İnan Çınar 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Bir saat önce, Tayfun Yaman yazdı: çirkin 😂 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Hayırlı olsun. Bu arabaya yapacak modifiye kalmadı. Bi süre sonra sıkılıp satarsın Abi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 8 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Sabaha bomba patlar . Hayırlı olsun maşallah kazasız cezasız kullan Önder . Sağol abi. 8 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay. Kardeşim. Eline sağlık. Süper olmuş. Bazılarının gözüne sokmak gerek. Oraya kocaman koydum resmini, bazılarının gözüne girer artık 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bu ne la böyle. Sarı sarı. Led bitti lazer devri başladı. Bizimki hâlâ halojen halojen geziyor. Şimdi gece gündüz demeden yakar gezer Ben yolumdan dönmem diyorsun yani hala. Bilelim ona göre davranalım. 8 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Önder abi maşallah hakikaten araba 🚘 güzel görünmeye başladı şimdi gözüme 🙂 Bir sis farıyla mı? 3 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Resimler gözümü aldı ne takılmış anlamadım Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle yak Dikkat et de aklını almasın resimler 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 3 saat önce, İnan Çınar yazdı: Sonradan takilan sis farları muayeneden geçmiyormuş diyollaaaa.... Çekemeyenlerin argümanı. 3 saat önce, Tayfun Yaman yazdı: Hayırlı olsun. Kasa olarak biraz çirkin ama en dolu en keyifli arabalardan birisidir. İyi günlerde kullanın.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çirkin? 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Abi güle güle kullan, safımız belli olsun artık her daim destekçinim. Özellikle çan Çin çon portifçiye karşı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İşte beklenen, özlenen tablo. Anti portifçiler, birleşin. 2 saat önce, Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sırada jantlar var gibi geliyor. Teşekkürler Koray. Jant işine girmem diye düşünüyorum ama sis farı diye başımın etini yiyen arkadaşlardan biri hediye ederse de hayır demem 2 saat önce, Oğuz Yılmaz yazdı: Hayirli olsun da ne gerek vardi abi Hahaha, di mi ama. araba zaten gırtlak dolu 1 saat önce, Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. Bu arabaya yapacak modifiye kalmadı. Bi süre sonra sıkılıp satarsın Abi. Sağol Serkan. Yok yok satmak yok, en azından 2 ay daha 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Nolmuş göktaşı mı düşmüş, kocaman parlak foto çekilmiş ama 10 Cm çapı anca vardır. Sonradan bulununca kıymetli olmuş 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 3 saat önce, İnan Çınar yazdı: Sonradan takilan sis farları muayeneden geçmiyormuş diyollaaaa.... Arkalar ayrı yanmalı diye biliyorum. Yani 1. kademe sadece arkalar. 2. kademe her ikisi de. Sadece tek kademe olup, her ikisi de o kademede yanarsa risk var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 (düzenlendi) gözüm kanadı, halojen mi o ? 27 Mayıs 2018 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Herkes c-5 sevmeyebilir o yüzden o çirkin dedim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 11 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Nolmuş göktaşı mı düşmüş, kocaman parlak foto çekilmiş ama 10 Cm çapı anca vardır. Sonradan bulununca kıymetli olmuş Heee göktaşı göktaşı, Kocaman resmini koydum ki sonra vay bengörmedim, vay benim haberim olmadı olmasın 10 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Tirent fokuzun askerleriyiz Sis farı hakkımız söke söke alırız. 9 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Arkalar ayrı yanmalı diye biliyorum. Yani 1. kademe sadece arkalar. 2. kademe her ikisi de. Sadece tek kademe olup, her ikisi de o kademede yanarsa risk var. Zaten öyle Recep. O görülen 2 tane lambanın maliyeti 515 lira. Lambalar, sis düğmeli far anahtarı (orjinalde sadece arka sisin düğmesi vardı), 2 sis lambası arasındaki tesisat, işçilik. Yani herşey orjinaline uygun yapıldı (sadece lambalar yan sanayi olabilir ) 9 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: gözüm kanadı, halojen mi o ? 2 tane ampüle bakar. 4 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı: Focusa herşey yakışır... Yakışıyor evet 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Nasıl çirkinse ne yapsan yakışıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 15 dakika önce, Önder Özcan yazdı: 2 tane lambanın maliyeti 515 lira. ferrari mübarek maaşallah zengin arabası mı bu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 13 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: ferrari mübarek maaşallah zengin arabası mı bu Evet, genelde biz zenginlerin tercihi fokuz oluyor 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Yakışmış abi. 515 lira bana fazla gibi geldi ama güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 4 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Özellikle çan Çin çon portifçiye karşı. Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: İşte beklenen, özlenen tablo. Anti portifçiler, birleşin. İkinizi de dükkana arabalarınız ile bekliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 İkinizi de dükkana arabalarınız ile bekliyorum. Zahmet vermeyelim, ben seni bizim dükkana aldırayım istersen Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Aaa, Onder abi araba almissin, hayirli olsun. Yeni farkettim araba oldugunu bu seyin, sis fari falan da var. Guzel arabaymis. Gule gule kullan [emoji14]Saka bi yana, hayirli olsun abi Simdi foruma yeni bi sis farsiz goturgec konusu bulmamiz lazim... 2 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 Aaa, Onder abi araba almissin, hayirli olsun. Yeni farkettim araba oldugunu bu seyin, sis fari falan da var. Guzel arabaymis. Gule gule kullan [emoji14]Saka bi yana, hayirli olsun abi [emoji4] Simdi foruma yeni bi sis farsiz goturgec konusu bulmamiz lazim... Var zaten. Fokuza en cok laf edenlerden Köksal insaninin herevesi sissiz ve hissiz. Ama onu goren yok [emoji35] İkinizi de dükkana arabalarınız ile bekliyorum. Portif varsa gelmem. Havaya kaldiriyon sonra. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Ama o cok ceker. Seninki onden götürür sadece [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Bence sis farı arabaların dış görünüşünü güzelleştiren en önemli etkenlerden birisi.. Sırf bu yüzden Fever paket 206 almıştım aldanıp.. Sis farı var arabada başka hiç bir şey yok 😂 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 Ama o cok ceker. Seninki onden götürür sadece [emoji14]Hay Allahim ya. Pes diyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Önder abi boşver üsteleme, kıskanıyorlar tirent fokuzları olmadıkları için diyeceğim ama aldı beni bi gülme [emoji3] 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Sis farının üzerine araba montajlamışlar araba yan sanayi gibi duruyor, maşallah... O sarı ışığın göz alışını biz anlayamayız. 515 515 kenara koysan titanium a yol olur sanki 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Yakışmış abi. 515 lira bana fazla gibi geldi ama güle güle kullanınYasin " Ar ettik kar etmedik " hesabı, Önder'in 500 değil 1500 de olsa gözü görmez önemli olan SİS farın var mı var desinler de di taktırdı .500 e 500 daha ekleyip bi güzel JANT alınır di [emoji41] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts