Önder Özcan 1 Ocak 2018 Yazar Paylaş 1 Ocak 2018 Yetecek kadar tuttum, 13:30 da bıraktım döndüm. Akşama kadar dursam kovalarca tutardım (dık) Abim ve kardeşimle beraber. O yüzden Karadenizin sorumlusu biz değiliz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Konu sen değil, arabanın denize yakın durması 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Umarım sis farsız fokuzu gören tüm balıkları tutmuşsunuzdur abi. Geri dönüp anlatırlarsa yerli balık da hayal olur 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ocak 2018 Yazar Paylaş 1 Ocak 2018 25 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Umarım sis farsız fokuzu gören tüm balıkları tutmuşsunuzdur abi. Geri dönüp anlatırlarsa yerli balık da hayal olur Ha ha ha çok komik Bundan sonraki etkinlikleri ocakbaşı yerine deniz kenarında yapıyoruz. Mangalı yakıp üzerinde taze balık bişiriyoruz. Kırmızı et kırmızıet nereye kadar. Bu Servet insanı bizi kolesterolden öldürecek sonunda. Azıcık da omega 3 ya hu. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ocak 2018 Yazar Paylaş 1 Ocak 2018 Yemsiz. İğnelere bağlanmış renkli(genellikle yeşil, beyaz) iplik var. Balık iplikleri yem sanıyor atlıyor. Çapari denir. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Yemsiz mi tutuluyor bu Emmi çapari dediğimiz üzerinde simli ip olan igneler var 10, 12 adet suda parladiklari için balığı kandırıyor . 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ocak 2018 Yazar Paylaş 1 Ocak 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bununla. İstavrit mi avlanıyor. Evet. Resimdeki istavrit için. Çinekop için de var, dere-göl balığı için de var Balığın cinsine göre iğne boyu ve bağlanan şey değişebiliyor. İplik, yerini kaz (ya da başka kanatlıların) tüyüne bırakabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 Hem kandırılıyor hemde canları alınıyor, vahşet cinayet katliam Birde yetmezmiş gibi ağzında iğne ile sudan çıkarılan balık karşısında trent görüyor. Aman Allahım nasıl bir zulümdür bu 3 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak 2018 Yazar Paylaş 2 Ocak 2018 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hem kandırılıyor hemde canları alınıyor, vahşet cinayet katliam Birde yetmezmiş gibi ağzında iğne ile sudan çıkarılan balık karşısında trent görüyor. Aman Allahım nasıl bir zulümdür bu Sen dana bifteği, kuzu pirzolayı-şişi, mantar ve yeşillikler eşliğinde gömerken sorun yok, biz beslenmek için avlanınca sorun var Törönt föcös görmöş. 3 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Sen dana bifteği, kuzu pirzolayı-şişi, mantar ve yeşillikler eşliğinde gömerken sorun yok, biz beslenmek için avlanınca sorun var Törönt föcös görmöş. O kadar masum balıkları nefessiz bırakarak boğuyorsun abi... Tarih seni affetmez... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 20 saat önce, Önder Özcan yazdı: Evet. Resimdeki istavrit için. Çinekop için de var, dere-göl balığı için de var Balığın cinsine göre iğne boyu ve bağlanan şey değişebiliyor. İplik, yerini kaz (ya da başka kanatlıların) tüyüne bırakabiliyor. Mesela ip bağlarsan istavrit, bu beni istemiyor deyip palamutu mu çağırıyor ? 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak 2018 Yazar Paylaş 2 Ocak 2018 Mesela ip bağlarsan istavrit, bu beni istemiyor deyip palamutu mu çağırıyor ? Hayir, palamut gelip istavrite çekil kenara diyor [emoji16] O kadar masum balıkları nefessiz bırakarak boğuyorsun abi... Tarih seni affetmez...Haklisin, balikcidan aldiklarin dogal yollardan, trafik kazasindan, kalp krizinden olen baliklar di mi [emoji23] 3 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 12 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hayir, palamut gelip istavrite çekil kenara diyor Haklisin, balikcidan aldiklarin dogal yollardan, trafik kazasindan, kalp krizinden olen baliklar di mi Bizim yemekhanede de bugün sicilya usulü tavuk vardı. Aşçıya sordum, tavukları telle boğuyoruz dedi.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2018 Paylaş 2 Ocak 2018 20 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Aşçıya sordum, tavukları telle boğuyoruz dedi.. yarın döner çıkarsa bişi sorma 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2018 Yazar Paylaş 4 Mart 2018 Hasan insanının (Karabekiroğlu) aklıma android multimedya cihaz sokmasıyla son 15 gündür cihazlara bakmaya başladım. Çok çeşitli bir ürün. Android 4.4.4 ten 7 ye kadar ve değişik markalarda modeller var. Sonunda birinde karar kılıp İstanbul- Doğubanktan (elektronikçiler çarşısı-işhanı) Navimex marka 7.0 android 2 gb rami olan bir cihaz aldım. Aldığım yerin az ilerisinde de servislerine taktırdım. Alt tarafı teyp dersin, kapladığı yere bak Açılış. Gece görüşlü. Cihazı telefondan intrenete bağlayınca trafik durumu da görünüüyor navigasyonda. Kızım görür görmez tabletinde oynadığı oyunu indirdi. Cihaz zaten bildiğimiz android tablet.Play store dan istediğimiz uygulamayı indiriyoruz. Dvd player. Mobil tv uygulaması üzerinden ve internet bağlantısıyla heryerden bildiğimiz HD, tüm kanallar. Sosyal medya Foruma da bakmamak olmazdı İşte sorumlu arkadaş. Geri görüş kamerasını takmak için tamponun boyalı kısmını delecekti usta, yok dedim orası olmaz. Böyle hiç göze batmıyor. Ürünü genel anlamda beğendim ama ses kalitesi orjinal teybim kadar iyi değil bence. Son sesi de daha az. Ama multimedya özelliklerinden dolayı tercihim kesinle bu olurdu. 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2018 Paylaş 4 Mart 2018 park kamerası çok alçakta . görüntüye güvenme, doğru yeri plakalık orası Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mart 2018 Paylaş 4 Mart 2018 Hayirli ugurlu olsun. Masallah! Guzel gunlerde saglik sihhat ile binin..nazar boncugu smileyi yok bende bunu ona sayin ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2018 Paylaş 4 Mart 2018 Hımm güzel. Acilen wifi odb cihazı al ve torque pro yükle. Kapsamlı yol pc olsun Hala sis farı yok Hediye edin diyor, parasının hepsini 7 cm ekrana gömdü 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts