Evren Erakçora 1 Mayıs 2018 Paylaş 1 Mayıs 2018 31 dakika önce, Serkan Toker yazdı: En sessiz lastik kormoran, arabayı aldığımda üstünde kışlık set vardı. Yazlık alamadım eski goodyear lastikleri taktım, diğerleri halı üstünde gibi gidiyormuş.. Goodyear set 2012 yalnız onu belirteyim f16 nın lastikleri.. Greenways ıslakta çok iyi geldi bana ABS zor devreye girecek. Kuru zeminde normal ,öyle yola yapışıyor diyemem. Spor bir sürüş yok. Gürültü fena değil. Tüketime kesinlikle olumlu etkisi var. Etiket değerleri ayni ebattaki Birinci marka biridgestone dan bile iyi,ilginç. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Mayıs 2018 Paylaş 1 Mayıs 2018 Bir saat önce, Serkan Toker yazdı: En sessiz lastik kormoran, arabayı aldığımda üstünde kışlık set vardı. Yazlık alamadım eski goodyear lastikleri taktım, diğerleri halı üstünde gibi gidiyormuş.. Goodyear set 2012 yalnız onu belirteyim f16 nın lastikleri.. Goodyear lastik işini bozdu eskisi gibi yapmıyor/yapamıyor gelecek sezon iyi bir lansman olmazsa kışlık lastik listemden elemek durumunda kalacağım. Kormoran kışlıklar ise beğeni kazanıyor gerek yol tutuş gerekse de yakıt tüketimi bakımından kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar Michelinle aynı fabrikadan çıkıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mayıs 2018 Paylaş 1 Mayıs 2018 1 saat önce, Koray Demir yazdı: Goodyear lastik işini bozdu eskisi gibi yapmıyor/yapamıyor gelecek sezon iyi bir lansman olmazsa kışlık lastik listemden elemek durumunda kalacağım. Kormoran kışlıklar ise beğeni kazanıyor gerek yol tutuş gerekse de yakıt tüketimi bakımından kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar Michelinle aynı fabrikadan çıkıyormuş. Arabanın üstünde gelmeseydi haberim olmayacaktı. Sessizliğine çok şaşırdım, yakın bir arkadasimda benim arabanın aynısı var. O yazlık aldı ve güzel lastik diyor. Seneye alırım bir set ben de artık.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2018 Günaydın Hatırlayanlar beğendi bile 4 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 19 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Günaydın Hatırlayanlar beğendi bile Ateş ediyor ateşşşş 💪 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2018 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Gözlerim kanadı Benim gibi yap, ben hereve nin fotolarına bakarken kaynakçı gözlüğü kullanıyorum 22 dakika önce, Cem Işık yazdı: Kambur balina mobidik değil mi bu? Değil ama onun kadar ihtişamlı 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Benim gibi yap, ben hereve nin fotolarına bakarken kaynakçı gözlüğü kullanıyorum Değil ama onun kadar ihtişamlı tirend fokuz satılık galiba eski anılar depreşmiş Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Günaydın Hatırlayanlar beğendi bile "Evlenilecek" arabaydı vesselam... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 Forumu nasıl siliyoruz. Yine bozuk exe bulaştı 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 9 saat önce, Önder Özcan yazdı: Günaydın Hatırlayanlar beğendi bile unutmak istediğim anlar da oldu benim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2018 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Forumu nasıl siliyoruz. Yine bozuk exe bulaştı Senden bulaşmıştır bozuk exe, foruma besmelesiz giriyosunuz suçu ceğbeşe buluyosunuz 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: unutmak istediğim anlar da oldu benim Ama bu onlardan biri değil di mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2018 Paylaş 4 Mayıs 2018 22 dakika önce, Önder Özcan yazdı: foruma besmelesiz giriyosunuz Girdik işte 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 Cebeş alırken notere mi gidiyorsun ilçe Nüfus Müdürlüğüne mi? Aklıma takıldı. Nereydi ya? Abi sen arabanın satışını nerde verdin? 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 13 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Cebeş alırken notere mi gidiyorsun ilçe Nüfus Müdürlüğüne mi? Aklıma takıldı. Nereydi ya? Abi sen arabanın satışını nerde verdin? Alırken, önce tam teşekküllü devlet ya da üniversite hastanesinden heyet raporu alıyorsun sağlam çıkarsa rapor noter aldırmıyor. Önder abi kıznayacağını düşünerek yazdım kızarsan canın sağolsun silebilirim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2018 2 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Cebeş alırken notere mi gidiyorsun ilçe Nüfus Müdürlüğüne mi? Aklıma takıldı. Nereydi ya? Abi sen arabanın satışını nerde verdin? Noter sözleşmeye yazıyor zaten : Son sahibinden yeni son sahibine teslim edilmiştir. 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Alırken, önce tam teşekküllü devlet ya da üniversite hastanesinden heyet raporu alıyorsun sağlam çıkarsa rapor noter aldırmıyor. Önder abi kıznayacağını düşünerek yazdım kızarsan canın sağolsun silebilirim Ben C5 i alırken eşimi ve çocuklarımı da çağırmıştı noter. Bu adam bu arabayı almaya çalışıyor, haberiniz ve onayınız var mı, ailecek mi delirdiniz diye sormuştu 2 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 4 saat önce, Önder Özcan yazdı: Ben C5 i alırken eşimi ve çocuklarımı da çağırmıştı noter. Bu adam bu arabayı almaya çalışıyor, haberiniz ve onayınız var mı, Yahu şuraya kadar ciddi ciddi okudum, "ulen notere bak be, neler değiştir sistemde" diye. Sonra bastım kahkahayı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 Hatta arkadaş çevresine dahi sormuşlar. Biz tanımıyoruz dedik 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hatta arkadaş çevresine dahi sormuşlar. Biz tanımıyoruz dedik Noter ne dedi o lafın üzerine, Servet Bey çabanızı anlıyorum ama arkadaşınız bu arabadan vazgeçmedikçe arabayı siz satın alamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hatta arkadaş çevresine dahi sormuşlar. Biz tanımıyoruz dedik kimi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 20 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Noter ne dedi o lafın üzerine, Servet Bey çabanızı anlıyorum ama arkadaşınız bu arabadan vazgeçmedikçe arabayı siz satın alamazsınız. Yukarıda mesaj yazan kim? 6 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: kimi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Yukarıda mesaj yazan kim? tanıyamadım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts