaş 14 Haziran 2017 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hediye filan söylenmeye başlamış. Bana müsaade 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Öyle şarkılarla kandıramazsın beni bebişim Yorum bağlantısı
Mesut Aybek 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Önder Abi hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız Belasız kullanmanız dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan c5 konusunda çok kahrımızı çektin kendi adıma bu büyük hoşgörün için teşekkür ederim. Bundan sonra focus için kimsenin laf edeceğini zannetmiyorum artık keyfini sürmen dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Abi this is Sparta diyorum ve çekiliyorum. Araba şimdiden gözüme çirkin görünmeye başladı. Eskidi bu kasa birden galiba 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 konuyu kacirmisim resmen Hayirli olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 15 saat önce, Faruk Emre Arslan yazdı: Olcay Bey, hiç bir üretici firma araç / iyi niyet* garantisi üzerinden ! şuan ki fiyatı yaklaşık parça+işçilik 2800 TL olan kavramayı karşılamaz, kullanım kaynaklı der ret verir bilginize. Parça yeni seviye olarak garantiden değişmekte ! Yanlışınız var sadece octavia aracının şanzımanı kilitlendiğinde 18 'bin tl faturalı sıfır şanzıman iyi niyet garantisi ile değişti. Aracı sattığımda yetkili servis kavrama hatası var garantiden değiştirelim dedi yeni sahibine. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: Öyle şarkılarla kandıramazsın beni bebişim Ne tür şarkılarla kandırılabilirsiniz bebişim? 6 saat önce, Mesut Aybek yazdı: Önder Abi hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız Belasız kullanmanız dileğiyle... Teşekkür ederim Mesut 4 saat önce, Sertaç Karginer yazdı: Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan c5 konusunda çok kahrımızı çektin kendi adıma bu büyük hoşgörün için teşekkür ederim. Bundan sonra focus için kimsenin laf edeceğini zannetmiyorum artık keyfini sürmen dileğiyle Teşekkür edderim Sertaç C5 konusunda konuştuklarımız arkadaşlar arasındaki yakınlıktan, samimiyetten doğan latifeler. Aynı latifeleri bu konuya da taşıyan arkadaşlarımız çıkacaktır tabi. Bakınız bir alttaki ileti 4 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Abi this is Sparta diyorum ve çekiliyorum. Araba şimdiden gözüme çirkin görünmeye başladı. Eskidi bu kasa birden galiba He Sparta Sparta Bence sen göz doktoruna git 3 saat önce, Eren Gökmen yazdı: konuyu kacirmisim resmen Hayirli olsun abi Teşekkür ederim Eren 3 Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Güle güle kullanın, kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Kazasız belasız,iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Hayırlı olsun. C5 konusuna gelecek olursak, arka camı nasıldı öyle [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 45 dakika önce, Yusuf Çayır yazdı: Güle güle kullanın, kazasız belasız. Teşekkür ederim 43 dakika önce, Haluk Şentürk yazdı: Kazasız belasız,iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Hayırlı olsun. C5 konusuna gelecek olursak, arka camı nasıldı öyle Teşekkür ederim. C5 in arka camında enterasan birşey yoktu bana göre ama. O araba sedan gibi görünse de liftback idi. Arka cam bagajla beraber kalkıyordu. Ordan mı tuhaf göründü acaba? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 14 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı Uğurlu Olsun... Teşekkür ederim, eksik olmayın. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Abi hayırlı uğurlu olsun. Kazasız cezasız kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan Önder. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts