Önder Özcan 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Olmasın öyle birşey. Super fikir aslinda. Zaten bu cam 1 mm falan asagi montelemmis. Sase no 1mm ustte kalmis. Seneye degistiririm ben bunu, hemi de orcinal olarak [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 1 yıl geçmeden kullanılamayacak kadar çatlamasın da. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 6 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: 1 yıl geçmeden kullanılamayacak kadar çatlamasın da. Bir de öyle bir seçenek var di mi 💀 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Super fikir aslinda. Zaten bu cam 1 mm falan asagi montelemmis. Sase no 1mm ustte kalmis. Seneye degistiririm ben bunu, hemi de orcinal olarak [emoji16]Üstündeki orijinal değil miydi? Sen hakkını kaybetmişsin ki orijinal arabanın camı orijinali ile değiştirilir . Neden yan sanayi taktırdım ki ben orijinalle değiştirirdim . Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Kasım 2018 Yazar Paylaş 5 Kasım 2018 1 saat önce, Adnan Çakır yazdı: On 03.11.2018 at 23:26, Önder Özcan yazdı: Super fikir aslinda. Zaten bu cam 1 mm falan asagi montelemmis. Sase no 1mm ustte kalmis. Seneye degistiririm ben bunu, hemi de orcinal olarak Üstündeki orijinal değil miydi? Sen hakkını kaybetmişsin ki orijinal arabanın camı orijinali ile değiştirilir . Neden yan sanayi taktırdım ki ben orijinalle değiştirirdim . Ah be abi. Bu gaskocular var ya, müşteriyi kapabilmek adına ne kadar düşük fiyat verebilirse onu veriyorlar hani. Bizim camı yerli yazmış gaskocunun çırağı poliçede. Ondan öyle oldu. 😛 1 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Sis farı var android medya playerı var deseydin ya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 45 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ah be abi. Bu gaskocular var ya, müşteriyi kapabilmek adına ne kadar düşük fiyat verebilirse onu veriyorlar hani. Bizim camı yerli yazmış gaskocunun çırağı poliçede. Ondan öyle oldu. 😛 Haha... Açayım mı whatsap arşivini.. Ben 20 yıldır cam bile değişmedim.. gerek yok orijinal cama diyen sen değilmiydin.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Ah be abi. Bu gaskocular var ya, müşteriyi kapabilmek adına ne kadar düşük fiyat verebilirse onu veriyorlar hani. Bizim camı yerli yazmış gaskocunun çırağı poliçede. Ondan öyle oldu. 😛 Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Kasım 2018 Yazar Paylaş 5 Kasım 2018 59 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Haha... Açayım mı whatsap arşivini.. Ben 20 yıldır cam bile değişmedim.. gerek yok orijinal cama diyen sen değilmiydin.. Ben miydim o, hayret hiç hatırlamıyorum ☺️ Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 48 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ben miydim o, hayret hiç hatırlamıyorum ☺️ Senin çırak yazmıştır abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 1 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Önder Abi, camına sinek değmesin. Portif değse? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Portif değse? Portif çatalına camız düşsün, portif şeferini de malaklar yalasın Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Kasım 2018 Yazar Paylaş 5 Kasım 2018 1 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Portif çatalına camız düşsün, portif şeferini de malaklar yalasın Hangi öğünde yendi yürek? 9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Senin çırak yazmıştır abi Kesin. Benim çırakla Emminin çırak aralarında anlaşmışlar, olan bana oldu. Tiptirent oldu araba 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hangi öğünde yendi yürek? Kesin. Benim çırakla Emminin çırak aralarında anlaşmışlar, olan bana oldu. Tiptirent oldu araba Eeee, çırak işte 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 12 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Portif çatalına camız düşsün, portif şeferini de malaklar yalasın Çırağının kafasına redresör düşsün Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çırağının kafasına redresör düşsün Ben kafasına powerbank attım, idare et abi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 Dünkü roller testin gerçek yüzü: Hile, komplo, entrika ve dahası. Allahtan şartlar normale dönünce Fokuz gereken cevabı verdi 4 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Dublör kullandığımı söylemiş miydim 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 11 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Dublör kullandığımı söylemiş miydim Kaçabilirsin ama saklanamazsın 3 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Kesin ip var İp vardı, ilk denemede arkadan bağlamış gibi, tuzağa düşürdüler. Sonra gerçekler gün yüzüne çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 Kapaklar ağırlık yapmış olmalı, çıkarılmalı bence. :Pw 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 AWD tuşuna basmayı unutmuşsun abi.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 30 dakika önce, Hakan Tarım yazdı: Kapaklar ağırlık yapmış olmalı, çıkarılmalı bence. :Pw Sonuna kadar izlenmedi galiba video Araç normal yürüyüp gidiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts